ozsimiki írta:A bömö bejelentette,hogy jövőre is ugyanezzel a pilótapárossal állnak rajthoz, azaz Alonso szerintem szinte 100%, hogy marad rőnóba.
Nagy kár, hisz oly szívesen láttam volna együtt két kedvencem, Kubicát és Fernandót. Azt hiszem, az ő karrierje végleg megfeneklett, hiszen az elmúl években már képtelen tartani a fejlődést a két nagycsapattal a Renault, de még a BMW és a Toyota is alaposan előttük jár. Ami lehet nem pontos, és a jövőben változni fog, de egy Világbajnok istálló ennyire látványosan nem eshet vissza, csupán akkor, ha a többiek több lépéssel is eléjük kerültek. Volt még ugye olyan verzió is, mely szerint a Honda lehet az új csapata. Nos, ezt a lehetőséget is kizárnám.
Egy esélyt még látok: Massa és a pénz, szép párosítás, de én már látom a közeli jövőt

lesz még hiba mind a Ferraritól, mind Massatól, s búcsúznak. Ez természetesen abszurdum, azonban Alo helyzete jelenleg olyan kilátástalannak tűnik, hogy ebben tudok bízni.
Másrészt arról is szó volt, hogy Heidfeld átigazol, nem hiszem, hogy lefutott ügy lenne.