Olvastam én is a celticsblogon, jót nevettem ezen is
Először is, mi legendásan gyengén draftolunk mostanában

Plusz hozzá kell tenni, Doc "mániája", hogy nem bízik a rookiekban, inkább minden tolószékest idehozunk

mintsem bevessünk egy újoncot!
Bradley nem mondom, hogy hú de nagy tehetség, de 1 on 1 védekezése a ligában top 3 (Tony Allen effektus) és tavaly alig-alig játszott, de még blowout meccsekre se rakta be Doc!
Idén JJJ meg Moore a két rookienk, ha nem lennének sérülések, csak az edzőteremben fognának labdát!DeAndre jobban járt sokkal a Clippers-szel, ott tudott játszani, s tapasztalatot szerezni!
De nyilván jobb lett volna utólag mind Giddens
Viszont a másik kettőnél mindig elfeljtődik pár pénzügyi dolog!
Perkins lejárós volt, s amennyi pénzt akart nem tudtunk volna neki adni!És az ötlet meg nem volt rossz, mert Jeff Green személyében egy igazi energiabombát kaptunk, s úgy volt Ainge vele és Doc, hogy a 2 O'neal megoldja!Persze bele volt kalkulálva, hogy a 2 O'neal együtt 100 éves

De az a baj, hogy a Miami ellen készültünk, s tudtuk kell egy fürge atletikus ember, aki a padról beszállva hozzátesz 15-20 pontot!Shaq kiesett, így meghalt a dolog, Kristic-et meg be kellett nyelnünk abban a cserében!És ha jól rémlik ott kaptunk egy Clipps picket!
Ok persze Perk hihetetlenül kellett volna, s kellene is, Bostonban abszolút beleillett a gépezetbe, a Thundernél meg láthatóan nem!
T.A nekem a személyes kedvencem volt a 2010es döntőig jutó csapatban!Az az ember dobni nem tudott, büntetőzni nem tudott, (támadásban csak zsák

) viszont amit védekezett mindenkin az valami félelmetes volt, s PP-t tudtuk rendesen pihentetni, mert mindig volt egy Tony Allen aki bejött piócázni, s sok TO-t kierőszakolva tudtunk futni!
Viszont ő is lejárós volt, s Memphis jobb szerződést kínált neki (több évre mint Ainge)!Ha jól tudom mi 2 éveset akartunk adni a Grizzlies kicsivel több pénzt és 3 éveset!És több játéklehetőség miatt is ment el Allen!
De ha jól emlékszem akkor elment volna az MLE nagy része Allenre, s inkább másban gondolkoztak a vezetők!És jött JO meg Shaq!
Utólag is-is hibák voltak Dannytől, egyértelműen nem akar ő rosszat a C's-nek, de azért azt látni kell a BIG 3-nek vannak ám hátrányai is, s legfőképpen pénzügyi!Eléggé megvan kötve a keze évek óta!A Bass csere viszont most óriási volt tőle, s azért remélem most is valamit tudunk alkotni, s elvileg van talán egy védett Clippers pickünk is (nem biztos, hogy védett) amit még betudunk dobni!
Mint írtam, én azért bízok Ainge-ben, valamit csak alkot, persze jó irányba, mert most komolyan Odom idén annyira gyenge, hogy hihetetlen, mi meg benyelnénk a Dallastól???? Cuban összepisilné magát ha végre sikerülne elpasszolnia
szerk: pénzügyi dolgok nem pontos leírásának jogát fent tartom

Utána kell majd nézzek Tony Allen meg Perkinsnek is

De biztosan emlékszem rá, hogy voltak bibik a szerződéshosszabbítás körül!
játék:
http://www.orlandosentinel.com/sports/o ... 1.htmlpage
Ha azt írod be Hedo csodát látsz

Kommentekben van 1-2 jó, Jedi, job

Persze rendes zsákokat is bemutat a fóka