Bob_Marley írta:Én tartok a meccstől, mert gyakorlatilag lassan ez a kupa az egyetlen esélyük, hogy nemzetközi kupát érjenek el. Nem hiszem, hogy az EL-t megtudják nyerni. Az biztos, hogy nagyon akarnak majd, a bekapott gólt feltétlenül el kell kerülni és bizony nem jó ómen, hogy legutóbbi négy meccsünkön mindig kaptunk gólt. Ha ezt sikerül megoldani akkor fél siker.
Én is attól félek, hogy a Valencia duplázott erővel fog hajtani, szinte az egyetlen esélyük ez a sorozat, hogy komolyabb eredményt érjenek el. A BL szereplési hely elúszott, igaz ott van az EL, de nem hiszem, hogy ott a döntő közelébe kerülhetnek. (bár ne legyen igazam) Nekünk viszont a másik két sorozatra is nagyon kell figyelni, főleg, hogy azok nagyobb súllyal esnek a latba.
Buktassuk meg Neville-t egy 4:0-val oszt csókolom.
Azért furcsa belegondolni, hogy ha itt kiesünk a Real talán még jobban is járt a kizárással, mint mi. Ez nekünk már minimum +8 meccset jelent a bajnokság legkétesebb szakaszában. (főleg, hogy ilyen Bilbao-Espanol párossal dupláztunk) A Bl az más, mivel ott komoly pénzeket jelent egy-egy győzelem-továbbjutás.
Jobb lenne idegenben kezdeni és otthon kozmetikázni az eredményt. Akkora rotálásra szerintem nincs szükség, meg kéne nyomni ma este, hogy a visszavágóra nyugodt eredménnyel mehessünk. Hétvégén a Levante jön, ott inkább lehet pihentetni, egy idegenbeli Valencia + egy Celta jövő héten nem túl baráti.