Raphinha is ott van az Aranylabda megnyerésére esélyes 30 játékos közöttt

Nem lépett, hátsó kameraállásból mutatták később direkt, telibe a vonal előtt volt.Bob_Marley írta:Cruyff felé volt ez egyfajta tiszteletadás. Így érthetőbb a tizi dolog. Mondjuk az se biztos, hogy Suarez nem lépett be hamarabb.
Hát jó, hogy egy ilyen helyzetben vállalják el, és nem egy kiélezett párharcban.De teljesen szabályos volt, ez nem is kérdés. 3:1 eldőlt meccsen soknak éreztem ilyet bevállalni, megpróbálni mikor gyakorlatilag vége volt a meccsnek.
persze, láttam két bedobást félpálya környékén amit rosszul ítéltek meg, természetesen a javunkra, ennyin múlott.visca el barca írta:
a reálosok szerint megint elcsalták nekünk a bírók a meccset
Megmondom őszintén imádom olvasni a vergődésüket az elmúlt 6-7 évben.visca el barca írta:a reálosok szerint megint elcsalták nekünk a bírók a meccset
Ez igaz.palesz77 írta:Pedig pont te hianyoltad a begyakorolt figurakat rogzitett szituknal..Bob_Marley írta:Tizenegyes nekem kicsit sok volt, megalázónak éreztem![]()
Amugy Messi azt Neymarnak szanta, csak Suarez elobb lecsapott ra, latszott lassitasbol, hogy erkezett a brazil. Gondolom ezt beszeltek meg Messivel. A brazil amugy a masodik felidore nagyon feljavult. Suarez es Messi kb egesz meccsen jok voltak, Luis 5 golban vett reszt.. Sot, lehet a szabadot is ellene iteltek, de az nem tuti. Messi csak Messi, a tizi elott amit muvelt..A tobbiek is egesz jok voltak, Alves volt egyedul kifejezetten gyenge.
Pedig pont te hianyoltad a begyakorolt figurakat rogzitett szituknal..Bob_Marley írta:Tizenegyes nekem kicsit sok volt, megalázónak éreztem
Szerintem meg nem megalázó, hanem lutri, viszont ha kijön a lépés a játékosnak aki a labda felé rohan, akkor 100% gól, mivel a kapus már verve van.Bob_Marley írta:Meglett a győzelem, a végén még pluszban jöttek gólok is, de a lényeg hogy szépen megyünk tovább és már 30 az annyi.
Tizenegyes nekem kicsit sok volt, megalázónak éreztem, de a lényegen nem változtat, 57 pontunk van.Szép volt fiúk, Szerdán belehet pótolni az elmaradt meccset és lehet növelni az előnyt. Remélhetőleg marad puskapor.
Arda elvileg 100%-os, érdekes... amúgy jogos.visca el barca írta:Barcelona line-up (official): Bravo - Alves Pique Mascherano Alba - SergiRoberto Busquets Iniesta - Messi Suarez Neymar