Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
...meg a szurkolóiknak.Kralo írta:ozsimiki írta: Igaz,h nem voltak izgalmak,de azért Kralo ez mégse olyan különbség,mint anno 2000es évek elején,ott 15-30 sec volt mindig,most meg végére szorossá alakúl,főleg ha mindenki kemény keverékün megy![]()
Most aztán feldobtál. Akkoriban a legtöbb futamot kihagytam, mert nem sok értelme volt nézni. Azok az évek max. Schumacher, és a Ferrari statisztikáinak tettek jót.
ozsimiki írta: Igaz,h nem voltak izgalmak,de azért Kralo ez mégse olyan különbség,mint anno 2000es évek elején,ott 15-30 sec volt mindig,most meg végére szorossá alakúl,főleg ha mindenki kemény keverékün megy![]()
Szerintem a Ferrari éppen annyit adott ki magából, amennyire a győzelemhez szüksége volt. Több van a piros autókban, és Kimiben+Felipéban is. Nem nagyon tudták őket megizzasztani, megközelíteni. Amikor picit csökkent a különbség Kim/Felipe ill. Lewis között, akkor a Ferrarinak egy picit odaléptek, aztán egy kör alatt adtak neki fél másodpercet. A macska és az egér küzdelmére emlékeztetett engemet ez a verseny. Hamilton autója gyengébb, mint a tavalyi kocsija. A Renault-k pedig fényévekre vannak a Ferrariktól - egyelőre.ozsimiki írta:JEEEEE![]()
Igaz,h nem voltak izgalmak,de azért Kralo ez mégse olyan különbség,mint anno 2000es évek elején,ott 15-30 sec volt mindig,most meg végére szorossá alakúl,főleg ha mindenki kemény keverékün megy![]()
FORZA FERRARI!
De van! Ha verseny is van. Az időmérő izgalmasabb volt a futamnál.Titinho írta:Ennél szebb nincs![]()
Alonso szntem 4-5 körrel előbb kijön mint élmezőny,szóval talán nem is lesz nehéz,persze hibák nem férnek bele.barca99 írta:Azért Messi is kilátogatott a barcelonai nagydíjra...![]()
Remélem rajt-cél-győzelemmel Kimi győz, Massa meg megmutathatja, hogy tényleg jó pilóta, és bejön Alonso elé.
Időmérő legszebb pillanata volt.barca99 írta:Azért Messi is kilátogatott a barcelonai nagydíjra...![]()
Itt lenne az idő nyugdijba vonulniabarca99 írta:Coulthard - eddig 3 futam volt idén, ebből egyszer Massát lökte ki, ma meg Buttont.Mindkétszer a másik pilóta volt jobb pozícióban, ő meg visszarántotta a kormányt. Egyébként tényleg semmi bajom vele.
Tudtommal a motorfejlesztés be van fagyasztva 2009-ig vagy meddig........gekkodan írta: Azért, mert a teljes 2008-as fejlesztést akkor fogják pályára vinni. A mostani egy módosított és felpörgetett RS27-es volt. Elvileg ott lesz az új autó bemutatója és a légcsatornás tesztek után kialakított aerodinamika beüzemeléseJelenleg csak a kasztni 2008-as, a motor még a tavalyi.
Már fullra várom![]()
Azért, mert a teljes 2008-as fejlesztést akkor fogják pályára vinni. A mostani egy módosított és felpörgetett RS27-es volt. Elvileg ott lesz az új autó bemutatója és a légcsatornás tesztek után kialakított aerodinamika beüzemeléseKralo írta:
Barcelonara Briatore javulást ígér, és igencsak magabiztos (nem tudom mire fel).
Alonso visszafogottabb, és nem igazán érzem rajta, hogy áttörést vár. Aminek még örülök, hogy nagyot küzd ott a középmezőnyben.
Go Fernando!