USA Sports - NBA, NHL, NFL és társaik

Minden ami nem foci, de sport

Melyik a kedvenc amerikai sportod (max. kettő választási lehetőség)?

NFL
31
42%
NHL
10
14%
NBA
30
41%
MLB
3
4%

Szavazatok száma: 74
Tocy
Director del Fútbol

2012.02.25. 11:52:16

Most mindenki azt mondja, hogy a Heat a top-top favorit, de ez még mindig csak az alapszakasz heló! A PO-ra átalakulnak a dolgok, és a palánk alatt továbbra sincs igazából emberünk ( Curry... ), és ha mjuk Haslem megsérül, már el is vérezhetünk! Most még így is általában nyerjük a pattanózást, na ott ez már nem így lesz, mikor kőkemény harc lesz minden labdáért! Valóban baromi erős a védelem, és nekem sokszor úgy tűnik, mintha csak félgőzzel játszana a csapat, nem figyelünk oda a saját palánkunk alatt, aztán támadásban odaadunk az ellenfél irányítójának 3-4 labdát...de mégis ez még csak az alapszakasz, más sem mutatja meg minden fegyverét! Keleten a Bulls mindenképp borzasztó erős és stabil, és ők sokszor még Rose hiányát is elbírják. Az Indiana-Orlando-Philly 3as azért nem tűnik olyan erősnek, 1-1 meccsen bárkit megverhetnek, de azért egy 4 győzelemig tartó párharcban nem érzem őket esélyesnek a Heat-Bulls páros ellen. Celticstől mindig tartok picit, ők bármikor összeállhatnak, főleg otthon szintén bárki ellen esélyesek lehetnek, ha a sérülések addigra elkerülik őket. A Knicks...hát. Nem tudom, egyelőre kevesek, de most Lin és J.R révén összeállt a kirakós, nagy kérdés, hogy mi lesz belőlük addig.

Nyugaton meg...bár a Thunder kiemelkedőnek tűnik, és tavaly is már jók voltak a PO-ban, de szerintem a Clippers és még a Lakers-Spurs kettős is megfoghatja őket, ha úgy jön ki. Persze ők az esélyesek, de sztem a rutin hozhat meglepetést. A Dallas sztem kevés, Chandler nélkül oda a stabil védekezés, a tavalyi félelmetes zóna már a múlté.

Nekünk meg csinálni kell vmit most már Curryvel, vagy pedig szerezni egy jó magasembert ( ötletem sincs... ), mert a PO-ban ebből komoly gondok lehetnek.

NFL: szerintem RGIII jobb, mint Luck, illetve én őt választanám, ha a Colts helyében lennék...
Eazzy
Entrenador del Barça

2012.02.25. 11:31:48

Ha James felnő a PO-ra agyban, akkor lehet esélyük az OKC ellen, egyébként Durant félpályás triplákkal elintézi :lol:

Kicsit más, NFL:
Most kezdődnek a felmérők a draftra érkezőknek, tehát az NFL Combine. Valaki figyelemmel fogja kísérni?
Meglehetősen brutális lehet ez a draftclass. Olyanok jönnek ki, mint Luck, RGIII pl., de egész jó mélysége van a WR, LB posztoknak is.

Eagles háza tájáról kis info:
Úgy néz ki DeSean Jackson közel a távozáshoz, nem sikerült egyelőre megegyezni a szerződéséről, így ha marad is még egy évre, akkor csak franchise tag-et fog kapni.
Ezen kívül ugye kell a lóvé a cap alatt, így úgy néz ki Asante Samuel lehet az áldozata ennek, aki 10 milla körül keres évente. Nnamdi és DRC maradna így kezdőnek.
MessiFan
Llegenda del Barça

2012.02.25. 11:21:13

Bob_Marley írta:NBA 2012 All-Star Weekend - BBVA Rising Stars Challenge: Team Shaq vs Team Chuck (HD) (Full Game)Ha valaki nem nézte volna (miután hajnali 3kor volt :D) megteheti a a youtube-on!
Ezer köszi! Tegnap direkt nem maradtam fent, mert számítottam egy linkre, de hogy rögtön meccs után.. Nem semmi. Rubio borotválkozott már mióta amerikában van? :lol:

Egyébként én úgy gondolom, hogy legnagyobb esélyese az idei gyűrűnek a Miami. Lebron érettebb, jobb, rutinosabb lett és egy ilyen atletikus, gyors Heat mindenkin át tud gázolni ha egészségesek a fontos kiegészítő embereik akik a padról segítenek sokat a csapatnak. Egyedül a Bulls lehet az a csapat amely megállíthatja őket a konferencia döntőben. A döntőben az ellenfelük meg szerintem az Oklahoma lehet. Mekkora döntő lenne... 2 fiatal energikus és gyűrűre szomjazó csapat. :P
Az meg hogy velünk mi lesz már nem is foglalkoztat annyira mert kár rajta bosszankodni hogy mi lett velünk.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.02.25. 10:45:26

NBA 2012 All-Star Weekend - BBVA Rising Stars Challenge: Team Shaq vs Team Chuck (HD) (Full Game)Ha valaki nem nézte volna (miután hajnali 3kor volt :D) megteheti a a youtube-on!

James amúgy számomra :D új kampányt támogat http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... UNK2ItwweQ
Tegnap illetve az egész All-Star egyik szlogenje a 26 seconds!
És James tegnap nyilatkozott is, s hihetetlen érett volt megint!Elmondta a "piár szöveget", hogy a csapat stb, s hozzátette, hogy fejlődni akar mert mindig lehet!És tényleg jót tett neki a régi nagyokkal való gyakorlás, mert rengeteget fejlődött a low-post játéka!És idén hihetetlen százalékkal értékesíti is!Persze a riportereknél is előkerült, hogy de hát nincs gyűrűje, de teljesen jól kezelte a kérdést!
Az igen a legfontosabb nincs meg, de a csapattársak, s klub is azon dolgozik, hogy ne csak neki legyen meg, hanem Miaminak is a 2ik!
Mondjuk a nyilatkozatok nálam mindig másodlagosak, mert mondani bármit lehet, viszont a parketten, vagy focipályán van a lényeg, hogy mi történik, s James idén a parketten is annyira összeszedetten játszi, nagyon magas szinten, s végig csendben, hogy idén ez példaértékű!És nálam kezdi elhomályosítani a "chokerkedését"!Persze a nagy kérdés mi lesz a PO-ban vele, de idén soha nem látott magabiztosság, alázat, profizmus sugárzik róla!Sajnos :? :D
Kép
Kép
Kép
kanty
Llegenda del Barça

2012.02.25. 10:25:47

Hát igen, a pad színvonalát fogja hozni, mondjuk ez nem egy kivitelezhetetlen dolog. Amúgy még nem hivatalos.

Tocy!

Szerintem nem igazán állja a helyét az NFL-es hasonlat, amerikai fociban inkább benne van a pakliban, h a PO-ra egy csapat ilyen szinten megtáltosodjon, kevesebb meccs is van, nem mondom, h az NBA-ben nem lett volna erre példa.

A másik, h én ebből a New Yorkból nem nézem ki, h idén valami nagyot alkossanak. Azért drukkolok Lin-nek, tényleg fantasztikus történet az övé és egy abszolút szimpatikus figura, remélem nem lesz hullócsillag.

Heat:
Egy olyasvalakinek, mint én, aki a Lakers lasabb játékához van szokva, eléggé fura nézni a Heat játékát. Igazi erődemonstráció amit művelnek, Wade-t és James-t nézni igazi öröm, úgyis, h utóbbi finoman szólva sem a kedvencem.
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
Cumbee
Entrenador del Barça

2012.02.25. 09:44:12

Tocy írta:
Bob_Marley írta:http://www.csnne.com/blog/celtics-talk/ ... 906289-932
Rasheed Wallace megy a Lakersbe, na ez érdekes lesz több mint 1 év kihagyás után, fájós háttal!
És ez miért jó a Lakersnek?...volt ő ugyan All-Star is, de ennyi kihagyás-sérülés után nem tudom, mit várnak tőle...
Gondolom a padra viszik, azoknál meg szarabb nem lehet, akik ott ülnek majd mellette.
Tocy
Director del Fútbol

2012.02.25. 09:19:58

Bob_Marley írta:http://www.csnne.com/blog/celtics-talk/ ... 906289-932
Rasheed Wallace megy a Lakersbe, na ez érdekes lesz több mint 1 év kihagyás után, fájós háttal!
És ez miért jó a Lakersnek?...volt ő ugyan All-Star is, de ennyi kihagyás-sérülés után nem tudom, mit várnak tőle...

Rubio tegnap megint alkotott, kötény, hát mögötti assziszt, volt itt minden

:D Egyszerűen imádom a pali játékát :D

Amúgy nehogy az legyen, mint az NFL-ben...az esélyesnek kikiáltott csapat ( ott Packers, itt Heat ) kiesik, miközben a főleg védekezésben gyengének titulált NY-i csapat bajnok lesz :D Ricsiék is mondogatták a párhuzamot a Giants-Knicks között, nehogy tényleg az legyen :D
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.02.25. 01:54:57

http://www.csnne.com/blog/celtics-talk/ ... 906289-932
Kép
Kép
Kép
Eazzy
Entrenador del Barça

2012.02.24. 19:30:51

Bob_Marley írta:Nekem Faragó Ricsi is tetszett, érződött nincs hozzászokva az NBA közvetítéshez, mikor bemondta, hogy D'Antoni nem látja a meccset mert nyilatkozik, azon jót mosolyogtam :D De Hollai Olivérrel jó kis életet adtak a meccsnek kommentálás terén is!Meg azért NFL-s párhuzamok voltak végig, hiába nomen est omen :D
Jajj de szeretem amikor NFL meccsen is ontják a gyökérséget folyamat.
kanty
Llegenda del Barça

2012.02.24. 19:13:38

MessiFan írta: Kb én is így vagyok vele, de gondolom ha hallasz egy olyan csereötletről ami ha megtörténne akkor biztosan nem tetszene neked :)
Ezt nem igazán értem. :)
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.02.24. 18:42:30

Nekem Faragó Ricsi is tetszett, érződött nincs hozzászokva az NBA közvetítéshez, mikor bemondta, hogy D'Antoni nem látja a meccset mert nyilatkozik, azon jót mosolyogtam :D De Hollai Olivérrel jó kis életet adtak a meccsnek kommentálás terén is!Meg azért NFL-s párhuzamok voltak végig, hiába nomen est omen :D

Kép

Rondo jó lesz a SKill challengen is, ügyességét nem kell bemutatni, piszok gyors, szerintem megnyeri, bár mikor majd középtávolit kell majd dobni lesznek gondok :mrgreen: bár a HORSE-n pár éve a triplák is mentek :lol:

Amúgy még visszatérve a meccsre, s az én vesszőparipámra, rendben a Heat csapatvédekezése legendás, de Stoudamire meccsek óta a nagyon halvány kifejezéssel talán a legdiplomatikusan lehet kifejezni a teljesítményét, s engem Anthony sem győzött meg, azonkívül, hogy brahiból néhányszor gyorsan benyomott LBJ-nek egy face to face tempót, többet várnék tőle mezőnyben!És igaza volt Hollainak, amit már én is írtam párszor, nagy különbség, hogy ez a 2 ember védekezni nem szeret, s nem tud míg mondjuk Wade-LBJ védekezése is magas szinten van!Látva megint teljes meccsen most már a Meloval felálló Knickset, idén őket még mindig nem érzem bajnokesélyes csapatnak!De lehet hogy tényleg csak a negatív elfogultság miatt írom le mindig őket :lol: de Defense nélkül PO-ban halálra vannak ítélve!
Kép
Kép
Kép
MessiFan
Llegenda del Barça

2012.02.24. 18:20:10

kanty írta:Meglátjuk mi lesz, de az biztos, h egy irányító nagyon kellene.
A fociban sem igazán mozgat meg az átigazolási szezon, kosárban sincs ez másként. Szépen, nyugodtan várok, majd ha lesz valaki konkrétum, akkor lehet szidni vagy dicsérni a fejeseket.
Kb én is így vagyok vele, de gondolom ha hallasz egy olyan csereötletről ami ha megtörténne akkor biztosan nem tetszene neked :)
Egyébként én is megnéztem a meccset és tényleg elképesztő volt. Amikor nem a Boston ellen játszik valamelyik rivális akkor fülig érő mosollyal és földig érő állal nézem a meccseiket. Lehet hogy nem kedvence sok mindenkinek Lebron, de az biztos hogy nincs még egy ilyen páros a földön mint a Wade-LBJ.
BoshyBosh meg nagyon jól alkalmazkodik az ellenfélhez és tudja mindig mit kell csinálnia. Amiket meg összevergődik az valami félelmetes :lol: :lol:
PCsabi
aka Game90

2012.02.24. 18:15:58

Én is most néztem meg a meccset, éjjel nem sikerült fent maradnom, fél1kor sikeresen bealudtam.

Kegyetlen ez a Heat, jó csapatvédekezés, támadásban meg Wade és LBJ aprít + rengeteg lehetőségük van még offense-ben, Bosh, Miller, Chalmers stb. Kicsit fel is szívták magukat Lin ellen, lehet, hogy elegük volt már a hype-ból :) Meglepődnék, ha nem ők jutnának be Keletről a döntőbe.

James became the NBA’s first player since 2008 to finish with at least 20 points, nine rebounds, eight assists, five steals and two blocks. The last one to do that? James himself.

Rondo megy a Skills Challenge-re is!

Éjjel pedig Shaq Team vs. Chuck Team!

Lakers meg gondolom egy Gasol for Rondo ill. egy Bynum + valaki for Howard (+ benyelnék valahogy Türkoglu-t is) cseréket akar meghúzni a trade deadline előtt. De még ott van Beasley és Sessions is, mint lehetséges célpontok. Tuti, hogy lesznek mozgások a Lakers-nél, de abban biztos vagyok, hogy Rondo-t nem tudják majd behúzni.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára PCsabi 2012.02.24. 18:21:55-kor.
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
Tocy
Director del Fútbol

2012.02.24. 18:01:18

Most néztem meg a meccset, és azt kell mondanom, hogy ismét egy élmény volt nézni ezt a Heatet. Oké, Lin elég gyatra volt, de szinte végig vezettünk, nem nagyon volt kérdés, főleg a második félidőben. Chalmers baromira jól játszik idén, most már Wade is belelendült ismét, Bosh stabilan jó szinte egész szezonban, James meg hozza a tőle megszokottat. Most J. Anthony is jól játszott, osztotta a sapkákat, védekezésben hozzá tett eleget. Szerencsére a padról még be tud segíteni Battier-Miller-Haslem is bőven, viszont nekem mostanában Cole még inkább felelőtlennek, sőt kissé nagyképűnek tűnik, ami azért baj, mert más nincs a padon. Viszont nem bánnám, ha Curryvel rendben lenne már minden, és tudna játszani ( jól... ), mert nagyon kellene ő a palánk alá, Anthonynak nem nagyon van ilyen meccse, mint ez, és sokszor elég haszontalan, de nincs helyette más, és Haslem játszik a palánk alatt, így viszont Boshnak nagyon sokat kell pályán lennie...

Írjátok itt ezeket a trade-eket, hát nagyon kíváncsi leszek, hogy mikor és hogyan alakul át a Boston, mert eléggé mozgásképtelen a szitu arrafelé, viszont lépni kellene sürgősen, mert kiöregszik mindenki, és nincs csapat. Gasol-Bynum duót nem nagyon kellene sztem megbontani a Lakersnél, a ligában talán nincs is még1 ilyen, bár nyilván azért Gasol elég sok pénzt tesz zsebre, és kellene oda egy jó irányító, stb. Valamint érdekel még, hogy mi lesz D-12 sorsa? Hova tud menni, minek van realitása? Gasol--->Celtics esetén a Lakers lehet opció, mást nagyon nem tudok elképzelni...
kanty
Llegenda del Barça

2012.02.24. 17:08:50

Nagyon nem örülnék, ha Gasol elmenne. A liga leghatékonyabb magas ember párosát vétek lenne megbontani. Ez a dolog egyik oldala.
A másik viszont, h ha a fiatalítás a cél, akkor most kellene lépni, mert az idő csak telik.

Sokan nem bírják a spanyolt, de számomra szimpatikus, az egyik legsokoldalúbb magas ember, van esze a játékhoz, igaz néha lehetne keményebb, de ez sem olyan vészes.

Meglátjuk mi lesz, de az biztos, h egy irányító nagyon kellene.
A fociban sem igazán mozgat meg az átigazolási szezon, kosárban sincs ez másként. Szépen, nyugodtan várok, majd ha lesz valaki konkrétum, akkor lehet szidni vagy dicsérni a fejeseket.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.02.24. 14:32:57

Ronaldinho&Barca írta:Srácok, ti mégis jártasabbak, sokkal jobban értesültebbek vagytok az nba-ban, szerintetek Gasol távozik a Lakersből, vagy marad? Ha megy ki jönne a helyére? Elég sok helyen olvasom, az ő elcseréléséről szóló pletykákat. Én leginkább egy irányítót látnék szívesen, mert Derek már benne van a korban, Blake meg 1-1 meccsen tud nagyot alakítani. Viszont Gasol amilyen űrt hagyna, azt sem lenne egyszerű pótolni. :?
A Lakers is érdekes fáma :D
Nekik van egy kb 9 millió dollárt érő Traded Player Exception (Odom csere miatt) ami azt jelenti, hogy fizetésileg kevesebbet ajánlhat a Lakers 9 millióval!

http://www.nba1.hu/index.php?lap=salarycap
Pár dolog le van írva!
http://nba.blog.nepsport.hu/categories/Penzugyek/

Szóval Sessions és Beasley akikről beszélnek, meg ugye lövöldözős Gilbert is volt már terítéken :D
Gasolért nem tudom mit lehet kapni mégiscsak 31 éves 18 millió felett, s még 2 évig!A Lakersnek irányító és 3 as poszton vannak gondjaik!Plusz elég rosszak a szerződések a csapaton belül, Bryant ugye elviszi majdnem a sapka felét MWP 7 millió, Blake 4 millió, Walton 6!Szóval itt is elég kevés a mozgástér!Akikről Gasol-lal kapcsolatban én olvastam az ugye vagy a Houston vagy mi (Celtics)
Lowry és Rondo neve került elő, de ugye Lowry-t teljesen egyértelműen a Rockets rohadtul nem akarja elengedni ( 15,6 P 5,3R 7,6 A) és Rondot meg mi mondjuk elengednénk, mint írtam is JO-Rondo for Gasol de ilyen hülyék meg mi nem lehetünk, főleg a Lakers-szel szemben :twisted:

Összegezve a Lakers háza táján is ki van éhezve a szurkolók, hogy valami trade történjen, de látni kell, hogy mind pl a Celtics mind a Lakers csak a neve alapján nem fog tudni hú de nagy cserét végrehajtani, s eléggé korlátoltak a lehetőségek!
Persze mindig olvasni elvetemült ötleteket, de ezeknek kevés a valóságalapja, mindkét csapat elég idős, s nagy fizetésekkel rendelkezik!A Lakersnél tényleg 1 mentsvár van a TPE a Celticsnél meg, hogy lejárósok vagyunk és van valamicskét érő pickünk!

Ilyen nálunk tavaly volt :lol:
http://www.youtube.com/watch?v=KYDzvmoG ... r_embedded#!
Zseniális 1-2 leendő megasztár :D
Beasley szerintem tuti megint be volt szívva :D

szerk: Miami-NYK meccset nézve: OH MY GODNESS :D
Volt kb az első félidőben 5-6 olyan jelenet amire csak szimplán egy áááá-t lehet írni!Wade putbackje a világvégéről, Stoudamire blokkja, James óriási zsákja, vagy ahogy indult a meccs alley oop Wadenek :shock:

Ezt már múltkor is írtam, idén ez a Miami annyira erős, hogy nemhogy 4 mccses sorozatot nehéz elképzelni, hogy vezstíneke, de talán összesen 4 meccset nem buknak a PO-ban!Persze az más, de idén annyira együtt van a James-Wade páros, plusz a padod Miller idén játszik, Haslem egészséges, s a PO-ra Battier biztos jó lesz, + Cole is arra a pár percre amire berakják majd, jó lehet, hogy ezeket a vadállatokat megállítani borzasztó necces :D Mindent elmond, hogy a liga egyik legjobban támadó, s egyben legjobban védekező csapata a Heat!De tényleg a Po azért különleges, mert mindig benne van a meglepetés, s nem az alapszakaszban kell parádézni, így azért nehéz bármit 100%-ra kijelenteni, de annyira erősek, hogy rossz nézni :D
Kép
Kép
Kép
Ronaldinho&Barca
Director del Fútbol

2012.02.24. 14:02:36

Srácok, ti mégis jártasabbak, sokkal jobban értesültebbek vagytok az nba-ban, szerintetek Gasol távozik a Lakersből, vagy marad? Ha megy ki jönne a helyére? Elég sok helyen olvasom, az ő elcseréléséről szóló pletykákat. Én leginkább egy irányítót látnék szívesen, mert Derek már benne van a korban, Blake meg 1-1 meccsen tud nagyot alakítani. Viszont Gasol amilyen űrt hagyna, azt sem lenne egyszerű pótolni. :?
Visca El Barca!
Kép
Més que un club
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.02.24. 12:25:58

Mo Williams 8,5 millió jö9vő évre játékos opcióval!
MessiFan írta:Mindennel egyetértek Bob. Ha az nba1 celtics táborából fele ennyire látnák úgy a dolgokat mint te már sokkal elviselhetőbb lenne. Már-már rosszul vagyok mikor az élő topicot olvasom vagy benyögnek egy csereötletet :D
Ez megy nyilván erős költői túlzás, de köszönöm a dicséretet, és megvédeném az ott lévő szurkoló gárdát, mert még ha 1-2 ember stílusa nem is az igazi :D de vannak nagyon épkézláb, s okos gondolatok DELPIERO részéről pl !Csak sokszor elfelejtik az emberek, hogy ez nem az NBA 2k sorozat, hogy megnézem a fizetéseket, s akkor a csere Deal...
És Slither és Zolee23 sokkal többet tud a pénzügyi dolgokról mint pl én, csak ők nem aktívak errefelé :D Én csak józan paraszti ésszel, meg nagyjából ismerve a kivételeket, pénzügyi szabályokat tudom leírni a véleményemet!

És ha már hivatalosan is AS hétvége:
http://www.youtube.com/watch?v=ox5Udo2h ... re=related
LETS GO :D

Ez meg már mindenre volt, de Jeremy Linnel is óriási:
http://www.youtube.com/watch?v=2Ez9ySCF ... r_embedded#!
Don't worry Lisa, we have Kwamme Brown :mrgreen:
Kép
Kép
Kép
MessiFan
Llegenda del Barça

2012.02.24. 12:10:41

Mindennel egyetértek Bob. Ha az nba1 celtics táborából fele ennyire látnák úgy a dolgokat mint te már sokkal elviselhetőbb lenne. Már-már rosszul vagyok mikor az élő topicot olvasom vagy benyögnek egy csereötletet :D
Bob_Marley írta:Trade Ray Allen to the Clippers for Mo Williams and Eric Bledsoe, or Mo Williams and a 1st rounder
Ez talán működhet
Ez ha sikerülne én örülnék neki, még ha imádom Ray papát akkor is.. Főleg az első körösnek. MO Will nekem személyes kedvencem, de sajnos egyre kevesebbet játszik, szóval simán el tudnám képzelni 2-es poszton 30 perc játékidővel. Neki milyen szerződése van egyébként? Mert ha jó akkor nagy húzás lehetne.
De a többi ötlet... ÚÚÚRISTEN! Gasol ha a Bostonba költözne én vennék egy mezt azonnal, és felvenném kamerával ahogy elégetem :lol:
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.02.24. 11:37:14

Olvastam én is a celticsblogon, jót nevettem ezen is :D

Először is, mi legendásan gyengén draftolunk mostanában :D
Plusz hozzá kell tenni, Doc "mániája", hogy nem bízik a rookiekban, inkább minden tolószékest idehozunk :D mintsem bevessünk egy újoncot!
Bradley nem mondom, hogy hú de nagy tehetség, de 1 on 1 védekezése a ligában top 3 (Tony Allen effektus) és tavaly alig-alig játszott, de még blowout meccsekre se rakta be Doc!
Idén JJJ meg Moore a két rookienk, ha nem lennének sérülések, csak az edzőteremben fognának labdát!DeAndre jobban járt sokkal a Clippers-szel, ott tudott játszani, s tapasztalatot szerezni!

De nyilván jobb lett volna utólag mind Giddens :D

Viszont a másik kettőnél mindig elfeljtődik pár pénzügyi dolog!
Perkins lejárós volt, s amennyi pénzt akart nem tudtunk volna neki adni!És az ötlet meg nem volt rossz, mert Jeff Green személyében egy igazi energiabombát kaptunk, s úgy volt Ainge vele és Doc, hogy a 2 O'neal megoldja!Persze bele volt kalkulálva, hogy a 2 O'neal együtt 100 éves :D De az a baj, hogy a Miami ellen készültünk, s tudtuk kell egy fürge atletikus ember, aki a padról beszállva hozzátesz 15-20 pontot!Shaq kiesett, így meghalt a dolog, Kristic-et meg be kellett nyelnünk abban a cserében!És ha jól rémlik ott kaptunk egy Clipps picket!

Ok persze Perk hihetetlenül kellett volna, s kellene is, Bostonban abszolút beleillett a gépezetbe, a Thundernél meg láthatóan nem!

T.A nekem a személyes kedvencem volt a 2010es döntőig jutó csapatban!Az az ember dobni nem tudott, büntetőzni nem tudott, (támadásban csak zsák :D) viszont amit védekezett mindenkin az valami félelmetes volt, s PP-t tudtuk rendesen pihentetni, mert mindig volt egy Tony Allen aki bejött piócázni, s sok TO-t kierőszakolva tudtunk futni!
Viszont ő is lejárós volt, s Memphis jobb szerződést kínált neki (több évre mint Ainge)!Ha jól tudom mi 2 éveset akartunk adni a Grizzlies kicsivel több pénzt és 3 éveset!És több játéklehetőség miatt is ment el Allen!
De ha jól emlékszem akkor elment volna az MLE nagy része Allenre, s inkább másban gondolkoztak a vezetők!És jött JO meg Shaq!
Utólag is-is hibák voltak Dannytől, egyértelműen nem akar ő rosszat a C's-nek, de azért azt látni kell a BIG 3-nek vannak ám hátrányai is, s legfőképpen pénzügyi!Eléggé megvan kötve a keze évek óta!A Bass csere viszont most óriási volt tőle, s azért remélem most is valamit tudunk alkotni, s elvileg van talán egy védett Clippers pickünk is (nem biztos, hogy védett) amit még betudunk dobni!

Mint írtam, én azért bízok Ainge-ben, valamit csak alkot, persze jó irányba, mert most komolyan Odom idén annyira gyenge, hogy hihetetlen, mi meg benyelnénk a Dallastól???? Cuban összepisilné magát ha végre sikerülne elpasszolnia :D

szerk: pénzügyi dolgok nem pontos leírásának jogát fent tartom :D Utána kell majd nézzek Tony Allen meg Perkinsnek is :D De biztosan emlékszem rá, hogy voltak bibik a szerződéshosszabbítás körül!

játék:
http://www.orlandosentinel.com/sports/o ... 1.htmlpage

Ha azt írod be Hedo csodát látsz :lol: Kommentekben van 1-2 jó, Jedi, job :D Persze rendes zsákokat is bemutat a fóka :D
Kép
Kép
Kép
Cumbee
Entrenador del Barça

2012.02.24. 09:32:21

Bob_Marley írta:
Bob ezt csak neked.
Jordan: "I was supposed to be a lottery pick and fell 20 spots. If anyone was going to take a flier on me, it should have been Boston. I could have learned from KG and become another Perkins. When Danny passed me up for a selfish 24-year-old gunner who had just spent six years in college and wouldn't have a relevant NBA moment, it was something of a wake-up call. Four years later, I'm starting on a contender, I'm third in the league in blocks, and I'm making $10 million a year. Danny, thanks for passing on me even though it was the easiest sleeper pick in the world!"
Mintha kicsit morcos lenne még így utólag.:D

Van egy szavazás is a cikkben, hogy mi volt Ainge legrosszabb húzása a KG-Allan érában. Perkins elengedése vezet 44%-al, második ez a JR Giddens-DeAndre Jordan pickes dolog 35%-al. 3. helyen áll Tonny Allan elengedése 9%-al.
Tocy
Director del Fútbol

2012.02.24. 01:10:53

Leléptük a NY-t, Lin mindössze 8 pont, 3 assziszt, és 8!!! labdaeladás. Valamint kemény 11/1 mezőnyből :D Lehet, hogy csak ő volt ennyire gyenge, de sztem erősen rásegített a védelmünk :) Chalmers nagyot játszott. Melo 19 pont, 20/7 mezőnyből, elfogadható, bár egy vezértől ugye több kellene :P Na jó, szemét vagyok :D Nálunk a BIG3 mindhárom tagja minimum 20 pont, palánk alatt is jók voltunk, azt kell mondanom, hogy különösebb gond nélkül nyertünk :) Juhú :D A fogadás meg már most bukott, nem hogy 6, 3 meccsből is megvan a 2 vereség :D
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.02.23. 22:16:06

Röviden:
East győzelem (legalábbis nekik szurkolok)!
James megérdemelné (ilyet nagyon nehezen írok ám le :P de a vak is látja azaz én, hogy idén félelmetes :D), idén a liga MVP is az övé lesz!

Miami-NYK-t én is várom megpróbálok fent maradni, majd azért Game bökögess be, milyen a meccs, ha vagyok én is hozzáteszem a magamét :D

Bill Simmons thinks Ainge should trade Rondo, Ray and KG
2 lejárós, meg a legjobb játékos, egyértelmű ha cserélni akarunk csak őket tudjuk bevonni....
öteletek:

* Trade KG to the Mavericks for Shawn Marion and Lamar Odom.
Vicc :D

* Trade Rondo and Jermaine O'Neal to the Lakers for Pau Gasol
Vicc 2 :D
* Trade Ray Allen to the Clippers for Mo Williams and Eric Bledsoe, or Mo Williams and a 1st rounder
Ez talán működhet

Ha összejönnének ezek a cserék akkor
Mo Williams-PP-Marion-Bass-Gasol kezdő cserék:
Bradley-Wiklcox-Pietrus-Odom hát nem igazán erősödnénk...
Danny el ne cseszd ezt az idényt :lol:

Kis nosztalgia:
http://www.youtube.com/watch?v=3J_1aM5h ... r_embedded
Fáj az embernek végignézni ezeket a csillagokat, s belegondolni, hogy párral hogy kibabrált az élet!
Kép
Kép
Kép
PCsabi
aka Game90

2012.02.23. 21:59:53

kanty írta: All Star? Tippek? Ki lesz az MVP? :)
East W, MVP pedig LeBron. Vagy Metta World Peace.
Bob_Marley írta: http://www.youtube.com/watch?v=qhNrJOZHlRI
McGee forever :D
Egyszerűen hihetetlen ez az ember :lol: Pedig rohadt jó kis center lenne, atletikus stb., wingspanje például akkora, mint Yao :) (0:40-nél):
http://www.youtube.com/watch?v=OrpdA5BRx3U
Csak hát az ész...

Knicks - Heat, lesz valaki? Érdekel, hogy Lin hogyan fog teljesíteni :)
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
kanty
Llegenda del Barça

2012.02.23. 21:53:27

Elvertük idegenben a Dallast, idén nem igazán szokhattunk hozza az idegenbeli győzelmekhez.
A végén Kobe nagyot játszott, volt két szép assistja, nagyjából az volt a döntő.
Jó lenne egy olyan sorozat idén is, mint tavaly az All Star után.
szép álom.

Nem lesz egyszerű a Dallas menetrendje az All Star után, 12 nap alatt 9 meccs, az azért elég húzós. :roll:

All Star? Tippek? Ki lesz az MVP? :)
Válasz küldése