Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Ezer köszi! Tegnap direkt nem maradtam fent, mert számítottam egy linkre, de hogy rögtön meccs után.. Nem semmi. Rubio borotválkozott már mióta amerikában van?Bob_Marley írta:NBA 2012 All-Star Weekend - BBVA Rising Stars Challenge: Team Shaq vs Team Chuck (HD) (Full Game)Ha valaki nem nézte volna (miután hajnali 3kor volt) megteheti a a youtube-on!
Gondolom a padra viszik, azoknál meg szarabb nem lehet, akik ott ülnek majd mellette.Tocy írta:És ez miért jó a Lakersnek?...volt ő ugyan All-Star is, de ennyi kihagyás-sérülés után nem tudom, mit várnak tőle...Bob_Marley írta:http://www.csnne.com/blog/celtics-talk/ ... 906289-932
Rasheed Wallace megy a Lakersbe, na ez érdekes lesz több mint 1 év kihagyás után, fájós háttal!
És ez miért jó a Lakersnek?...volt ő ugyan All-Star is, de ennyi kihagyás-sérülés után nem tudom, mit várnak tőle...Bob_Marley írta:http://www.csnne.com/blog/celtics-talk/ ... 906289-932
Rasheed Wallace megy a Lakersbe, na ez érdekes lesz több mint 1 év kihagyás után, fájós háttal!
Jajj de szeretem amikor NFL meccsen is ontják a gyökérséget folyamat.Bob_Marley írta:Nekem Faragó Ricsi is tetszett, érződött nincs hozzászokva az NBA közvetítéshez, mikor bemondta, hogy D'Antoni nem látja a meccset mert nyilatkozik, azon jót mosolyogtamDe Hollai Olivérrel jó kis életet adtak a meccsnek kommentálás terén is!Meg azért NFL-s párhuzamok voltak végig, hiába nomen est omen
Ezt nem igazán értem.MessiFan írta: Kb én is így vagyok vele, de gondolom ha hallasz egy olyan csereötletről ami ha megtörténne akkor biztosan nem tetszene neked![]()
Kb én is így vagyok vele, de gondolom ha hallasz egy olyan csereötletről ami ha megtörténne akkor biztosan nem tetszene nekedkanty írta:Meglátjuk mi lesz, de az biztos, h egy irányító nagyon kellene.
A fociban sem igazán mozgat meg az átigazolási szezon, kosárban sincs ez másként. Szépen, nyugodtan várok, majd ha lesz valaki konkrétum, akkor lehet szidni vagy dicsérni a fejeseket.
A Lakers is érdekes fámaRonaldinho&Barca írta:Srácok, ti mégis jártasabbak, sokkal jobban értesültebbek vagytok az nba-ban, szerintetek Gasol távozik a Lakersből, vagy marad? Ha megy ki jönne a helyére? Elég sok helyen olvasom, az ő elcseréléséről szóló pletykákat. Én leginkább egy irányítót látnék szívesen, mert Derek már benne van a korban, Blake meg 1-1 meccsen tud nagyot alakítani. Viszont Gasol amilyen űrt hagyna, azt sem lenne egyszerű pótolni.
Ez megy nyilván erős költői túlzás, de köszönöm a dicséretet, és megvédeném az ott lévő szurkoló gárdát, mert még ha 1-2 ember stílusa nem is az igaziMessiFan írta:Mindennel egyetértek Bob. Ha az nba1 celtics táborából fele ennyire látnák úgy a dolgokat mint te már sokkal elviselhetőbb lenne. Már-már rosszul vagyok mikor az élő topicot olvasom vagy benyögnek egy csereötletet![]()
Ez ha sikerülne én örülnék neki, még ha imádom Ray papát akkor is.. Főleg az első körösnek. MO Will nekem személyes kedvencem, de sajnos egyre kevesebbet játszik, szóval simán el tudnám képzelni 2-es poszton 30 perc játékidővel. Neki milyen szerződése van egyébként? Mert ha jó akkor nagy húzás lehetne.Bob_Marley írta:Trade Ray Allen to the Clippers for Mo Williams and Eric Bledsoe, or Mo Williams and a 1st rounder
Ez talán működhet
Bob ezt csak neked.Bob_Marley írta:
Mintha kicsit morcos lenne még így utólag.Jordan: "I was supposed to be a lottery pick and fell 20 spots. If anyone was going to take a flier on me, it should have been Boston. I could have learned from KG and become another Perkins. When Danny passed me up for a selfish 24-year-old gunner who had just spent six years in college and wouldn't have a relevant NBA moment, it was something of a wake-up call. Four years later, I'm starting on a contender, I'm third in the league in blocks, and I'm making $10 million a year. Danny, thanks for passing on me even though it was the easiest sleeper pick in the world!"
East W, MVP pedig LeBron. Vagy Metta World Peace.kanty írta: All Star? Tippek? Ki lesz az MVP?
Egyszerűen hihetetlen ez az ember