Hamilton,Kubica,Kimi,Alonso,Rosberg és Massa

Huh nagyon jó kis futam lesz!!!!

http://uk.youtube.com/watch?v=qL-eP8eXXPcA korábbi Formula-1-es versenyző, Christian Danner úgy véli, hogy az FIA büntetést szabhat ki a kanadai pálya üzemeltetőire. A második szabadedzésen a pályaőrök hosszas perceken keresztül tologatták a Ferrarit, amíg kigurították a veszélyes zónából.
"Sokan nevettek rajta, de ez egy igen veszélyes helyzet volt. Elég lett volna ha egyszer rendesen kigurítják a pályára az autót, majd biztonságba helyezik. Ehelyett ide-oda tologatták. Biztos, hogy ez nem marad következmény nélkül. Jelenésük lesz Charlie Whiting előtt."
1.Igen,el lehet mondani Hamiltonról a véleményedet,de azért ezt el lehetne mesélni kultúrált formába is.Anélkül hogy le majmoznád.Tudtommal Én se tettem ezt.Se Raikkonen-nel,se Alonsonsoval,se senkivel.André T. írta:...
Érdekes egy gyerek vagy,hallod e.André T. írta:Én utálom ezt a Hamiltont egy beképzelt önelégült majom.
Amelett örüljön hogy Nicole Scherzinger a barátnője mert
őt biztos nem a szépsége nyűgözttele legalább is gondolom.![]()
Mármint a Hamilton szépsége.Nekem egyértelmű hogy inkább ez van
a dologban $$$$$$$$$$$$$$
igy már ismerősbarca99 írta:![]()
![]()
![]()
Én kajak nem ismertem meg, azt hittem ez Hamilton anyja.Furcsa is volt, hogy olyan fiatal.
Majd kicsit "bulvárosítom" magam.
Kimi:barca99 írta:Oké, így átjött.Vito írta:konkrétan az említett versenyzők szurkolóinak a reakcióiban látok hasonlóságot.
akkor és ott volt olyan szurker, aki szerint Schumi nem volt hibás![]()
ez a szitu egy kicsit vitathatóbb, de szvsz Kimi hibázott.
ha Button lenne hasonló helyzetben én is védeném, ettől még a baleset okozója ő lenne.Azért megvárom, mit nyilatkoznak majd az érintettek, mert nem mindegy mitől indult meg a kocsi hátulja.
Szerintem bárki jobban vezetné a futamokat, mint ők, szóval ezzel nem mondtál nagyot.Tibi1982 írta:esküszöm én jobban tudnám vezetni a futamokat.
Oké, így átjött.Vito írta:konkrétan az említett versenyzők szurkolóinak a reakcióiban látok hasonlóságot.
akkor és ott volt olyan szurker, aki szerint Schumi nem volt hibás![]()
ez a szitu egy kicsit vitathatóbb, de szvsz Kimi hibázott.
ha Button lenne hasonló helyzetben én is védeném, ettől még a baleset okozója ő lenne.
konkrétan az említett versenyzők szurkolóinak a reakcióiban látok hasonlóságot.barca99 írta:Ha jól értem, ez a keresztbeállás az utolós évében volt az időmérőn. Neki, pole időben persze, hogy előnyös volt feltartani Alonsot. Direkt csinálta. De Kimi-nek ebből mi haszna volt?Vito írta:pont ezért -és a hideg gumik miatt- kellett volna a körülményelnek megfelelően vezetnie.
Neked nyilván kedvenced Raiko, nekem nem![]()
az egyik oldalnak kézenfekvő Kimi hibája, a másiknak nem. anno hasonló volt a helyzet, amikor Schumi keresztbe állt Monacoban. nekem az is egyértelmű volt. Schumit sem szerettemNem értem mi a hasonlóság alapja. Egyrészt büntetést kap a csapat miatt, majd vérszemet kap, és nyomja ahogy a csövön kifér, de vmiért megcsúszik (lehetett akár a rosszul beállított fékerő miatt is). Én is sajnáltam Sutilt, de sztem nem elsődlegesen vezetői hiba miatt esett ki.
Ha jól értem, ez a keresztbeállás az utolós évében volt az időmérőn. Neki, pole időben persze, hogy előnyös volt feltartani Alonsot. Direkt csinálta. De Kimi-nek ebből mi haszna volt?Vito írta:pont ezért -és a hideg gumik miatt- kellett volna a körülményelnek megfelelően vezetnie.
Neked nyilván kedvenced Raiko, nekem nem![]()
az egyik oldalnak kézenfekvő Kimi hibája, a másiknak nem. anno hasonló volt a helyzet, amikor Schumi keresztbe állt Monacoban. nekem az is egyértelmű volt. Schumit sem szerettem
pont ezért -és a hideg gumik miatt- kellett volna a körülményelnek megfelelően vezetnie.Replay írta:Persze nem volt előzési pont, de tisztán lehetett látni, hogy Kimi hirtelen teljesen elvesztette az irányitást az autója felett, azon a lejtős, hepe-hupás, alagút után hirtelen vizes pályán simán bennevan.
Persze nem volt előzési pont, de tisztán lehetett látni, hogy Kimi hirtelen teljesen elvesztette az irányitást az autója felett, azon a lejtős, hepe-hupás, alagút után hirtelen vizes pályán simán bennevan. Arról meg tényleg nem tehet, hogy féktávon hirtelen elveszti az autó a tapadását.Vito írta: nem vagyok pilóta...
meg kellene próbálni objektíven értékelni a látottakat.
kinek a hibája, amikor egy autó hátulról belecsúszik a másikba?
az pedig, hogy mindenki követett el hibát, még NEM mentesíti Kimit a hibája alól. tegnap hibázott Alo is, Buttont Heidfeld és Kova is meglökte. ettől még Kimi belerongyolt Sutilba a vége előtt 10 perccel, egy teljesen ártalmatlan szituáióban, messze nem volt előzési pozícióban. természetesen nem azt mondom, hogy direkt ment neki, de a sebességet és a féktávot nem én csesztem el.