Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Persze bazzeg, hogy az utolsó negyedben fordítják meg.varga tamás írta:Ja, és: Szolnok-Kecskemét 54-60.
Majd Lópatkón megverünk bennetek!kovinho írta:Hozzánk jön az Univer. Nem lesz egyszerű a dolog...
Tényleg, Redmiller, te jössz?![]()
Csakazolajka! Csakazolajkaaa!
Igen, Csirics játszani fog.Sharkinho írta:Na de kérlekEnrique írta:Ja, és atomcsapást Szombathelyre!!!![]()
![]()
![]()
Ciric asszem már játszikNagy meccs lesz az biztos, már nagyon várom
Fault???Enrique írta:Én is ott voltam...
... És szerintem is nevetségesek voltak a bírók, ennyi faultot még életemben nem láttam befújni. A végjátékban pedig már teljesen ellenünk fújtak, nem csoda, h a végére teljesen szétesett a csapat.
Jó meccs volt amúgy, én is élveztem.
A magyar bírók nagyrésze alkalmatlan NB1-es meccset vezetni... Az a baj, hogy az arcuk nagy, mert nemzetközi bírót csináltak belőlük rutin nélkül... (Öregebbek a család miatt nem vállalják. a nemzetközi szereplést, ezeknek "nemzetközi bíróinknak meg nem mernek komolyabb feladatot adni...)varga tamás írta:A FALCO a bajnoki cím egyik nagy esélyese lehet, ha kiegyensúlyozottan játszik, és az alapemberek hozzák magukat. Andrija Csirics igazi főnyeremény, olyan a keze, mint a vaj! Csodálatos hangulatú mérkőzésen, nagyszerű győzelmet arattunk! A Dombóvárt nem engedtük kibontakozni.Hajrá FALCO!Sharkinho írta:Én is voltam meccsen![]()
Falco jól játszott, mondjuk a Dombóvár nem volt valami hú de kira![]()
Ciric nagyon nagyKálmán is jól tolta, Doyne is, Borszéki is, meg hát szinte az egész csapat
Ui: a bírókat örökre száműzni kellene a pályáról, egy jó mérkőzést sikerült elrondítaniuk alkalmatlan és harmatgyenge teljesítményükkel. Vagy csaltak, vagy olyan hülyék, hogy az már fájdalmas. Pálla egy barom, egy széltoló, egy felkészületlen barom, aki képtelen követni a mérkőzést.
Még sok gondotok lesz Lopatkával.... Tavaly bőven kaptunk róla tapasztalatot...kovinho írta:Na most jöttem a meccsről, megint jó volt a hangulat...
Elég gyenge meccs volt, eléggé bénácskák voltunk de behúztuk,
Lopatka télleg nem egy kira...(eddig)...
Az volt a szerencsénk hogy a MAFC se volt vmi csúcsformában...
Volt még vki meccsen?