recreanak lett igaza meg mindenki másnak, akik nem tartottak a meccstől. Hála a jó Istennek.

Láttam őket párszor mostanában, még azt is alulmúlták.
Mi remekül toltuk, frissen, koncentráltan már az elejétől (jót tett, hogy tudtunk pihenni a hétvégén) és az elsőre el is döntöttük, plusz kiállítás is.
Ami nem tetszett, az az hogy értem én hogy itt öribarátságok vannak, de ezt a komolytalanságot be kell fejezni, hogy Neymarral 11-est rúgatunk meg en bloc, hogy gólt akarunk valakivel rúgatni. Ez ellen fel kell lépnie Enriquenek, mert ez nem szeretetszolgálat, meg óvoda nagycsoport....
Nem nagyon szoktam foglalkozni az ellenféllel, de ez amit nyújtott a Valencia megkockáztatom az első osztályhoz is kevés......Vagy edzőt akarnak buktatni, vagy én nem tudom, de azt hinné az ember hogy a kupára vért isznak ha már eddig jutottak és itt volt sikerélményük. Ehhez képest semmi akarat, páholyból nézték végig a meccset. És olyan hibákat vétettek, ami hihetetlen. Rapid Wien ellen tolják majd, jelen állás szerint egy Siófok ellen sem biztos, hogy rájuk fogadnék....Szégyenletes volt, amit előadtak ma. Esküszöm még Cherysev volt az, akin látszódott akarat, pedig pár napja van a csapatánál.....
7-0, ezzel eldőlt minden kérdés szerencsére. Visszavágóra lehet pihentetni.
Kicsit olyan lett, mint ha 7:0 után panaszkodnék, pedig nagyon nem.

Örülök, hogy sikerült az első meccsen eldönteni, Suarez lőtt négyet, Messi hármat mi baj lehet.