Formula 1

Minden ami nem foci, de sport
senzu
Entrenador del Barça

2008.09.28. 22:08:17

most megint hallgathatom haveromtól napokon keresztül, hogy Hamilton megint mekkora isten volt :?
fél évig nagyjából azzal oltott, hogy nem Kimi nyerte meg a vb-t, hanem a McLaren szúrta el Hamiltonnak, de ha most Hamilton fogja megnyerni a vb-t, legalább énis mondhatom, hogy a Ferrari miatt nyert Hamilton 8)
pár ember meg elgondolkodhatna miket ír, egyes hozzászólások láttán nem tudtam eldönteni, hogy sírjak vagy nevessek #-o
LG
Az Év fórumozója 2016

2008.09.28. 21:52:17

bowlinggolyo írta:
Los Banditos írta:Raikkönen menthetetlen. Csak remélni tudom, hogy minél előbb eligazol a Ferrariból, és máshol folytatja a karrierjét.
Csak megsúgom Kimi a Ferrarinál fogja befejezni pályafutását ezt már kijelentette.
Ja, 2010ben :wink:
G-Jay
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2008.09.28. 19:09:28

Los Banditos írta: képes, hogy segítse a csapattársát, mert ma simán lekellet volna rajtolnia Hamiltont, majdnem hogy Kubica megelőzte.[/color]
1. Merész azt mondani, hogy Massának köszönhette tavaly...azért nem keveset tett azért, hogy vb legyen. Nem azon az utolsó futamon lett meg.

2. Simán lerajtolni...mert az csak úgy megy mi? Nem sikerülhe minden rajt tökéletesre.

Nem vagyok Kimi fan, de azért hülyeségeket ne beszéljünk már.

G.
¡Visca El Barça! ¡Visca Cataluna! Més Que Un Club...
California Love
BLAUGRANA.HU! Minden ami Barca, minden ami történelem!
Dona
Barça B

2008.09.28. 18:24:36

Most nem azért,de hogy tudtam ,hogy Alonso nyer! :D :oops: :D :lol: Nem hiába 6éve a kedvenc :D Nagyon jó érzés volt őt ismét a dobogó legfelső fokán látni :cry: :) Hogyhamár Alonso nem lehet idén világbajnok,legalább ne Ham nyerjen mert akkor nem tudom mit csinálok :D :evil: Remélem a Ferrarisok összeszedik magukat mert a mai műsor enyhén volt ijesztő :? ...inkább Ferrari mint McLaren :? :)
Sempre Barca!
Los Banditos
Az EuroBarca Utánpótlása

2008.09.28. 18:09:11

manuel írta:Atyaúristeeen!!!!!!!
Te ezt most komolyan gondoltad????na és ha Massa nemlesz világbajnok akkor most ő is mehett a fenébe vagy mi????micsoda felfogásod van hallod.Az eszedbesem jutott hogy ez az egész tragikomédia talán a csapatt hibája????na jó ezzel én befejeztem a veszekedést mert nincs kivel.
Tavaly Massa és Raikkönen sokáig fej-fej mellett voltak, de mivel Raikkönen kezdett el jobban állni, ő lett az első számú pilóta. Bár Massa nélkül így sem tudta volna megnyerni a világbajnokságot.

Idén Massa egyértelműen jobb nála, csakhogy Massa míg a brazil peches (megadja magát a motor, rosszul jeleznek neki a bokszutcában), addig raikkönent olyan hibák érik, mint a mai, ami egyértelműen az ő hibája. Spa-ban is magának köszönhette, hogy kiesett. Mellesleg ő még arra sem képes, hogy segítse a csapattársát, mert ma simán lekellet volna rajtolnia Hamiltont, majdnem hogy Kubica megelőzte.
in to exile
bowlinggolyo
Entrenador del Barça

2008.09.28. 18:02:45

Los Banditos írta:Raikkönen menthetetlen. Csak remélni tudom, hogy minél előbb eligazol a Ferrariból, és máshol folytatja a karrierjét.
Csak megsúgom Kimi a Ferrarinál fogja befejezni pályafutását ezt már kijelentette.
Visca el Barca!!!
GO Colts GO!!!
manuel
Jugador d'estrella

2008.09.28. 18:02:24

Los Banditos írta:
Raikkönen menthetetlen. Csak remélni tudom, hogy minél előbb eligazol a Ferrariból, és máshol folytatja a karrierjét. [/color]
Atyaúristeeen!!!!!!!
Te ezt most komolyan gondoltad????na és ha Massa nemlesz világbajnok akkor most ő is mehett a fenébe vagy mi????micsoda felfogásod van hallod.Az eszedbesem jutott hogy ez az egész tragikomédia talán a csapatt hibája????na jó ezzel én befejeztem a veszekedést mert nincs kivel.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára manuel 2008.09.28. 18:03:43-kor.
massa11
Barça B

2008.09.28. 18:02:16

Sokan írják, hogy Massa nem nyerő típus. De vajon mire alapozzák?
Arra, hogy a boxban elindul zöld lámpánál aztán nem megy tovább az üzemanyagtöltőcsővel?
Elismerem hogy Schumi mellett nem volt nyerő forma, de ki lett volna..??
Na mind1 biztos elfogult vagyok..............
Los Banditos
Az EuroBarca Utánpótlása

2008.09.28. 17:56:16

VT, mihi: Szerintem minden Massa-szurkoló ezt kívánta volna, persze le lehetett volna írni finomabban is.
Ma megint egy olyan versenyző nyert aki az első 5-ben sem lett volna ott, ha nincs Safety Car. Rosberg dettó. Ha nem egy ilyen hulladék szemét pályán van a verseny, akkor ma sima Massa győzelem lett volna. De manapság az a Forma 1 lényege, hogy dózeróljuk le azokat a pályákat, vagy szüntessük meg, amik jók voltak (A1 ring, Imola, Nürgburning,), de olyan vicc pályák legyenek mint a mostani vagy (Monte-Carlo, Hungaroring), és persze tömjük tele az egészet hülye szabályokkal.

A következő versenyen nem SC lesz, hanem eső, és megint olyan pilóták fognak lennia dobogón, vagy pontokat szerezni, akik eső nélkül a mezőny végén vagy a közepén kullognának. Persze kell évente 2-3 ilyen verseny, csak ebben az évben már legalább 6 ilyen verseny volt, és még vége sincs a dolgoknak.

Raikkönen menthetetlen. Csak remélni tudom, hogy minél előbb eligazol a Ferrariból, és máshol folytatja a karrierjét. Massa pedig toronymagasan vezetné a világbajnokságot, ha nem lenne ennyi pechje. De ezt a 7 pontot ígyis lefogja dolgozni, és kellemesen beinthet azoknak azoknak az embereknek, akik egyszerűen lenézik és vesztes típusnak tartják.
in to exile
d.OR
Jugador d'estrella

2008.09.28. 17:55:48

ozsimiki írta:Piramis gyártást (2nél több idézet) tessék abbahagyni, és megkérnék mindenkit, hogy ne menjen át személyeskedésbe a dolog. Ha mégis átmenne :arrow: delete :wink:
na végre !:wink:

köszönjük, kedves moderátor úr! :D :wink:
ozsimiki
Adminisztrátor

2008.09.28. 17:54:09

Piramis gyártást (2nél több idézet) tessék abbahagyni, és megkérnék mindenkit, hogy ne menjen át személyeskedésbe a dolog. Ha mégis átmenne :arrow: delete :wink:
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
manuel
Jugador d'estrella

2008.09.28. 17:51:09

Káposztalevél írta:nézni a többi adót is. Én nemazt mondtam hogy divatból lett világbajnok, hanem azt hogy divatból szurkolnak neki.
Jaj istenem!!!!!

Te tudod egyáltalán mi az a szó hogy divat???Az eszedbesem jutott hogy azért tiszteljük és szurkolunk értte sokkan mert szimpatikus és nagyonjól és szépen vezett hmmm?????Ezt muszáj megkérdeznem hogy aki a teszámodra szimpatikus,vagy a kedvenced közé tartozik annak te divatból szurkolsz???? :wink:
manuel
Jugador d'estrella

2008.09.28. 17:42:08

Bogika87 írta:Najóóó én lány vok és mégsem azért drukkolok Kiminek meg a Barcanak mert cukiiik (ami igaz is de ez most lényegtelen) :D :D :D én akkor is úgy láttam, hogy elsősorban a csapat felelős a hibákért, Kimi pedig hajt mint az állat, hogy legalább mentsen valamit a [auto_cenzúra] helyzetből,aztán hibázgat, mert ugye határon autózva könnyű hibázni. Most viszont minden mindegy alapon ment, semmi oka nem volt határon autózni, a négy pontocska is értékesebb a semminél. Pláne csapat-szempontból, mert ha Kimi nem DNF-el, akkor most még mindig a ferka vezetné a konstruktőrit szóval globálisan nézve, nagyobbat betlizett, mint ami elsőre látszik.Hmmm..... én csak arra tudok gondolni, hogy már a szezon felénél elveszítette az igazi lelkesedését és hitét a címvédésben, mert belülről nyilván előbb látta mint mi, hogy az autója sehogyan sem akar összeállni erre a szezonra. Próbálkoznak, de nem megy, ennyi. Műszaki gondok sorozata, gumi-kezelési és fékproblémák, túlkormányozott autó, holott Kimiről mindenki tudja, hogy világ életében az alulkormányozott autó feküdt a vezetési stílusának....a ferka mégsem képes neki - lassan KÉT ÉVE - olyanra megcsinálni azt a nyomorult kocsit, amilyennek ő szeretné! Márpedig örökigazság az is, hogy sosem szabad a pilótát kényszeríteni, hogy ő változtasson a vezetési stílusán - pláne ha egy ennyire ösztönösen vezető pilótáról van szó, mint Kimink - mert annak csak rossz vége lehet! Az autót kell rá fejleszteni, és nem fordítva, a pilótát megerőszakolva!!! Már tavaly is minden szakértő ezt szajkózta, aztán idén mi van..? Semmi, sőt, az idei taliga mintha még rosszabb is lenne a tavalyinál... Hát hogy a pi***ba legyen így cerencsétlen Kimcsóka kiegyensúlyozott, lelkes és kellően motivált..? Mikor tudja, hogy a csomag legalapvetőbb része, a kibacott autó egyszerűen [auto_cenzúra]!!!!!!!!!! Én nem tudom őt hibáztatni továbbra is, csak k.rvaszar érzés látni, hogy az, akit töretlenül a legjobbnak tartottam 7 azaz hetes éven át, most messze nem az...:(((((
És óhatatlanul is Mika utolsó két éve jut eszembe, aminek a vége sajnos a visszavonulás lett........vele ugyanez volt, és ott is az autó [auto_cenzúra] - viszont ott legalább a csapat egyben volt mögötte -, Kiminek pedig még ez sincsen meg a ferkánál :cry: :cry: Jaaaaa és még vmi sztem nincs értelme ilyen gyerekes jelzökkel illetni a pilótákat van rendes nevük :roll: :roll: :roll: :roll:
Az biztos hogy a Kimi idei évében a csapatt is benne van alaposan mint ahogyan Felipének is hogyha nemsikerül a Vb cim.Igazad van Bogi osztom a véleményed. :wink:
d.OR
Jugador d'estrella

2008.09.28. 17:37:41

Manuel! azért nem kell ennyire durván egymásnak esni...másképp látja a dolgokat, ahogy én is, el kell ezt fogadni...a véleményét úgy sem tudod megváltoztatni. annak meg hogy itt egymást gúnyoljátok, semmi értelme nincsen...fölösleges megbántani a másikat !
Káposztalevél
Barça B

2008.09.28. 17:36:51

manuel írta:
Káposztalevél írta: Igen kedves drága barátom, lefordítom neked. Kimi pont nemérdekel!!!!! sajnálom azt az ott jelentéktelenkedő t betűt. Sajnos röhögnöm kell. A legszebb stílusban vezető pilóta??? Hát ha az szép hogy beragad a selejt embereki mögé, és elautókázik ott, akkor okéé, de én ezt korántsem nevezném szépnek. A klaviatúrát meg akkor koptatom amikor akarom.
Na először is kedves barátom én kikérem mint Kimi szurkoló az ő és a többi rajongó nevében is azt amitt most irttál. :shock: Hadj kérdezem már meg hogy te normális vagy?????te nézzel egyáltalán forma 1-et??? vagy csupán elveszlett a távkapcsoló valahol???vagy csak az RTL-t tudjátok csak nézzni vagy mi???hmm????Tudod hogy mi az hogy boxutca??? akkor segitek ahol az autókatt tankolják, és a kerékcserékett végzik.És ha láttad volna a futamott akkor azt is tudnád hogy e miatt került a darálóba Kimi kedves barátom.Ja és hidd el csak nyugodtan hogy szépen vezett és azt is ajánlanám figyelmedben hogy nemdivatból lett világbajnok!!!kedves barátom!!!
Először is köszönöm érdeklődésedet a Televíziós csatornákkal kapcsolatban. Digi TV bevan kötve, úgyhogy csodák csodályára, tudom nézni a többi adót is. Én nemazt mondtam hogy divatból lett világbajnok, hanem azt hogy divatból szurkolnak neki.
Bogika87
Jugador d'estrella

2008.09.28. 17:34:27

Najóóó én lány vok és mégsem azért drukkolok Kiminek meg a Barcanak mert cukiiik (ami igaz is de ez most lényegtelen) :D :D :D én akkor is úgy láttam, hogy elsősorban a csapat felelős a hibákért, Kimi pedig hajt mint az állat, hogy legalább mentsen valamit a [auto_cenzúra] helyzetből,aztán hibázgat, mert ugye határon autózva könnyű hibázni. Most viszont minden mindegy alapon ment, semmi oka nem volt határon autózni, a négy pontocska is értékesebb a semminél. Pláne csapat-szempontból, mert ha Kimi nem DNF-el, akkor most még mindig a ferka vezetné a konstruktőrit szóval globálisan nézve, nagyobbat betlizett, mint ami elsőre látszik.Hmmm..... én csak arra tudok gondolni, hogy már a szezon felénél elveszítette az igazi lelkesedését és hitét a címvédésben, mert belülről nyilván előbb látta mint mi, hogy az autója sehogyan sem akar összeállni erre a szezonra. Próbálkoznak, de nem megy, ennyi. Műszaki gondok sorozata, gumi-kezelési és fékproblémák, túlkormányozott autó, holott Kimiről mindenki tudja, hogy világ életében az alulkormányozott autó feküdt a vezetési stílusának....a ferka mégsem képes neki - lassan KÉT ÉVE - olyanra megcsinálni azt a nyomorult kocsit, amilyennek ő szeretné! Márpedig örökigazság az is, hogy sosem szabad a pilótát kényszeríteni, hogy ő változtasson a vezetési stílusán - pláne ha egy ennyire ösztönösen vezető pilótáról van szó, mint Kimink - mert annak csak rossz vége lehet! Az autót kell rá fejleszteni, és nem fordítva, a pilótát megerőszakolva!!! Már tavaly is minden szakértő ezt szajkózta, aztán idén mi van..? Semmi, sőt, az idei taliga mintha még rosszabb is lenne a tavalyinál... Hát hogy a pi***ba legyen így cerencsétlen Kimcsóka kiegyensúlyozott, lelkes és kellően motivált..? Mikor tudja, hogy a csomag legalapvetőbb része, a kibacott autó egyszerűen [auto_cenzúra]!!!!!!!!!! Én nem tudom őt hibáztatni továbbra is, csak k.rvaszar érzés látni, hogy az, akit töretlenül a legjobbnak tartottam 7 azaz hetes éven át, most messze nem az...:(((((
És óhatatlanul is Mika utolsó két éve jut eszembe, aminek a vége sajnos a visszavonulás lett........vele ugyanez volt, és ott is az autó [auto_cenzúra] - viszont ott legalább a csapat egyben volt mögötte -, Kiminek pedig még ez sincsen meg a ferkánál :cry: :cry: Jaaaaa és még vmi sztem nincs értelme ilyen gyerekes jelzökkel illetni a pilótákat van rendes nevük :roll: :roll: :roll: :roll:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Bogika87 2008.09.28. 17:37:45-kor.
miihii
KHAL

2008.09.28. 17:32:55

Káposztalevél írta: Igen kedves drága barátom, lefordítom neked. Kimi pont nemérdekel!!!!! sajnálom azt az ott jelentéktelenkedő t betűt. Sajnos röhögnöm kell. A legszebb stílusban vezető pilóta??? Hát ha az szép hogy beragad a selejt embereki mögé, és elautókázik ott, akkor okéé, de én ezt korántsem nevezném szépnek. A klaviatúrát meg akkor koptatom amikor akarom.
Először is,talán ennyire ne éld bele magad ebbe a barátosdiba,nem a homokozóban beszélgetsz a kispajtásaiddal!
Másodszor,ha ebből a mondatból kiveszed a fölös "t" betűt,akkor is igen akcentusos marad:
"Én Kimit pont nem érdekel " :wink:

Ha te másképp gondolod ezt a vezetési stílus dolgot,szíved joga.De attól még igaz marad :wink: Mióta követed a F1-et?20 perce? :roll:

Szerk.:Most látom,h állítólag 6 éve követed a futamokat...Ez érdekes,a hsz-eid alapján még nem is éltél 6 éve :twisted:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára miihii 2008.09.28. 17:36:02-kor.
There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
manuel
Jugador d'estrella

2008.09.28. 17:32:24

Na először is kedves barátom én kikérem mint Kimi szurkoló a többi rajongó nevében is azt amitt most irttál. :shock: Hadj kérdezem már meg hogy te normális vagy?????te nézzel egyáltalán forma 1-et??? vagy csupán elveszlett a távkapcsoló valahol???vagy csak a TV2-t tudjátok csak nézzni vagy mi???hmm????Tudod hogy mi az hogy boxutca??? akkor segitek ahol az autókatt tankolják, és a kerékcserékett végzik.És ha láttad volna a futamott akkor azt is tudnád hogy e miatt került a darálóba Kimi :wink: kedves barátom.Ja és hidd el csak nyugodtan hogy szépen vezett és azt is ajánlanám figyelmedben hogy nemdivatból lett világbajnok!!!kedves barátom!!!
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára manuel 2008.09.28. 17:36:15-kor.
Káposztalevél
Barça B

2008.09.28. 17:30:06

barca99 írta:Ha 6 éve nézed, akkor emlékezhetsz 2, azaz KETTŐ olyan évre, amikor viszont krvára nem volt szerencséje, ezért bukta el. Rémlik?
Igen emlékszek, azér mondom hogy viszont megérdemelte már tavaly. de idén egy nagy nulla amit produkál
barca99
Llegenda del Barça

2008.09.28. 17:28:59

Ha 6 éve nézed, akkor emlékezhetsz 2, azaz KETTŐ olyan évre, amikor viszont krvára nem volt szerencséje, ezért bukta el. Rémlik?
d.OR
Jugador d'estrella

2008.09.28. 17:28:57

Káposztalevél írta: Tavaly szerencséje volt neki, azér nyerte meg.
jólvan jólvan, de azért nem kell a F-1et a hatos lottóhoz hasonlítani :D
Káposztalevél
Barça B

2008.09.28. 17:27:28

bowlinggolyo írta:
Káposztalevél írta:Igen kedves drága barátom, lefordítom neked. Kimi pont nemérdekel!!!!! sajnálom azt az ott jelentéktelenkedő t betűt. Sajnos röhögnöm kell. A legszebb stílusban vezető pilóta??? Hát ha az szép hogy beragad a selejt embereki mögé, és elautókázik ott, akkor okéé, de én ezt korántsem nevezném szépnek. A klaviatúrát meg akkor koptatom amikor akarom.
Az előbb írtam le h miért ragad be a "ratyi" pilóták mögé. Am meg ha néznéd rendszeresen az F1-et amit nem nagyon hiszek(mert ijen a véleményed), akkor te is látnád h tavaly nem hiába ő lett a világbajnok.
Felkell hogy világosítsalak téged is. A forma 1 et már vagy 6 éve rendesen nézem, és nemnagyon hagytam ki futamot belőle, és tisztán látom hogy mi a helyzet. Tavaly szerencséje volt neki, azér nyerte meg.
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2008.09.28. 17:25:14

bowlinggolyo írta:
Varga Tamás írta:Jóó. Én Kimit pont nem érdekel, mert mindenki csak divatból szurkol neki. Amúgy meg elég láma egy pilóta.
Nem hiszem h csak divat drukkerek léteznek am meg Kimivel csak az a baj h egy alkesz :lol: . Ha észre vettétek akkor mindig a futam végére ébred fel, ez azért van mert a káposztalé csak akkora éri el a hatását és csak akkor lesz teljesen józan :lol: :lol: :lol: :lol:
Ezt nem én írtam, úgyhogy jó lenne legközelebb helyesen idézni. Köfi! :wink:
Kép
miihii
KHAL

2008.09.28. 17:25:07

manuel írta:
Hát én nálam akkor is szimpatikusabbnak és normálisabbnak nézzki Kimi mint a te Hulkod. :lol: Ja és igen ő legalább csillag amig a te Louisod a majomketrecben esetleg. :lol:

Álljunk meg egy szóra!
Manuel :arrow: Kimi fan...
Én :arrow: Hamilton...
Levél :arrow: Massa.

Jól tévedek?
Ha igen,akkor nem értem az idézett részt...Manuel,te most kit cinkelsz?Engem is és levelet is egy füst alatt?
There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
bowlinggolyo
Entrenador del Barça

2008.09.28. 17:24:44

Káposztalevél írta:Igen kedves drága barátom, lefordítom neked. Kimi pont nemérdekel!!!!! sajnálom azt az ott jelentéktelenkedő t betűt. Sajnos röhögnöm kell. A legszebb stílusban vezető pilóta??? Hát ha az szép hogy beragad a selejt embereki mögé, és elautókázik ott, akkor okéé, de én ezt korántsem nevezném szépnek. A klaviatúrát meg akkor koptatom amikor akarom.
Az előbb írtam le h miért ragad be a "ratyi" pilóták mögé. Am meg ha néznéd rendszeresen az F1-et amit nem nagyon hiszek(mert ijen a véleményed), akkor te is látnád h tavaly nem hiába ő lett a világbajnok.
Visca el Barca!!!
GO Colts GO!!!
Válasz küldése