Formula 1
sztem direkt rántotta el a kormányt Kimi felé, mer' ha simán csak fékez, akkor Kubicát kapja el, így Kimi tovább mehetett volna és átveszi a vezetést a vb-n, de ez csak az é véleményem.

By Poldi
-
- Az EuroBarca Utánpótlása
aronba kotródj már innen ha ennyire elfogultan tudsz csak írni!
Egyértelmű, hogy Hamilton volt a hibás. Rohadtul nem figyelt a lámpára és az elötte lévőkre, annak ellenére, hogy csapatrádióba is rászóltak.
Bezzeg 2 hete Kimit mindenki úgy kikezdte, mint a keselyű a dögöt, mostmeg mindneki ezt a nagyképü senkit védi. Pff...

Bezzeg 2 hete Kimit mindenki úgy kikezdte, mint a keselyű a dögöt, mostmeg mindneki ezt a nagyképü senkit védi. Pff...
in to exile
- Titinho
- Director del Fútbol
Mondja már el légyszí valaki tömören, hogy mi a jó büdös franc történt Raikkonennel??? Hamilton kilökte a boxutcánál vagy mi???
A meccset néztem, így lemaradtam róla, csak most kapcsoltam oda.
Köszönöm előre is.

Köszönöm előre is.
Més que un club
"Az akarás egyenlő a tudással, s aki akar, az tud is!"- Johan Cruyff

"Az akarás egyenlő a tudással, s aki akar, az tud is!"- Johan Cruyff
-
- Entrenador del Barça
Bakker, ilyen butaságot Hami részéről! Ilyet én csinálok forgalomban (most tanulok vezetni), mikor a kereszteződésnél megyek az előttem lévő után, és simán hajtanék át a "narancssárgán".
Jó, ez enyhén szólva is költői túlzás, magamat Lewishoz hasonlítani, de még autóvezetéssel kapcsolatos témában is egy szövegkörnyezetben említeni minket.
Sebaj, még hosszú az idény. Addig is örüljünk a 3 csapatosra duzzadt aranyesélyesek "táborának"!
Hajrá Meki!

Hajrá Meki!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára VIII.Henrik 2008.06.08. 19:57:36-kor.
Én nem a munkámmal akarom a halhatatlanságot elérni. Azzal akarok halhatatlan lenni, hogy nem halok meg.
http://www.flickr.com/photos/8109059@N03/
Carte D'or: Rákóczi túrós, a világ 3. legkirályabb jelensége a rántotta feltalálása óta.

http://www.flickr.com/photos/8109059@N03/
Carte D'or: Rákóczi túrós, a világ 3. legkirályabb jelensége a rántotta feltalálása óta.

még szép hogy ő most írtam le miértAndré T. írta:Látszik hogy mennyit ér Hamilton most legalább beisbizonyitotta a személ
ádája.(már bocsánat).Kiváncsi leszek Wéber Gabika meglátásaira a studi
óban de gondolomnála még ennél az esetnél is Kimilesz a hibás.
Látszik hogy mennyit ér Hamilton most legalább beisbizonyitotta a személ
nézzétek már meg a visszajátszást, észlények kubica ért oda elsőnek, Raikkonen dolga lett volna besorolni mögé. Nézd már meg a Forma 1 szabályait mielőtt írsz valamit. A boxutcában nem lehet egymás mellé állni annyira sajnállak, hogy még ezt sem tudodozsimiki írta:Te magadnál vagyaronba írta: nem az volta baj hogy megállt, hanem ahogy megállt. Ha nem azzal lett volna elfoglalva, hogy Kubica előtt menjen ki a boxból, hanem normálisan megállt volna símán kimehettek volna mind a hárman de nemm ő versenyezni akart a boxban. bőnös mind a kettő![]()
![]()
Mi az ,h ahogy megállt? Kubica mellé kiment,teljesen szabályos volt. [auto_cenzúra] Hami meg Kubicát zúzta volna le,csak elrántotta ezért lett Kimi.
Most meg majdnem megállt Czolner szíve,mert egy pilliog azt hitte,h alonso bahszta el

- ozsimiki
- Adminisztrátor
Te magadnál vagyaronba írta: nem az volta baj hogy megállt, hanem ahogy megállt. Ha nem azzal lett volna elfoglalva, hogy Kubica előtt menjen ki a boxból, hanem normálisan megállt volna símán kimehettek volna mind a hárman de nemm ő versenyezni akart a boxban. bőnös mind a kettő

Mi az ,h ahogy megállt? Kubica mellé kiment,teljesen szabályos volt. [auto_cenzúra] Hami meg Kubicát zúzta volna le,csak elrántotta ezért lett Kimi.
Most meg majdnem megállt Czolner szíve,mert egy pilliog azt hitte,h alonso bahszta el

"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
Kubica állt rossz helyen, nem akart Kimi mögé besorolni. De tök mind1
nem az volta baj hogy megállt, hanem ahogy megállt. Ha nem azzal lett volna elfoglalva, hogy Kubica előtt menjen ki a boxból, hanem normálisan megállt volna símán kimehettek volna mind a hárman de nemm ő versenyezni akart a boxban. bőnös mind a kettőReplay írta:Mert piros volt!aronba írta:Egyformán bűnös mind Raikkonen is már hogy állt a Boxutca kijáratába?
Megkellett állnia.
Mert piros volt!aronba írta:Egyformán bűnös mind Raikkonen is már hogy állt a Boxutca kijáratába?
Megkellett állnia.
-
- Director del Fútbol
Muhaha.
Hamilton az F1 legnagyobb sunyi béna parasztja.... Csak nem kellett volna mást is belevinni a szívásba....Tetü.
Hamilton az F1 legnagyobb sunyi béna parasztja.... Csak nem kellett volna mást is belevinni a szívásba....Tetü.
Ne használd a kepfeltoltes.hu-t!
Yaya Touré - a szikla.
SOM LA COPA, SOM LA LLIGA, SOM LA CHAMPIONS, SOM UN !!!
Yaya Touré - a szikla.
SOM LA COPA, SOM LA LLIGA, SOM LA CHAMPIONS, SOM UN !!!
Egyformán bűnös mind Raikkonen is már hogy állt a Boxutca kijáratába?
- ozsimiki
- Adminisztrátor
Ekkora egy ősbalfhaszt mint ez a Hamilton,mit nézett? Szerinte csak dumcsizott egyet Kimi meg Kubica...pfff 

-
Ezért Hamiltont kikellene állitani
Tönkretetted Raikkönen versenyét te utolsó barom 

in to exile
Komolyan mondom... ez a rohadt lámpanyitogatás
Kubica meg nem kis makker.
Kimi megelőzte őket a boxutcába áhh
Kár érte, de tényleg nem ők a hibásak...de igazán figyelhette volna a lámpát...
Kubica meg nem kis makker.
Kimi megelőzte őket a boxutcába áhh
Kár érte, de tényleg nem ők a hibásak...de igazán figyelhette volna a lámpát...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Benga 2008.06.08. 19:35:09-kor.
-
Ez most egyenlőre nem valami zgalmas futam.
Eső biztosan nem lesz a verseny alatt, és a kritikus részeket is megcsinálták a pályamunkások.
Egyvalami azonban nem változott: Palik ugyanakkora balfsz, mint szokott lenni.

Egyvalami azonban nem változott: Palik ugyanakkora balfsz, mint szokott lenni.

in to exile
- ozsimiki
- Adminisztrátor
Remélem lesznek koccanások
Megnézzük,h mi a bünti legalább,meg h hogy kell ezt eldönteni.
Száraz verseny lesz szntem,és meki győzelem sajnos.

Száraz verseny lesz szntem,és meki győzelem sajnos.

Remélem Alonsonak ma este kijön a lépés versenyen is. Kijárna már neki egy jó eredmény.
Emellett Kubica is begyűjhetné az első helyet. Hami tankja sztem porzik.
Go Alonso!
Emellett Kubica is begyűjhetné az első helyet. Hami tankja sztem porzik.
Go Alonso!
- Biceboca
- Barça C
Én nem tudom mi történt,de a ferrari vagy félig -meddig esőre állította be az autót (Massáét szinte teljesen) vagy pedig nagyon elbsztak valamit amikor beállították a kocsit. Utolsó szektor 4tized???? Remélem ma eső lesz, csak így nyerhet Kimi!
Forza Barca & Messi (és persze a többiek)!
-
- Jugador del Barça
Nem romlott, hanem bomlott!ozsimiki írta:Ez mi a rák volt?
ROmlott a pálya a több gumitól![]()
![]()
Lol...
FORZA FERRARI

- DaNNy
- Jugador d'estrella
Ha nem lesz eső:
Hamilton kb 3-4 körrel hamarabb fog kijönni cserére, mint a többiek látható,hogy sokkal kevesebb benzin van benne.De azalatt akkora előnyt autozhat,ki hogy visszajöhet. Kb olyan 14-16. kör környékén ha kijön.
Ha eső lesz:
Sutil remélem nyer
Hamilton kb 3-4 körrel hamarabb fog kijönni cserére, mint a többiek látható,hogy sokkal kevesebb benzin van benne.De azalatt akkora előnyt autozhat,ki hogy visszajöhet. Kb olyan 14-16. kör környékén ha kijön.
Ha eső lesz:
Sutil remélem nyer

FORCA BARÇA! |EL BARÇA ES MES QUE UN CLUB|
Silva / Villa
Silva / Villa
Éjjó ozsi!
De rég beszélgettünk ebben a topicban. Nem láttad véletlenül hol végzett Alonso és milyen kocsiban?
Viccet félretéve. Megnéztem (pontosabban megmutatták), hogy az élen állók közül kinek mennyivel romlott az ideje a Q2-höz képest, ahol gyakorlatilag üresen mennek. Kimiéknek kb 1,3-1,4 mp-vel, és ide tartozik a Kimiékhez Kubica, Massa, Alonso is, míg Hamilton ideje 0,8 mp-vel romlott. Ebből arra lehet következtetni, hogy elég valószínűtlen, hogy mindenki Hamilton mögött óriásit hibázott volna, szal egy fél másodperccel kevesebb üzemanyag van a Mekijében. Sztem Töröko.-i séma lesz tőle, majd kiderül. Noha Kanadáról lévén szó az is lehet, hogy megint 10-en fejezik be.
G.
De rég beszélgettünk ebben a topicban. Nem láttad véletlenül hol végzett Alonso és milyen kocsiban?

Viccet félretéve. Megnéztem (pontosabban megmutatták), hogy az élen állók közül kinek mennyivel romlott az ideje a Q2-höz képest, ahol gyakorlatilag üresen mennek. Kimiéknek kb 1,3-1,4 mp-vel, és ide tartozik a Kimiékhez Kubica, Massa, Alonso is, míg Hamilton ideje 0,8 mp-vel romlott. Ebből arra lehet következtetni, hogy elég valószínűtlen, hogy mindenki Hamilton mögött óriásit hibázott volna, szal egy fél másodperccel kevesebb üzemanyag van a Mekijében. Sztem Töröko.-i séma lesz tőle, majd kiderül. Noha Kanadáról lévén szó az is lehet, hogy megint 10-en fejezik be.
G.
¡Visca El Barça! ¡Visca Cataluna! Més Que Un Club...
California Love
BLAUGRANA.HU! Minden ami Barca, minden ami történelem!
California Love
BLAUGRANA.HU! Minden ami Barca, minden ami történelem!
- ozsimiki
- Adminisztrátor
Ez mi a rák volt?
ROmlott a pálya a több gumitól
Lol...
Hamilton vagy ráérzett nagyon egy beállításra,vagy ugyanez
Ennyivel kevesebb benya nincs benne,de ezen a pályán,amilyen állapotban van mindenki fog hibázni,kérdés,h kisebbet,vagy nagyobbat... a falak meg közel vannak ugyebár. Szóval semmi sem dőlt el,+még eső is lehet
FORZA FERRARI
ROmlott a pálya a több gumitól

Hamilton vagy ráérzett nagyon egy beállításra,vagy ugyanez

FORZA FERRARI

- miihii
- KHAL
Aha,szal ha Lewis jól megy,akkor az a McLaren miatt van,ha Kimi,akkor az az ő zsenialitása?André T. írta:Hát már neisharagudj de ha egypárran annyira tudják kritizálni Raikönennt
akkor Hamiltonról vagy a többi versenyzőről nem lehet elmondani az embe
reknek a véleményüket???egyébként meg nem szidom Hamiltont csak nek
m UNszimpaitkus egy ember.Egyébként meg a zsenihez csak annyit füzzn
ék hozzá hogy Hamilton teljesitménye elsősorban az autótól függ úgyanis
meglehet tudod hogy a forma 1-ben vannak olyan versenyzők akik ha a
Mclarenbe ülnének akkor lehet hogy mégjobb teljesitményt nyújtanának
Hamiltontól.Akkor már ők is zsenik???????

Mivel egy ideje leértékelődött a Meki,sulykolják,h mennyivel jobb az olasz paripa,így különösen felértékelődik a Kisgyerek teljesítménye,nem igaz?Szal szerintem tutira ZSENI...

Jah,de ettől függetlenül sztem a legszebben vezető pilóta Kimi,folyik alatta a gép.
There is only one god, and his name is death~Syrio Forel