2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Irónia voltVakmacska írta:Hát aztán Várhidi nagyon ért a focihozrecrea írta:
Furcsa, mert Várhidi meg Hegyi megmondta a BL elején, h nagyon meg fogunk szenvedni ebben a csoportban.
Hát aztán Várhidi nagyon ért a focihozrecrea írta:Furcsa, mert Várhidi meg Hegyi megmondta a BL elején, h nagyon meg fogunk szenvedni ebben a csoportban.noname írta:Jó kis edzőmeccs lesz a 2 nagy rangadónkból.![]()
Leverkusen ellen: lehet megint Adriano a kapitány
Furcsa, mert Várhidi meg Hegyi megmondta a BL elején, h nagyon meg fogunk szenvedni ebben a csoportban.noname írta:Jó kis edzőmeccs lesz a 2 nagy rangadónkból.![]()
Leverkusen ellen: lehet megint Adriano a kapitány
Attól a meccstől szerintem nem fáradtak elAlfa írta:Jó kis kezdő . Egyedül Messi szerepeltetésével és Bartra hiányolásával kapcsolatban vannak kétségeim. Remelem nem fáradtak a srácok a Classico után és akkor sima lesz a meccs.
Jó kezdő, bár én egy Bartra-Verma kettőssel álltam volna fel. De ezt szinte mindig leírom.palesz77 írta:Barcelona line-up (official): TerStegen - Alves Pique Vermaelen Alba - Rakitic Busquets SergiRoberto - Messi Suarez Neymar
Jo kis kezdo, gyorsan megszorjuk oket, aztan johet a masodik felido vegere Bartra, Samper es Munir.
Olyan furcsa Sergiről így beszélni, 2 hónapja szerintem kiröhögtük volna azt ha valaki olyat mond hogy hamarosan Sergi úgy beindul hogy az a kötelező nála, hogy 1 kulcspasszot adott ami gól is lettkristop írta:neymar, busquets csúcsformában (reméljük kitartanak még), suarez olyan suarezes formában, munir alakulgat, sergi roberto most "csak" a kötelezőt hozta, iniesta szépen rázódik vissza ahogy kell, vermaelen számomra még mindig top. ha több meccs lenne a clásicóig, a belga szerintem bejátszana magát a kezdőbe simán, levegőben nincs ellenfele és földön is magabiztos.
a csoportelsőséghez elég majd egy iksz itthon a roma ellen, innentől a csoportnak már lazának kell lennie. jön a villarreal, a főpróba, aztán pedig imádkozhatunk a válogatott szünet istenéhez, hogy ne essen ki több ember.
Official: Rakitic has a small calf muscle tear, he will certainly miss Villarreal game
úgy tűnik ez a hivatalos, talán van esély a játékára.
Elvileg 1 hónap kiesés a TV3 szerintAlfa írta:Jó kis meccs volt. Sima lett ahogyan vártuk egyedül Rakitic sérülése rondít bele a képbe ( csak ne legyen súlyos) . A Suárez Neymar duó vmi elképesztő idén. Tavaly nem volt ekkora összhang köztük.
A lényeg ,hogy szép volt fiúk.
Hát felhőtlenül akkor örülhetünk, ha kiderül hogy Rakitic sérülése nem komolyBob_Marley írta:Győzelem, 3 pont és nyugodt játék. Palesz77 is örülhet 3 gólt rúgtunk, szóval mindenki happy.
Szép volt fiúk, TOVÁBBJUTÁS!!!!
Szerintem picit összetettebb a dolog, mert valószínűleg nem Sandro/Munirral fogunk felállni a Villarreal és a RM ellen és Iniesta most tért vissza, vissza kell rázni a megszokott környezetbe és Busi-Rakitic mellett ideális lett volna a mai, hogy "labdázzanak" egyet együtt. Szerencsétlenül jött ki a sérülés, de Lucho rendre figyelt arra mostanában, hogy azonnal cserélt, amikor volt lehetőség pihentetésre. Egész egyszerűen görgetjük magunk előtt ugyanazt a problémát, miszerint mindig valaki lesérül és nem tudjuk összehangolni a csapatot. Tavaly lehetett rotálni mert volt kit.kristop írta:egyébként annyira murphy, meglátom a kezdőt, és egyből az ugrik be, hogy rakitic és busquets miért nem pihen, erre rakitic le is sérül. tavaly nem pont ilyenkor rotálta folyamatosan a csapatot lucho? kicsit furcsa, hogy ha akkor bejött, akkor most miért próbálja kiherélni a fontos játékosait egy bate ellen, otthon.