Megérdemelték!
UN DIA DE PARTIT! ❤️ pic.twitter.com/ugs41n0m1T
— FC Barcelona (@FCBarcelona) May 16, 2025
Igen kedves drága barátom, lefordítom neked. Kimi pont nemérdekel!!!!! sajnálom azt az ott jelentéktelenkedő t betűt. Sajnos röhögnöm kell. A legszebb stílusban vezető pilóta??? Hát ha az szép hogy beragad a selejt embereki mögé, és elautókázik ott, akkor okéé, de én ezt korántsem nevezném szépnek. A klaviatúrát meg akkor koptatom amikor akarom.miihii írta:A kiemelt részt lefordítanád magyarra?Káposztalevél írta:Jóó. Én Kimit pont nem érdekel, mert mindenki csak divatból szurkol neki. Amúgy meg elég láma egy pilóta.![]()
Te nem vagy ép,levél!!!![]()
Még h Kimi elég láma?A legszebb stílusban vezető pilóta a F1ben!!!
És aki fan,az nem azért,mert divat,hanem a többség valszeg pont a fentebb említett mondat miatt.Szerintem...
Ha cs butus dolgokat vagy hajlandó írni,akkor inkább talán ne koptasd a klaviatúrát
Nem hiszem h csak divat drukkerek léteznek am meg Kimivel csak az a baj h egy alkeszVarga Tamás írta:Jóó. Én Kimit pont nem érdekel, mert mindenki csak divatból szurkol neki. Amúgy meg elég láma egy pilóta.
Ez a divatszurkolós dolog elég óvodás vád, még arra is méltatlan lenne, hogy reagáljon rá az ember.miihii írta:A kiemelt részt lefordítanád magyarra?Káposztalevél írta:Jóó. Én Kimit pont nem érdekel, mert mindenki csak divatból szurkol neki. Amúgy meg elég láma egy pilóta.![]()
Te nem vagy ép,levél!!!![]()
Még h Kimi elég láma?A legszebb stílusban vezető pilóta a F1ben!!!
És aki fan,az nem azért,mert divat,hanem a többség valszeg pont a fentebb említett mondat miatt.Szerintem...
Ha cs butus dolgokat vagy hajlandó írni,akkor inkább talán ne koptasd a klaviatúrát
A kiemelt részt lefordítanád magyarra?Káposztalevél írta:Jóó. Én Kimit pont nem érdekel, mert mindenki csak divatból szurkol neki. Amúgy meg elég láma egy pilóta.
Melyik magyarországi szituációra gondolsz?ozsimiki írta:Aha, akkor Magyarországi szitunál mire gondoljunk?Kralo írta:
Aki pedig Hamiltont bántja, esetleg szerencsésnek titulálja, gondoljon a 6 elvett pontra. Ahogy Tamásunk mondaná a sors igazságot szolgáltatott.
No mind1, amúgy meg milyen sors? szerinted is jogos volt a büntije,csak más okokból nem tetszett. akkor meg?
Te rendkívülien okos vagy. mondták már?:D:D De akkor sem kéne leírni Massát!!! Inkább nézzétek csak meg az imádott Kimiteket. Mostanság igazi pilóta csillag:D:Dmiihii írta:Több dologgal is igazoltad azt,amit eleve cáfolni akartál.Káposztalevél írta:
MASSA nem nyerő típus????:D:D:D:D Ki a felelős a ma történtekér??? Tán Massa? meg akkor mér áll a 2. helyen???? jaaa de igazad van, nem nyerő típus. Nézd meg hogy hány futamot nyert idén, aztán kell osztani az észt. A másik dolog meg, hogy elég szerencsétlen pilóta hogy mindíg vele történik ilyen, mint ma.
-pont azért,mert a 2. helyen áll (örök második a beceneve),
-pont azért,mert szerencsétlen pilóta,h mindig vele történik ilyen,mint ma.
Öngól
Több dologgal is igazoltad azt,amit eleve cáfolni akartál.Káposztalevél írta:
MASSA nem nyerő típus????:D:D:D:D Ki a felelős a ma történtekér??? Tán Massa? meg akkor mér áll a 2. helyen???? jaaa de igazad van, nem nyerő típus. Nézd meg hogy hány futamot nyert idén, aztán kell osztani az észt. A másik dolog meg, hogy elég szerencsétlen pilóta hogy mindíg vele történik ilyen, mint ma.
Divatból?????????????????????????Káposztalevél írta:Jóó. Én Kimit pont nem érdekel, mert mindenki csak divatból szurkol neki. Amúgy meg elég láma egy pilóta.
MASSA nem nyerő típus????:D:D:D:D Ki a felelős a ma történtekér??? Tán Massa? meg akkor mér áll a 2. helyen???? jaaa de igazad van, nem nyerő típus. Nézd meg hogy hány futamot nyert idén, aztán kell osztani az észt. A másik dolog meg, hogy elég szerencsétlen pilóta hogy mindíg vele történik ilyen, mint ma.socio66 írta:Pontosan.Mintha saját gondolataimat olvasnám ebben a pár sorban. Én azért nem írtam le ezt,mert nem akartam még jobban felhúzni a Massa-fanokat,de egyébként tökéletesen igazad van,köszönöm hogy helyettem is leírtad.Varga Tamás írta:
Massa sajnos, nem nyerő típus. Másodhegedűsnek, kiegészítő embernek tökéletes, de nyerni és jól versenyezni huzamos időn keresztül képtelen. A Jégember meg tojik az egészre. Majd Alonsóval eljön újra a győzelem ideje a Ferrarihoz.
Pontosan.Mintha saját gondolataimat olvasnám ebben a pár sorban. Én azért nem írtam le ezt,mert nem akartam még jobban felhúzni a Massa-fanokat,de egyébként tökéletesen igazad van,köszönöm hogy helyettem is leírtad.Varga Tamás írta:
Massa sajnos, nem nyerő típus. Másodhegedűsnek, kiegészítő embernek tökéletes, de nyerni és jól versenyezni huzamos időn keresztül képtelen. A Jégember meg tojik az egészre. Majd Alonsóval eljön újra a győzelem ideje a Ferrarihoz.
Mondjuk én,mert sokáig én is így voltamKáposztalevél írta:Jóó. És ki kíváncsi a te imádra??barca99 írta:Jó látni, hogy van, akiből még vált ki érzelmeket a F1. Én már nem tartozom közéjük. Röhej volt ma is.Éveken keresztül sírtam, hogy csak egyszer ne a Merci, hanem a Ferka menjen már tönkre. Kis késéssel, de meghallgatták az "imámat".
Teljesen igazad van!!!!egy olyan csapatt aki egészévben ilyen bakikatt csinál,hibákatt hibákra halmoz az nem is érdemli meg hogy nyerjen főleg nem VB-t.miihii írta:Inkább az hihetetlen,h ha vmi miatt [auto_cenzúra] a ferrari,akkor egyből szaladtok,és Hamiltonoztok.Most miért volt mákos?Mert körbement szabályosan?Nem volt benne semmilyen bugiban?Nem ment be a boxba piros lampionnál?Nem tette fel a gépet a falra?Nem vitte magával kiállás után a fél boxot?Marcelinho írta:Hihetetlen hogy a csokimikulásnak mindig mázlija van. Mákos maki. Szegény Massa. Ferrarinál végre rendet tehetnének a fejekben, mert ez hihetetlen ami lazaság van Ross Brawn meg a Jean Todt távozása óta. Felhábrító!
Mindig mázlija van?Szánalmas erre hivatkozni mindig:vagy azért ér el jó eredményt ,mert kö**ög volt,v mert máker.
Inkább kapná össze magát a piros tárulat,és akkor el tudnának ők is érni folyamatosan jó teljesítményt..Bár akkor ők biztosan nem mákosak lennének,hanem tudásból jönne,ugye?
Ebben az évben többször talpra állt, hatalmas előnye lenne már, ha nem lenne olyan szerencsétlen, illetve nem szivna mindig a csapat hibái miatt, mint ma.Varga Tamás írta: Massa sajnos, nem nyerő típus. Másodhegedűsnek, kiegészítő embernek tökéletes, de nyerni és jól versenyezni huzamos időn keresztül képtelen. A Jégember meg tojik az egészre. Majd Alonsóval eljön újra a győzelem ideje a Ferrarihoz.
Ebben igazad vagyon,jogos!De kellett volna szúrnom a makizós hsz-t is,de lusta voltamozsimiki írta: Amúgy meg nem nekem címzed, akkor ne engem idézz, mert én reagálok rá![]()
Aha, akkor Magyarországi szitunál mire gondoljunk?Kralo írta:
Aki pedig Hamiltont bántja, esetleg szerencsésnek titulálja, gondoljon a 6 elvett pontra. Ahogy Tamásunk mondaná a sors igazságot szolgáltatott.
Így van.Kralo írta:Végre, végre, végre... Fülig ér a szám. Perfekt teljesítmény ismét.![]()
Na és miért ér fel győzelemnekmiihii írta:Tudom-tudom.Ha Hami jó helyen végez,akkor mákos és/vagy gyökér.Ha elkefél valamit,akkor megérdemelte és gyökér.ozsimiki írta:Az tudás, hogy végigment hiba nélkül, de az mák, hogy legnagyobb vetélytársa szintúgy hiba nélkül ment, és jobban is mint ő, majd elszabta neki a csapata, Massanak pech, az a vetélytársnak mák szokott lenni.
Egyszerűbben: szerencsésnek mondhatja magát,h ilyen bal.aszok voltak a vörösök,mert ha nem,akkor....ennyi.![]()
Most ezt nem feltétlenül neked címzem,hanem úgy unblock.
Részemről nem magyarázkodom tovább,hanem inkább örülök az én mákostészta,gyökér,aljas,sportszerűtlen,nagyképű (kifelejtettem vmit?) emberem győzelemmel felérő 3. helyének!
Jól beszél. Mindenki csak piszkálni tudja Hamiltont és nem azt nézni h ő maga mit tud. Ezen a futamon igen szerencsével lett 3.,de az autóversenyzés erről is szól, hogy kinek mekkora szerencséje van. Arról meg nem mi tehetünk h a Ferrari egy bal*asz csapat a maga lámpás megoldásával.miihii írta:Tudom-tudom.Ha Hami jó helyen végez,akkor mákos és/vagy gyökér.Ha elkefél valamit,akkor megérdemelte és gyökér.![]()
Most ezt nem feltétlenül neked címzem,hanem úgy unblock.
Részemről nem magyarázkodom tovább,hanem inkább örülök az én mákostészta,gyökér,aljas,sportszerűtlen,nagyképű (kifelejtettem vmit?) emberem győzelemmel felérő 3. helyének!