Formula 1

Minden ami nem foci, de sport
ozsimiki
Adminisztrátor

2008.03.24. 18:21:45

Kralo!

Nem írtam,h a Renault-ból nem lehet még világbajnok autó,és ha lesz is,akkor abban Alonsonak is nagy része lesz. Ez egyértelmű.

Csak szntem ez a vita (messi-és közted) értelmetlen lenne.

Pontosan tudom,h a Ferrarinál is évek teltek el a jó eredményekig.
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
Kralo
Entrenador del Barça

2008.03.24. 18:16:07

ozsimiki írta:Kralo! Most az ilyennek mi értelme?

Te is tudod,h Schumi mennyit segített a mérnököknek,stb...Nem azt írtam,h csak az Ő érdeme,hanem,h aktívan részt vett benne :wink:

Nélküle nem sikerült volna :!:
Csak egy egyszerű kérdést tettem fel, hogy miben látod a hosszú évek munkáját, ami megkülönböztetné a többi jó képességű pilótától.

96ban valójában gyenge volt a Ferrari, 97ben Brawnnal már azért ott volt a második helyen (még ha törölték is), 98-99 a McLarenekkel küzdöttek. 99ben sztem már igencsak esélyes lett volna, ha nincs a lábtörése. 2000-2004ig meg szinte nincs is miről beszélni. Szóval nem volt az olyan nagyidő míg felhozták a Ferrarit a 5.6.ról 1.2.re..
Akárhogyis számolom max. 3 éve volt amikor esélytelen volt az első helyre.

2003-2004ben Alonso is végigjárta ugyanezt, a Renault fejlődött még egyszercsak vb esélyes nem lett.

Amúgy tényleg jó tesztpilóta Schumi, nah meg a rengeteg tapasztalat is sokat számított. Tán még most is jobb a jelenlegi Ferrari pilótáknál, nem hiába hívják vissza tesztekre a pr-en kívül.
DE! Vajon ő mit tenne a jelenlegi Hondával, vagy a Renaulttal teszem azt a 2. vb címe után?
ozsimiki
Adminisztrátor

2008.03.24. 18:14:50

:lol:

Oké Oli... :lol:

Gondolom te jobban értesz hozzá,mint a megannyi szakértő,versenyző,elismert ember :roll:

U.i.: akkor személyeskedem,ha direkt marhaságot ír vki,ha nem tetszik,ne írj marhaságot :lol:
Kép
Oleguer
Capitá del Barça
Kapcsolat:

2008.03.24. 18:12:21

ozsimiki írta:Oli! Te meg csak a vita gerjesztéshez értesz :wink:

Gondolom a Benettonnal is Vébé lett volna mindenki :lol: Ferrari 3embernek köszönheti legfőképp azt a sikersorozatot: SCHUMI,TODT,BRAWN
Te meg csak a személyeskedéshez, Sumaherről van szó akkor miért rólam írsz? Ja monddmár azt hogy Sumaher tette verhetetlenné a ferrárit, mert közel nem, a Ferrari tette verhetetlenné sumahert.
Visca el BARCA!Visca el BARCA!Visca el BARCA!
---------------Katt ide----------------
ozsimiki
Adminisztrátor

2008.03.24. 18:07:04

Oli! Te meg csak a vita gerjesztéshez értesz :wink:

Gondolom a Benettonnal is Vébé lett volna mindenki :lol: Ferrari 3embernek köszönheti legfőképp azt a sikersorozatot: SCHUMI,TODT,BRAWN
Kép
Oleguer
Capitá del Barça
Kapcsolat:

2008.03.24. 18:03:34

Varga Tamás írta:
Kralo írta:Ha már hasonlítgatni akarsz.. 2006 jó alapul szolgál majd. :P
Na jó, de azért FA és MS akkor sem említhető egy lapon - egyelőre. AZ egyik 7-szeres, a másik 2-szeres világbajnok.
Tamás! Azzal a Ferrarival még te is világbajnok lettél volna :wink:
Visca el BARCA!Visca el BARCA!Visca el BARCA!
---------------Katt ide----------------
messi1918
Capitá del Barça
Kapcsolat:

2008.03.24. 17:58:09

Amikor Schumi a 2006-os VB vége fele, valamelyik versenyen kiesett, és bement a boxba, mindegyik szerelőjével külön-külön kezet fogott, megölelte őket, lepacsizott! Ezt tette ő a csapatért!

Amikor odament a Ferrarihoz, akkor kb. úgy álltak, mint Alonso a mostani Renaulttal, ha Alonsonak sikerül újra felhúzni a Renaultot, akkor egy rossz szavam se lesz rá!

Ui.: Ozsimiki! PÜ!
..................................
ozsimiki
Adminisztrátor

2008.03.24. 17:53:47

Kralo! Most az ilyennek mi értelme?

Te is tudod,h Schumi mennyit segített a mérnököknek,stb...Nem azt írtam,h csak az Ő érdeme,hanem,h aktívan részt vett benne :wink:

Nélküle nem sikerült volna :!:
Kép
Kralo
Entrenador del Barça

2008.03.24. 17:48:14

ozsimiki írta:
Zsolti írta:Ennyi erővel minden tehetségesebb pilóta befuthatna schumahcer szintű karriert,ha mindig olyan jó autó lenne a tompora alatt.... :roll:
Perszeee :lol:

Közlöm,h jópár évig melózótt keményen a Ferrarival együtt,h olyan gépe legyen,ami elég jó,de minden szakember elismeri,stb...felesleges vitázni azokkal akik nem bírják.
Hány évet melózott a Ferrarin Schumi, hogy vb esélyes legyen az az autó? :)
ozsimiki
Adminisztrátor

2008.03.24. 17:36:34

Zsolti írta:Ennyi erővel minden tehetségesebb pilóta befuthatna schumahcer szintű karriert,ha mindig olyan jó autó lenne a tompora alatt.... :roll:
Perszeee :lol:

Közlöm,h jópár évig melózótt keményen a Ferrarival együtt,h olyan gépe legyen,ami elég jó,de minden szakember elismeri,stb...felesleges vitázni azokkal akik nem bírják.
Kép
Zsolti
Llegenda del Barça
Kapcsolat:

2008.03.24. 17:32:20

Ennyi erővel minden tehetségesebb pilóta befuthatna schumahcer szintű karriert,ha mindig olyan jó autó lenne a tompora alatt.... :roll:
Los Banditos
Az EuroBarca Utánpótlása

2008.03.24. 17:29:39

Alonso, Raikkönen is jó pilóta, de sohasem lesznek olyan jók, mint Schumacher. Felesleges volna ecsetelni, hogy hányszor több győzelme/pontja/PP-je van, mint a spanyolnak vagy a finnek.

Egyedül Hamiltonnak van esélye, hogy olyan jó lehessen, mint Schumi, de nem lesz mindig győztes autó a segge alatt, ahogy Schumachernek sem mindig volt.

Azért szívesen elnéztem volna, ha nincs a defektje az utolsó versenyén, hogyaan alázza szét Alonsot. :P
in to exile
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2008.03.24. 17:28:44

Na jó, de azért FA és MS akkor sem említhető egy lapon - egyelőre. AZ egyik 7-szeres, a másik 2-szeres világbajnok. Elismerve Alonso tudását, Schumi azért egy kicsit nagyobb versenyző volt. De, Alonsónak adva van, hogy hasonló karriert fusson be - na, nem az idén.
FORZA KIMI! FORZA FERRRAI! MS - AM BESTEN!
Kép
ozsimiki
Adminisztrátor

2008.03.24. 17:26:27

Kralo,ha belemész a gyerekes veszekedésbe te sem vagy különb,hagydd rá :wink:

Messi: Schumi fan voltam,vagyok,és leszek,de Alonso is jó pilóta,én sem szeretem,de hülyeséget ne írogassunk :wink:

Jelenlegi mezőny 3 legjobb pilótája közül az egyik,de még nagyon sok mindent kell bizonyítania,és elérnie,h Schumis szintre kerüljön.
Kép
Kralo
Entrenador del Barça

2008.03.24. 17:23:31

Ha már hasonlítgatni akarsz.. 2006 jó alapul szolgál majd. :P
messi1918
Capitá del Barça
Kapcsolat:

2008.03.24. 17:21:11

Kralo írta:
ozsimiki írta:Hát Schumi nagysága egyértelmű. Akik nem szeretik csak az x éves dolgain tudnak lovagolni. Amúgy sok Alonso fan van,nem is gond,majd 10en néhány év múlva meglátjuk,h mit mutat fel a spanyol,és visszavonulása előtti versenyein milyen produktumot nyújt :roll:

Akkor lehet egy mércére tenni őket.

FORZA FERRARI!
FOREVER SCHUMI :!: :twisted:
Technikai sport. A versenyzőket nehéz lenne azonos mércére tenni.
Azt hiszem, hogy tudom, hogy Te kinek drukkolsz :twisted:
Nem lehet, de egy bizonyos fokif, mégiscsak lehet! A tavalyi év nagyon jó példa erre: megy négy ferrari (két piros, és két ezüst) és ki lesz a világbajnok?

HAmilton nyerő helyzetben nem bírta elviselni a nyomást, és elrontotta az utolsó versenyét!
Alonsoban semmi tűz nem volt, ilyen langyos, királykisasszony versenyt ment, elbénázta az ucso versenyt!
Massa, a piros Ferrari csapat döntése értelében korábban kiszállt a küzdelmekből!
Raikonnen, pedig vert helyzetből, képes volt felállni, és megnyerni a világbajnokságot!

Hát itt az összehasonlítás... :twisted:

szerk.: Azért pampog ostobaságokat, mert gondolom tudta, hogy ez a Renault már nem az a Renault amelyikkel világbajnok lett! És nem kéne ilyeneket mondania, még ha reális is!
Briatore, szerintem van annyira nagy nevű üzletember, hogy "kirúgassa" Alonsot az F1-ből! Bár ha így halad, kirúgatja ő magát! Ferrariba sohase fog menni, McLarenbe se! Ha mégegyszer otthagyja a Renaultot, akkor már odase! Nem sok csapat marad neki!

Amúgy nem úgy tűnt, hogy Briatore, még mindig annyifra szereti Alonsot, legalábbis szerintem az ember, nem ad ultimáumot a kedvencének... :roll:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára messi1918 2008.03.24. 17:25:18-kor.
Kralo
Entrenador del Barça

2008.03.24. 17:20:12

messi1918 írta:Szívemből szóltál...
Schumi, azért is volt nagy, mert nem a pénzért csinűlta, amit csinált, hanem volt benne elkötelezettség, a sport iránt! Alonso, szerintem csak a pénz miatt csinálja! Meg pampog margaságokat. Én nem tudom, most pl. mire számított, hogy odamegy a Renaulthoz, és attól, hog yő Alonso, jobb lesz a kocsi 4 tizeddel
De nem baj, ha továbbra is ilyeneket nyilatkozgat, akkr szerintem Briatore kivágja, és amekkora befolyása van a vén trógernak, még azt is elintézi, hogy többet versenyautóba se ülhessen!
Nah most miért pampog ostobaságokat? Elmondta mi a véleménye a jelenlegi helyzetről. Teljesen reális. :roll:
Briatorenak meg annyira kedvence Alonso, mint Dennisnek Hamilton. Másrészt olyan befolyásról nem tudok, hogy csettint egyet és akkor Alonso már nem versenyezhet. :lol:
Kralo
Entrenador del Barça

2008.03.24. 17:15:54

ozsimiki írta:Hát Schumi nagysága egyértelmű. Akik nem szeretik csak az x éves dolgain tudnak lovagolni. Amúgy sok Alonso fan van,nem is gond,majd 10en néhány év múlva meglátjuk,h mit mutat fel a spanyol,és visszavonulása előtti versenyein milyen produktumot nyújt :roll:

FORZA FERRARI!
Technikai sport. A versenyzőket nehéz lenne azonos mércére tenni.
messi1918
Capitá del Barça
Kapcsolat:

2008.03.24. 17:15:42

Szívemből szóltál...
Schumi, azért is volt nagy, mert nem a pénzért csinűlta, amit csinált, hanem volt benne elkötelezettség, a sport iránt! Alonso, szerintem csak a pénz miatt csinálja! Meg pampog margaságokat. Én nem tudom, most pl. mire számított, hogy odamegy a Renaulthoz, és attól, hog yő Alonso, jobb lesz a kocsi 4 tizeddel
De nem baj, ha továbbra is ilyeneket nyilatkozgat, akkr szerintem Briatore kivágja, és amekkora befolyása van a vén trógernak, még azt is elintézi, hogy többet versenyautóba se ülhessen!
Ronaldinho&Barca
Director del Fútbol

2008.03.24. 17:13:03

Huu.. ezt a versenyt soha se fogom elfelejteni, videón is megvan... :)
Mekkora volt öregem, az egész mezőnyön ugy gázolt át ahogy volt, 1-2 másodpercel gyorsabb volt... ha jólemlékszem 45 másodpercet dolgozott le... és soha se adta fel, bármilyen balszerencse érte, küzdött a végsőkig.
Gyönyörű amit ott művelt, azthiszem ott lejött neki minden feszültség, ő a legnagyobb ez tény, a formula1 örök királya marad. Nagyon csúnyán elpáholt azért mindenkit, nem volt számára ellenfél.:) Nomeg Kimi is erőlködött, de ő eszén is túljárt. Hihetetlen ez az ember, mindig mindent szépen precízen és hihetetlenül komolyan véghezvitt. És mint ember is, egy nagyon szimpatikus, kedves jelenség. Még mindig könnyes lesz a szemem ha ezt a vidót nézem.. :(:)

Mindörökké Michael Schumacher!!!
Visca El Barca!
Kép
Més que un club
ozsimiki
Adminisztrátor

2008.03.24. 17:01:31

Hát Schumi nagysága egyértelmű. Akik nem szeretik csak az x éves dolgain tudnak lovagolni. Amúgy sok Alonso fan van,nem is gond,majd 10en néhány év múlva meglátjuk,h mit mutat fel a spanyol,és visszavonulása előtti versenyein milyen produktumot nyújt :roll:

FORZA FERRARI!
Kép
messi1918
Capitá del Barça
Kapcsolat:

2008.03.24. 16:32:37

Nem sokan mennek ekkorát az utolsó futamukon! Kiváncsi leszek, Alonso, vagy Hamilton, vagy Raikonnen utolsó versenyére, ők mit csinálnak! Ez az ember, kétszer állt fel az utolsó helyről, és kétszer ment úgy végéig a mezönyön, hogy nagyon...
De ha, már itt tarink, megkérdezhetem, hogy Neked ki a kedvenced? Csak ne Alonso! :D
rajta kivűl bárki lehet... :wink:
Zsolti
Llegenda del Barça
Kapcsolat:

2008.03.24. 16:24:27

messi1918 írta:Schumi 2006 Interlagos-The last race
=D>

Mekkorát, ment! Nagyon jó a videó szerintem! Három percben visszaadja, az egész futam hangulatát! De a vége a legjobb, Schumi nevet a pedogban, a többieken! :lol: Áá, ez az ember, az autósport legnagyobbja!
hogyne...
messi1918
Capitá del Barça
Kapcsolat:

2008.03.24. 16:23:53

Schumi 2006 Interlagos-The last race
=D>

Mekkorát, ment! Nagyon jó a videó szerintem! Három percben visszaadja, az egész futam hangulatát! De a vége a legjobb, Schumi nevet a pedogban, a többieken! :lol: Áá, ez az ember, az autósport legnagyobbja!
ozsimiki
Adminisztrátor

2008.03.23. 18:36:37

Dehogy m1re...gianni megírta a frankót már. Azt hittem érthetően fogalmazok,amikor azt írtam,h az RTLen amikor kezdték adni,és igen 2002ben volt az....thanx gianni..

Nah őt pl bírtátok? MÁrmint Juni Györgyöt? Szntem korrekt volt...
Kép
Válasz küldése