Formula 1

Minden ami nem foci, de sport
d.OR
Jugador d'estrella

2008.09.28. 17:24:25

tényleg eléggé óvodás ez a divatdrukker vagy nem divatdukker dolog. persze léteznek divatdrukkerek, de talán inkább a lányok körében, pl azért szeretik Kimit mert jól néz ki stb :D
amúgy meg, hogy ki kinek drukkol, az inkább szimpátia kérdése, nem?!
Káposztalevél
Barça B

2008.09.28. 17:21:37

miihii írta:
Káposztalevél írta:Jóó. Én Kimit pont nem érdekel, mert mindenki csak divatból szurkol neki. Amúgy meg elég láma egy pilóta.
A kiemelt részt lefordítanád magyarra? :wink:
Te nem vagy ép,levél!!! :roll:
Még h Kimi elég láma? #-o A legszebb stílusban vezető pilóta a F1ben!!!
És aki fan,az nem azért,mert divat,hanem a többség valszeg pont a fentebb említett mondat miatt.Szerintem...
Ha cs butus dolgokat vagy hajlandó írni,akkor inkább talán ne koptasd a klaviatúrát :twisted:
Igen kedves drága barátom, lefordítom neked. Kimi pont nemérdekel!!!!! sajnálom azt az ott jelentéktelenkedő t betűt. Sajnos röhögnöm kell. A legszebb stílusban vezető pilóta??? Hát ha az szép hogy beragad a selejt embereki mögé, és elautókázik ott, akkor okéé, de én ezt korántsem nevezném szépnek. A klaviatúrát meg akkor koptatom amikor akarom.
bowlinggolyo
Entrenador del Barça

2008.09.28. 17:21:03

Varga Tamás írta:Jóó. Én Kimit pont nem érdekel, mert mindenki csak divatból szurkol neki. Amúgy meg elég láma egy pilóta.
Nem hiszem h csak divat drukkerek léteznek am meg Kimivel csak az a baj h egy alkesz :lol: . Ha észre vettétek akkor mindig a futam végére ébred fel, ez azért van mert a káposztalé csak akkora éri el a hatását és csak akkor lesz teljesen józan :lol: :lol: :lol: :lol:
Visca el Barca!!!
GO Colts GO!!!
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2008.09.28. 17:18:48

miihii írta:
Káposztalevél írta:Jóó. Én Kimit pont nem érdekel, mert mindenki csak divatból szurkol neki. Amúgy meg elég láma egy pilóta.
És aki fan,az nem azért,mert divat,hanem a többség valszeg pont a fentebb említett mondat miatt.Szerintem...
Ha cs butus dolgokat vagy hajlandó írni,akkor inkább talán ne koptasd a klaviatúrát :twisted:
Ez a divatszurkolós dolog elég óvodás vád, még arra is méltatlan lenne, hogy reagáljon rá az ember.
Kép
miihii
KHAL

2008.09.28. 17:16:28

There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
Kralo
Entrenador del Barça

2008.09.28. 17:10:39

ozsimiki írta:
Kralo írta:

Aki pedig Hamiltont bántja, esetleg szerencsésnek titulálja, gondoljon a 6 elvett pontra. Ahogy Tamásunk mondaná a sors igazságot szolgáltatott.
Aha, akkor Magyarországi szitunál mire gondoljunk?

No mind1, amúgy meg milyen sors? szerinted is jogos volt a büntije,csak más okokból nem tetszett. akkor meg?
Melyik magyarországi szituációra gondolsz? :)

Az okok(a következetesség, az ismételt Ferrari támogatottság enyhe szelének érzete) igen döntően befolyásolták a szituáció után kivetett érzelmi hullámaimat a két éllovas pilóta felé.
Épp kezdtem élvezni Massa tudásának eddigi csúcspontját, amikor asztal mellett közbeszóltak. Így egyértelmű volt, hogy a számomra közömbös éllovasok közül a nem éppen támogatott pilóta felé húzok.
Most viszont egalizáltak a pirosruhás szerelők! Várom mi lesz a két tökös pilóta tökölésének vége a ponttáblázaton.
Káposztalevél
Barça B

2008.09.28. 17:10:19

miihii írta:
Káposztalevél írta:
MASSA nem nyerő típus????:D:D:D:D Ki a felelős a ma történtekér??? Tán Massa? meg akkor mér áll a 2. helyen???? jaaa de igazad van, nem nyerő típus. Nézd meg hogy hány futamot nyert idén, aztán kell osztani az észt. A másik dolog meg, hogy elég szerencsétlen pilóta hogy mindíg vele történik ilyen, mint ma.
Több dologgal is igazoltad azt,amit eleve cáfolni akartál.
-pont azért,mert a 2. helyen áll (örök második a beceneve :wink: ),
-pont azért,mert szerencsétlen pilóta,h mindig vele történik ilyen,mint ma.

Öngól :wink:
Te rendkívülien okos vagy. mondták már?:D:D De akkor sem kéne leírni Massát!!! Inkább nézzétek csak meg az imádott Kimiteket. Mostanság igazi pilóta csillag:D:D
miihii
KHAL

2008.09.28. 17:07:50

Káposztalevél írta:
MASSA nem nyerő típus????:D:D:D:D Ki a felelős a ma történtekér??? Tán Massa? meg akkor mér áll a 2. helyen???? jaaa de igazad van, nem nyerő típus. Nézd meg hogy hány futamot nyert idén, aztán kell osztani az észt. A másik dolog meg, hogy elég szerencsétlen pilóta hogy mindíg vele történik ilyen, mint ma.
Több dologgal is igazoltad azt,amit eleve cáfolni akartál.
-pont azért,mert a 2. helyen áll (örök második a beceneve :wink: ),
-pont azért,mert szerencsétlen pilóta,h mindig vele történik ilyen,mint ma.

Öngól :wink:
manuel
Jugador d'estrella

2008.09.28. 17:05:11

Divatból????????????????????????? :shock: :shock: :shock: ezzel most áhh......atyaúristen!!!!!!!!!Inkább hagyne reagáljak erre most.Majd a többiek megteszik helyettem is remélem. :cry: A futam után ez már sokk egykicsitt. :?
Káposztalevél
Barça B

2008.09.28. 17:03:04

socio66 írta:
Varga Tamás írta:
Massa sajnos, nem nyerő típus. Másodhegedűsnek, kiegészítő embernek tökéletes, de nyerni és jól versenyezni huzamos időn keresztül képtelen. A Jégember meg tojik az egészre. Majd Alonsóval eljön újra a győzelem ideje a Ferrarihoz.
Pontosan.Mintha saját gondolataimat olvasnám ebben a pár sorban. Én azért nem írtam le ezt,mert nem akartam még jobban felhúzni a Massa-fanokat,de egyébként tökéletesen igazad van,köszönöm hogy helyettem is leírtad. :)
socio66

2008.09.28. 17:00:30

Varga Tamás írta:
Massa sajnos, nem nyerő típus. Másodhegedűsnek, kiegészítő embernek tökéletes, de nyerni és jól versenyezni huzamos időn keresztül képtelen. A Jégember meg tojik az egészre. Majd Alonsóval eljön újra a győzelem ideje a Ferrarihoz.
Pontosan.Mintha saját gondolataimat olvasnám ebben a pár sorban. Én azért nem írtam le ezt,mert nem akartam még jobban felhúzni a Massa-fanokat,de egyébként tökéletesen igazad van,köszönöm hogy helyettem is leírtad. :)
Káposztalevél
Barça B

2008.09.28. 16:59:56

Jóó. Én Kimit pont nem érdekel, mert mindenki csak divatból szurkol neki. Amúgy meg elég láma egy pilóta.
miihii
KHAL

2008.09.28. 16:58:14

Káposztalevél írta:
barca99 írta:Jó látni, hogy van, akiből még vált ki érzelmeket a F1. Én már nem tartozom közéjük. Röhej volt ma is. :D Éveken keresztül sírtam, hogy csak egyszer ne a Merci, hanem a Ferka menjen már tönkre. Kis késéssel, de meghallgatták az "imámat". :)
Jóó. És ki kíváncsi a te imádra??
Mondjuk én,mert sokáig én is így voltam :oops: Amikor agyra-főre esett szét/ki a Meki,főleg ugye Kiminél,a pirosak meg évekig szinte a legapróbb hiba nélkül tudtak körözgetni,én is fohászkodtam,h forduljon már meg a szerencse.
manuel
Jugador d'estrella

2008.09.28. 16:56:20

miihii írta:
Marcelinho írta:Hihetetlen hogy a csokimikulásnak mindig mázlija van. Mákos maki. Szegény Massa. Ferrarinál végre rendet tehetnének a fejekben, mert ez hihetetlen ami lazaság van Ross Brawn meg a Jean Todt távozása óta. Felhábrító! :evil:
Inkább az hihetetlen,h ha vmi miatt [auto_cenzúra] a ferrari,akkor egyből szaladtok,és Hamiltonoztok.Most miért volt mákos?Mert körbement szabályosan?Nem volt benne semmilyen bugiban?Nem ment be a boxba piros lampionnál?Nem tette fel a gépet a falra?Nem vitte magával kiállás után a fél boxot?
Mindig mázlija van? :roll: Szánalmas erre hivatkozni mindig:vagy azért ér el jó eredményt ,mert kö**ög volt,v mert máker. #-o Inkább kapná össze magát a piros tárulat,és akkor el tudnának ők is érni folyamatosan jó teljesítményt..Bár akkor ők biztosan nem mákosak lennének,hanem tudásból jönne,ugye? :twisted:
Teljesen igazad van!!!!egy olyan csapatt aki egészévben ilyen bakikatt csinál,hibákatt hibákra halmoz az nem is érdemli meg hogy nyerjen főleg nem VB-t. :cry: Pedig én annó.Ferraris vagyok de a mai futamon ismétt kiakasztott ez az elmebeteg társaság. :cry:
barca99
Llegenda del Barça

2008.09.28. 16:52:50

Jó látni, hogy van, akiből még vált ki érzelmeket a F1. Én már nem tartozom közéjük. Röhej volt ma is. :D Éveken keresztül sírtam, hogy csak egyszer ne a Merci, hanem a Ferka menjen már tönkre. Kis késéssel, de meghallgatták az "imámat". :)
Káposztalevél
Barça B

2008.09.28. 16:52:30

Egyszerű leszek és rövid: GRATULÁLOK A FERRARINAK!!!!!
Replay
Director del Fútbol

2008.09.28. 16:52:25

Varga Tamás írta: Massa sajnos, nem nyerő típus. Másodhegedűsnek, kiegészítő embernek tökéletes, de nyerni és jól versenyezni huzamos időn keresztül képtelen. A Jégember meg tojik az egészre. Majd Alonsóval eljön újra a győzelem ideje a Ferrarihoz.
Ebben az évben többször talpra állt, hatalmas előnye lenne már, ha nem lenne olyan szerencsétlen, illetve nem szivna mindig a csapat hibái miatt, mint ma.

A legszebb dolgokat Ő müvelte ebben a szezonban, dupla előzés Kanadában, az a rajt a Hungaroringen.
Az időmérőkön produkált mérnöki teljesitménye már-már Senna-t idézi.

Nagyon rászolgált a VB cimre, remélem a sors (úgy, mint tavaly) igazságot szolgáltat.
miihii
KHAL

2008.09.28. 16:50:00

ozsimiki írta: Amúgy meg nem nekem címzed, akkor ne engem idézz, mert én reagálok rá :lol:
Ebben igazad vagyon,jogos!De kellett volna szúrnom a makizós hsz-t is,de lusta voltam :wink:

Azért még arra a boxolásra visszatérve...A Palik ahogy ott stresszelt,h belobbanhat a kocsi meg az egész box is,egyre jobban izgultam én is.Basszus,azért nem kapkodtak a szerelőitek,h odaérjenek.Kicsit nagyobb sprintet is kivághattak volna,ha tényleg ennyire veszélyes szitu volt.Főleg akkor fojtottam vissza a lélegzetem,amikor az első csávó odaért,mindenféle sisak meg komolyabb védőruha nélkül rángatta a csövet.Ha akkor lehúzza és kilocsog a nafta,belobban,akkor a csávónak rendesen megváltozott volna a személyleírása.
ozsimiki
Adminisztrátor

2008.09.28. 16:43:48

Kralo írta:

Aki pedig Hamiltont bántja, esetleg szerencsésnek titulálja, gondoljon a 6 elvett pontra. Ahogy Tamásunk mondaná a sors igazságot szolgáltatott.
Aha, akkor Magyarországi szitunál mire gondoljunk?

No mind1, amúgy meg milyen sors? szerinted is jogos volt a büntije,csak más okokból nem tetszett. akkor meg?
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
Bogika87
Jugador d'estrella

2008.09.28. 16:43:43

Ööö ez van...és most jött el az a pillanat, amikor már én se találok mentséget Kimi számára, pedig annyira szorítottam érte, annyira nagyon nagyon,egyszer a csapat b.szta el a versenyét (és persze a szerencsétlen kis brazilét is, mert ő aztán nem hibázott - legalábbis a boxkiállásig) aztán meg Kimiét is elcseszték ahogy kellett, hogy ráhívták a boxutcában, és várnia a kellet totálisan feleslegesen...áh, asztem infarktust kapok menten. A végén meg az a fatális hiba!!!Sajnos ebben egyedül ő volt, elfogadom hogy versenybaleset, ami megesik, de muszáj azzal a közhellyel jönnöm, hogy más miért nem hibázott az élen? Miért mindig ő????????? Namindegy, mostantól legalább már nem leszek én az egyedüli, aki beletörődött, hogy a VB elúszott, mert most aztán már vita nincs, valóban elment, ennél távolabb már nem is lehet én csak azt sajnálom, hogy most már - akármennyire is elfogult vagyok vele szemben - már nem mondhatom hogy a "mezőny legjobbja," mert egyszerűen nem az! Hamilton jobb.(mint Kimis mondom ezt) Legnagyobb bánatomra, de sajnos ez a helyzet. Tényleg megérdemli a címet ha megszerzi, mert ő nyújtja jelenleg a legkiegyensúlyozottabb teljesítményt - már ha reálisan nézem, márpedeig mi értelme lenne máshogyan nézni..? Ami pedig a FERRARIT mint csapatot illeti...én nem is tudom mit mondjak Montezemolo remélem tudja!!!A létező legszarabb csapat - a leggagyibb kiscsapatok sem hibáznak ennyit!!! :shock: :shock: :shock:
Szval Forza Ferrari és persze Forza Massa és Kimi meg igazán legalább annyira szedje már össze magát hogy támogatni tudja a csapatot és persze Massat is mert megérdemli...
Ronaldinho&Barca
Director del Fútbol

2008.09.28. 16:42:50

Kár hogy a kocsi 2-3 percet állt a boxban, nem tudhatjuk mennyire károsodott és mi minden történt még. Örüljünk, hogy éppségben kikerült mindenki a ceremóniából. Hamiltont idén ha jól emlékszem 1x sem hagyta így cserben a csapat a boxban, úgyhogy... :roll:
Szerintem lényegtelen, hogy Ha Ha ... Ha így Ha úgy... ilyen pályán akkora hátrányból szerintem olyan pilóta a világon nincs, aki pontot tud hozni.. Ferrari összehozta ezt a futamot a javából, Hamilton meg szépe előnyre tett szert, ettől nem lesz szerényebb nyilatkozata. :roll:
3 futam van hátra, mindent bele kell adni!!!

Hajrá Massa & Forza Ferrari!!!
Visca El Barca!
Kép
Més que un club
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2008.09.28. 16:42:32

Kralo írta:Végre, végre, végre... Fülig ér a szám. Perfekt teljesítmény ismét. :D

Így van.
Fernandonak szívből gratulálok, nagyon megérdemelte ezt a sikert! Nagyot küzdött, és a helyén volt a szíve. Kralo öröme, az én örömöm is. Főleg, ha a spanyol beül a tűzpiros Ferrariba, akkor lesz nemulass.

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Varga Tamás 2008.09.28. 16:45:12-kor.
Kép
ozsimiki
Adminisztrátor

2008.09.28. 16:39:59

miihii írta:
ozsimiki írta:Az tudás, hogy végigment hiba nélkül, de az mák, hogy legnagyobb vetélytársa szintúgy hiba nélkül ment, és jobban is mint ő, majd elszabta neki a csapata, Massanak pech, az a vetélytársnak mák szokott lenni.

Egyszerűbben: szerencsésnek mondhatja magát,h ilyen bal.aszok voltak a vörösök,mert ha nem,akkor....ennyi.
Tudom-tudom.Ha Hami jó helyen végez,akkor mákos és/vagy gyökér.Ha elkefél valamit,akkor megérdemelte és gyökér. :roll:
Most ezt nem feltétlenül neked címzem,hanem úgy unblock.
Részemről nem magyarázkodom tovább,hanem inkább örülök az én mákostészta,gyökér,aljas,sportszerűtlen,nagyképű (kifelejtettem vmit? :wink: ) emberem győzelemmel felérő 3. helyének! :twisted:
Na és miért ér fel győzelemnek :?: Na ugye :roll: :wink: Mert Massa önhibáján kivűl sansztalan lett a pontszerzésre. Amúgy meg nem nekem címzed, akkor ne engem idézz, mert én reagálok rá :lol:

"Ha Hami jó helyen végez,akkor mákos és/vagy gyökér." :arrow: nem, sőt még 2. helyen is végezhetett volna, de a peches Massa mögött, és mindenki elégedett a gyönyörű eredményekkel,amit a két srác összekanyarodott :lol:
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
Kralo
Entrenador del Barça

2008.09.28. 16:37:40

Végre, végre, végre... Fülig ér a szám. Perfekt teljesítmény ismét. :D

bowlinggolyo
Entrenador del Barça

2008.09.28. 16:37:19

miihii írta:Tudom-tudom.Ha Hami jó helyen végez,akkor mákos és/vagy gyökér.Ha elkefél valamit,akkor megérdemelte és gyökér. :roll:
Most ezt nem feltétlenül neked címzem,hanem úgy unblock.
Részemről nem magyarázkodom tovább,hanem inkább örülök az én mákostészta,gyökér,aljas,sportszerűtlen,nagyképű (kifelejtettem vmit? :wink: ) emberem győzelemmel felérő 3. helyének! :twisted:
Jól beszél. Mindenki csak piszkálni tudja Hamiltont és nem azt nézni h ő maga mit tud. Ezen a futamon igen szerencsével lett 3.,de az autóversenyzés erről is szól, hogy kinek mekkora szerencséje van. Arról meg nem mi tehetünk h a Ferrari egy bal*asz csapat a maga lámpás megoldásával.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára bowlinggolyo 2008.09.28. 16:39:12-kor.
Visca el Barca!!!
GO Colts GO!!!
Válasz küldése