Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Szerintem legkésöbb jövőhétig menesztik ezt az angol bohócot, és visszacsábítják Benítezt. Vele már nagy baj nem lehet.Capon írta:Rossz volt látni ezt a Valenciát, simán benne van a pakliba, hogy kiesnek.
Egyszer azt nyilatkozta LE, hogy ha el van döntve a meccs azt csinál az MSN amit akar.Bob_Marley írta: Ami nem tetszett, az az hogy értem én hogy itt öribarátságok vannak, de ezt a komolytalanságot be kell fejezni, hogy Neymarral 11-est rúgatunk meg en bloc, hogy gólt akarunk valakivel rúgatni. Ez ellen fel kell lépnie Enriquenek, mert ez nem szeretetszolgálat, meg óvoda nagycsoport...
Hülyén hangzik, de néha már rossz nézni, vagy úgy is mondhatnám, hogy méltatlan egy elődöntőhöz a Valencia teljesítménye.noname írta:Kb így néz ki a fifa amateur fokozatba. Örömfoci.
Tessék. http://www.sport365.live/hu/main" target="_blankS.Agüero írta:Valaki tud dobni egy jó streamet?
Nem HD , de egész nagy a választék plusz van magyar isS.Agüero írta:Valaki tud dobni egy jó streamet?
Szerintem ezen a meccsen el akarja dönteni.Nyilván ezért kezd.Ha megnézed annyira nem tartalékolt.BarcafanTomee írta:Talán még Busi-nak járt volna egy kis pihi, de még is csak egy kupa elődöntőről van szó. Nagy szerepe lehet benne, hogy sikerül-e lehozni kapott gól nélkül.
Nem tudom mit meditálunk még mindig rajta.Tökéletesen kifelé áll a rúdja szerintem ezt már ő is látja.Másrészt ahogy mondtad hanyadik edzőnek nem kell?3-4?visca el barca írta:tegyétek már túl magatokat ezen a bartrás sztorin. sokadik edző aki nem játszatja.
amúgy tökéletes kezdő.
Én addig nem fogom amíg nálunk van. Nyáron küldjék el, akkor még kibosszankodom magam aztán megnyugszom.visca el barca írta:tegyétek már túl magatokat ezen a bartrás sztorin. sokadik edző aki nem játszatja.
visca el barca írta:tegyétek már túl magatokat ezen a bartrás sztorin. sokadik edző aki nem játszatja.
amúgy tökéletes kezdő.
Szerintem meg épp,hogy van benne potenciál. Jövőre meg is szavazom az év barcás felfedezettjének.visca el barca írta:tegyétek már túl magatokat ezen a bartrás sztorin. sokadik edző aki nem játszatja.
amúgy tökéletes kezdő.