Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
A február se épp a gálákról híres, de mindenképp jobb játékra számítok, mint az utóbbi pár meccsen. Segítene, ha kivételesen nem kéne az eredmény után futni, hanem lőnénk 2 gólt félidőig, aztán a másodikban be lehet vinni a kegyelemdöfést.visca el barca írta:a januárt magunk mögött tudva remélem ma nem lesz az első 20 percben alvás.
Ez mostanában tényleg eléggé jellemző volt ránk, bár ma se örülnék neki meg úgy nagyjából soha, de ez majd az Arsenal ellen üthet be csúnyán.visca el barca írta:a januárt magunk mögött tudva remélem ma nem lesz az első 20 percben alvás.
Tessék itt nézd majd meg, ez működni szokott és androidról is, ezt az egyet tudom most telefonhoz, ami magyar.CsacsMate írta:Üdv!
Valaki tudna nekem estére dobni egy stream-et majd? Munkából nézném, így jó, ha telefonról nézhető lenne. Köszönöm! Képminőség nem lényeges. Köszi!
Azt azért ne felejtsük, hogy a keretük ennél sokkal többre predesztinált és ilyen-olyan úton de pontot szereztek ellenünk is meg a RM ellen is. Ez nekem azért mutatja, hogy fejben képesek magukat összeszedni még ha a játékuk romokban is van, de pont amiatt hogy "utolsó szalmaszál" nekik a kupa biztos hogy kettőzött erővel fognak küzdeni és mentálisan erősek lesznek.recrea írta:Kb. 8-10 meccse nem nyertek, mélyrepülésben vannak, majd pont minket fognak kiejteniSzép dolog az óvatosság és az ellenfél tisztelete, de azért ne essünk túlzásba.
Én is attól félek, hogy a Valencia duplázott erővel fog hajtani, szinte az egyetlen esélyük ez a sorozat, hogy komolyabb eredményt érjenek el. A BL szereplési hely elúszott, igaz ott van az EL, de nem hiszem, hogy ott a döntő közelébe kerülhetnek. (bár ne legyen igazam) Nekünk viszont a másik két sorozatra is nagyon kell figyelni, főleg, hogy azok nagyobb súllyal esnek a latba.Bob_Marley írta:Én tartok a meccstől, mert gyakorlatilag lassan ez a kupa az egyetlen esélyük, hogy nemzetközi kupát érjenek el. Nem hiszem, hogy az EL-t megtudják nyerni. Az biztos, hogy nagyon akarnak majd, a bekapott gólt feltétlenül el kell kerülni és bizony nem jó ómen, hogy legutóbbi négy meccsünkön mindig kaptunk gólt. Ha ezt sikerül megoldani akkor fél siker.
Naigen...mahitoo írta:Cserisevet kölcsön vette a Valencia. Remélhetőleg valami adminisztrációs baki miatt a visszavágót már nem kell lejátszanunk...![]()
![]()
Amúgy viccen kívül. A csapatát kizárták, de voltak/vannak olyan szabályok, hogy a jogosulatlanul játszó játékos külön is kap büntetést. Azért mekkora lenne, ha Cserisev szó szerint egymaga kiejtené a Real Madridot és a Valenciát a kupából.