Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ja, 2010benbowlinggolyo írta:Csak megsúgom Kimi a Ferrarinál fogja befejezni pályafutását ezt már kijelentette.Los Banditos írta:Raikkönen menthetetlen. Csak remélni tudom, hogy minél előbb eligazol a Ferrariból, és máshol folytatja a karrierjét.
1. Merész azt mondani, hogy Massának köszönhette tavaly...azért nem keveset tett azért, hogy vb legyen. Nem azon az utolsó futamon lett meg.Los Banditos írta: képes, hogy segítse a csapattársát, mert ma simán lekellet volna rajtolnia Hamiltont, majdnem hogy Kubica megelőzte.[/color]
Tavaly Massa és Raikkönen sokáig fej-fej mellett voltak, de mivel Raikkönen kezdett el jobban állni, ő lett az első számú pilóta. Bár Massa nélkül így sem tudta volna megnyerni a világbajnokságot.manuel írta:Atyaúristeeen!!!!!!!
Te ezt most komolyan gondoltad????na és ha Massa nemlesz világbajnok akkor most ő is mehett a fenébe vagy mi????micsoda felfogásod van hallod.Az eszedbesem jutott hogy ez az egész tragikomédia talán a csapatt hibája????na jó ezzel én befejeztem a veszekedést mert nincs kivel.
Csak megsúgom Kimi a Ferrarinál fogja befejezni pályafutását ezt már kijelentette.Los Banditos írta:Raikkönen menthetetlen. Csak remélni tudom, hogy minél előbb eligazol a Ferrariból, és máshol folytatja a karrierjét.
Atyaúristeeen!!!!!!!Los Banditos írta:
Raikkönen menthetetlen. Csak remélni tudom, hogy minél előbb eligazol a Ferrariból, és máshol folytatja a karrierjét. [/color]
na végre !ozsimiki írta:Piramis gyártást (2nél több idézet) tessék abbahagyni, és megkérnék mindenkit, hogy ne menjen át személyeskedésbe a dolog. Ha mégis átmennedelete
![]()
Jaj istenem!!!!!Káposztalevél írta:nézni a többi adót is. Én nemazt mondtam hogy divatból lett világbajnok, hanem azt hogy divatból szurkolnak neki.
Az biztos hogy a Kimi idei évében a csapatt is benne van alaposan mint ahogyan Felipének is hogyha nemsikerül a Vb cim.Igazad van Bogi osztom a véleményed.Bogika87 írta:Najóóó én lány vok és mégsem azért drukkolok Kiminek meg a Barcanak mert cukiiik (ami igaz is de ez most lényegtelen)![]()
![]()
én akkor is úgy láttam, hogy elsősorban a csapat felelős a hibákért, Kimi pedig hajt mint az állat, hogy legalább mentsen valamit a [auto_cenzúra] helyzetből,aztán hibázgat, mert ugye határon autózva könnyű hibázni. Most viszont minden mindegy alapon ment, semmi oka nem volt határon autózni, a négy pontocska is értékesebb a semminél. Pláne csapat-szempontból, mert ha Kimi nem DNF-el, akkor most még mindig a ferka vezetné a konstruktőrit szóval globálisan nézve, nagyobbat betlizett, mint ami elsőre látszik.Hmmm..... én csak arra tudok gondolni, hogy már a szezon felénél elveszítette az igazi lelkesedését és hitét a címvédésben, mert belülről nyilván előbb látta mint mi, hogy az autója sehogyan sem akar összeállni erre a szezonra. Próbálkoznak, de nem megy, ennyi. Műszaki gondok sorozata, gumi-kezelési és fékproblémák, túlkormányozott autó, holott Kimiről mindenki tudja, hogy világ életében az alulkormányozott autó feküdt a vezetési stílusának....a ferka mégsem képes neki - lassan KÉT ÉVE - olyanra megcsinálni azt a nyomorult kocsit, amilyennek ő szeretné! Márpedig örökigazság az is, hogy sosem szabad a pilótát kényszeríteni, hogy ő változtasson a vezetési stílusán - pláne ha egy ennyire ösztönösen vezető pilótáról van szó, mint Kimink - mert annak csak rossz vége lehet! Az autót kell rá fejleszteni, és nem fordítva, a pilótát megerőszakolva!!! Már tavaly is minden szakértő ezt szajkózta, aztán idén mi van..? Semmi, sőt, az idei taliga mintha még rosszabb is lenne a tavalyinál... Hát hogy a pi***ba legyen így cerencsétlen Kimcsóka kiegyensúlyozott, lelkes és kellően motivált..? Mikor tudja, hogy a csomag legalapvetőbb része, a kibacott autó egyszerűen [auto_cenzúra]!!!!!!!!!! Én nem tudom őt hibáztatni továbbra is, csak k.rvaszar érzés látni, hogy az, akit töretlenül a legjobbnak tartottam 7 azaz hetes éven át, most messze nem az...
((((
És óhatatlanul is Mika utolsó két éve jut eszembe, aminek a vége sajnos a visszavonulás lett........vele ugyanez volt, és ott is az autó [auto_cenzúra] - viszont ott legalább a csapat egyben volt mögötte -, Kiminek pedig még ez sincsen meg a ferkánál![]()
Jaaaaa és még vmi sztem nincs értelme ilyen gyerekes jelzökkel illetni a pilótákat van rendes nevük
![]()
![]()
![]()
Először is köszönöm érdeklődésedet a Televíziós csatornákkal kapcsolatban. Digi TV bevan kötve, úgyhogy csodák csodályára, tudom nézni a többi adót is. Én nemazt mondtam hogy divatból lett világbajnok, hanem azt hogy divatból szurkolnak neki.manuel írta:Na először is kedves barátom én kikérem mint Kimi szurkoló az ő és a többi rajongó nevében is azt amitt most irttál.Káposztalevél írta: Igen kedves drága barátom, lefordítom neked. Kimi pont nemérdekel!!!!! sajnálom azt az ott jelentéktelenkedő t betűt. Sajnos röhögnöm kell. A legszebb stílusban vezető pilóta??? Hát ha az szép hogy beragad a selejt embereki mögé, és elautókázik ott, akkor okéé, de én ezt korántsem nevezném szépnek. A klaviatúrát meg akkor koptatom amikor akarom.Hadj kérdezem már meg hogy te normális vagy?????te nézzel egyáltalán forma 1-et??? vagy csupán elveszlett a távkapcsoló valahol???vagy csak az RTL-t tudjátok csak nézzni vagy mi???hmm????Tudod hogy mi az hogy boxutca??? akkor segitek ahol az autókatt tankolják, és a kerékcserékett végzik.És ha láttad volna a futamott akkor azt is tudnád hogy e miatt került a darálóba Kimi kedves barátom.Ja és hidd el csak nyugodtan hogy szépen vezett és azt is ajánlanám figyelmedben hogy nemdivatból lett világbajnok!!!kedves barátom!!!
Először is,talán ennyire ne éld bele magad ebbe a barátosdiba,nem a homokozóban beszélgetsz a kispajtásaiddal!Káposztalevél írta: Igen kedves drága barátom, lefordítom neked. Kimi pont nemérdekel!!!!! sajnálom azt az ott jelentéktelenkedő t betűt. Sajnos röhögnöm kell. A legszebb stílusban vezető pilóta??? Hát ha az szép hogy beragad a selejt embereki mögé, és elautókázik ott, akkor okéé, de én ezt korántsem nevezném szépnek. A klaviatúrát meg akkor koptatom amikor akarom.
Na először is kedves barátom én kikérem mint Kimi szurkoló a többi rajongó nevében is azt amitt most irttál.Káposztalevél írta: Igen kedves drága barátom, lefordítom neked. Kimi pont nemérdekel!!!!! sajnálom azt az ott jelentéktelenkedő t betűt. Sajnos röhögnöm kell. A legszebb stílusban vezető pilóta??? Hát ha az szép hogy beragad a selejt embereki mögé, és elautókázik ott, akkor okéé, de én ezt korántsem nevezném szépnek. A klaviatúrát meg akkor koptatom amikor akarom.
Igen emlékszek, azér mondom hogy viszont megérdemelte már tavaly. de idén egy nagy nulla amit produkálbarca99 írta:Ha 6 éve nézed, akkor emlékezhetsz 2, azaz KETTŐ olyan évre, amikor viszont krvára nem volt szerencséje, ezért bukta el. Rémlik?
jólvan jólvan, de azért nem kell a F-1et a hatos lottóhoz hasonlítaniKáposztalevél írta: Tavaly szerencséje volt neki, azér nyerte meg.
Felkell hogy világosítsalak téged is. A forma 1 et már vagy 6 éve rendesen nézem, és nemnagyon hagytam ki futamot belőle, és tisztán látom hogy mi a helyzet. Tavaly szerencséje volt neki, azér nyerte meg.bowlinggolyo írta:Az előbb írtam le h miért ragad be a "ratyi" pilóták mögé. Am meg ha néznéd rendszeresen az F1-et amit nem nagyon hiszek(mert ijen a véleményed), akkor te is látnád h tavaly nem hiába ő lett a világbajnok.Káposztalevél írta:Igen kedves drága barátom, lefordítom neked. Kimi pont nemérdekel!!!!! sajnálom azt az ott jelentéktelenkedő t betűt. Sajnos röhögnöm kell. A legszebb stílusban vezető pilóta??? Hát ha az szép hogy beragad a selejt embereki mögé, és elautókázik ott, akkor okéé, de én ezt korántsem nevezném szépnek. A klaviatúrát meg akkor koptatom amikor akarom.
Ezt nem én írtam, úgyhogy jó lenne legközelebb helyesen idézni. Köfi!bowlinggolyo írta:Nem hiszem h csak divat drukkerek léteznek am meg Kimivel csak az a baj h egy alkeszVarga Tamás írta:Jóó. Én Kimit pont nem érdekel, mert mindenki csak divatból szurkol neki. Amúgy meg elég láma egy pilóta.. Ha észre vettétek akkor mindig a futam végére ébred fel, ez azért van mert a káposztalé csak akkora éri el a hatását és csak akkor lesz teljesen józan
![]()
![]()
![]()
manuel írta:
Hát én nálam akkor is szimpatikusabbnak és normálisabbnak nézzki Kimi mint a te Hulkod.Ja és igen ő legalább csillag amig a te Louisod a majomketrecben esetleg.
Az előbb írtam le h miért ragad be a "ratyi" pilóták mögé. Am meg ha néznéd rendszeresen az F1-et amit nem nagyon hiszek(mert ijen a véleményed), akkor te is látnád h tavaly nem hiába ő lett a világbajnok.Káposztalevél írta:Igen kedves drága barátom, lefordítom neked. Kimi pont nemérdekel!!!!! sajnálom azt az ott jelentéktelenkedő t betűt. Sajnos röhögnöm kell. A legszebb stílusban vezető pilóta??? Hát ha az szép hogy beragad a selejt embereki mögé, és elautókázik ott, akkor okéé, de én ezt korántsem nevezném szépnek. A klaviatúrát meg akkor koptatom amikor akarom.