Ööö ez van...és most jött el az a pillanat, amikor már én se találok mentséget Kimi számára, pedig annyira szorítottam érte, annyira nagyon nagyon,egyszer a csapat b.szta el a versenyét (és persze a szerencsétlen kis brazilét is, mert ő aztán nem hibázott - legalábbis a boxkiállásig) aztán meg Kimiét is elcseszték ahogy kellett, hogy ráhívták a boxutcában, és várnia a kellet totálisan feleslegesen...áh, asztem infarktust kapok menten. A végén meg az a fatális hiba!!!Sajnos ebben egyedül ő volt, elfogadom hogy versenybaleset, ami megesik, de muszáj azzal a közhellyel jönnöm, hogy más miért nem hibázott az élen? Miért mindig ő????????? Namindegy, mostantól legalább már nem leszek én az egyedüli, aki beletörődött, hogy a VB elúszott, mert most aztán már vita nincs, valóban elment, ennél távolabb már nem is lehet én csak azt sajnálom, hogy most már - akármennyire is elfogult vagyok vele szemben - már nem mondhatom hogy a "mezőny legjobbja," mert egyszerűen nem az! Hamilton jobb.(mint Kimis mondom ezt) Legnagyobb bánatomra, de sajnos ez a helyzet. Tényleg megérdemli a címet ha megszerzi, mert ő nyújtja jelenleg a legkiegyensúlyozottabb teljesítményt - már ha reálisan nézem, márpedeig mi értelme lenne máshogyan nézni..? Ami pedig a FERRARIT mint csapatot illeti...én nem is tudom mit mondjak Montezemolo remélem tudja!!!A létező legszarabb csapat - a leggagyibb kiscsapatok sem hibáznak ennyit!!!
Szval Forza Ferrari és persze Forza Massa és Kimi meg igazán legalább annyira szedje már össze magát hogy támogatni tudja a csapatot és persze Massat is mert megérdemli...