Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Csak egy egyszerű kérdést tettem fel, hogy miben látod a hosszú évek munkáját, ami megkülönböztetné a többi jó képességű pilótától.ozsimiki írta:Kralo! Most az ilyennek mi értelme?
Te is tudod,h Schumi mennyit segített a mérnököknek,stb...Nem azt írtam,h csak az Ő érdeme,hanem,h aktívan részt vett benne![]()
Nélküle nem sikerült volna
Te meg csak a személyeskedéshez, Sumaherről van szó akkor miért rólam írsz? Ja monddmár azt hogy Sumaher tette verhetetlenné a ferrárit, mert közel nem, a Ferrari tette verhetetlenné sumahert.ozsimiki írta:Oli! Te meg csak a vita gerjesztéshez értesz![]()
Gondolom a Benettonnal is Vébé lett volna mindenkiFerrari 3embernek köszönheti legfőképp azt a sikersorozatot: SCHUMI,TODT,BRAWN
Tamás! Azzal a Ferrarival még te is világbajnok lettél volnaVarga Tamás írta:Na jó, de azért FA és MS akkor sem említhető egy lapon - egyelőre. AZ egyik 7-szeres, a másik 2-szeres világbajnok.Kralo írta:Ha már hasonlítgatni akarsz.. 2006 jó alapul szolgál majd.
Hány évet melózott a Ferrarin Schumi, hogy vb esélyes legyen az az autó?ozsimiki írta:PerszeeeZsolti írta:Ennyi erővel minden tehetségesebb pilóta befuthatna schumahcer szintű karriert,ha mindig olyan jó autó lenne a tompora alatt....![]()
Közlöm,h jópár évig melózótt keményen a Ferrarival együtt,h olyan gépe legyen,ami elég jó,de minden szakember elismeri,stb...felesleges vitázni azokkal akik nem bírják.
PerszeeeZsolti írta:Ennyi erővel minden tehetségesebb pilóta befuthatna schumahcer szintű karriert,ha mindig olyan jó autó lenne a tompora alatt....
Na jó, de azért FA és MS akkor sem említhető egy lapon - egyelőre. AZ egyik 7-szeres, a másik 2-szeres világbajnok. Elismerve Alonso tudását, Schumi azért egy kicsit nagyobb versenyző volt. De, Alonsónak adva van, hogy hasonló karriert fusson be - na, nem az idén.Kralo írta:Ha már hasonlítgatni akarsz.. 2006 jó alapul szolgál majd.
Kralo,ha belemész a gyerekes veszekedésbe te sem vagy különb,hagydd ráKralo írta:Ha már hasonlítgatni akarsz.. 2006 jó alapul szolgál majd.
Azt hiszem, hogy tudom, hogy Te kinek drukkolszKralo írta:Technikai sport. A versenyzőket nehéz lenne azonos mércére tenni.ozsimiki írta:Hát Schumi nagysága egyértelmű. Akik nem szeretik csak az x éves dolgain tudnak lovagolni. Amúgy sok Alonso fan van,nem is gond,majd 10en néhány év múlva meglátjuk,h mit mutat fel a spanyol,és visszavonulása előtti versenyein milyen produktumot nyújt![]()
Akkor lehet egy mércére tenni őket.
FORZA FERRARI!
FOREVER SCHUMI![]()
Nah most miért pampog ostobaságokat? Elmondta mi a véleménye a jelenlegi helyzetről. Teljesen reális.messi1918 írta:Szívemből szóltál...
Schumi, azért is volt nagy, mert nem a pénzért csinűlta, amit csinált, hanem volt benne elkötelezettség, a sport iránt! Alonso, szerintem csak a pénz miatt csinálja! Meg pampog margaságokat. Én nem tudom, most pl. mire számított, hogy odamegy a Renaulthoz, és attól, hog yő Alonso, jobb lesz a kocsi 4 tizeddel
De nem baj, ha továbbra is ilyeneket nyilatkozgat, akkr szerintem Briatore kivágja, és amekkora befolyása van a vén trógernak, még azt is elintézi, hogy többet versenyautóba se ülhessen!
Technikai sport. A versenyzőket nehéz lenne azonos mércére tenni.ozsimiki írta:Hát Schumi nagysága egyértelmű. Akik nem szeretik csak az x éves dolgain tudnak lovagolni. Amúgy sok Alonso fan van,nem is gond,majd 10en néhány év múlva meglátjuk,h mit mutat fel a spanyol,és visszavonulása előtti versenyein milyen produktumot nyújt![]()
Akkor lehet egy mércére tenni őket.
FORZA FERRARI!
FOREVER SCHUMI![]()
hogyne...messi1918 írta:Schumi 2006 Interlagos-The last race
![]()
Mekkorát, ment! Nagyon jó a videó szerintem! Három percben visszaadja, az egész futam hangulatát! De a vége a legjobb, Schumi nevet a pedogban, a többieken!Áá, ez az ember, az autósport legnagyobbja!