Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Szerintem meg nem megalázó, hanem lutri, viszont ha kijön a lépés a játékosnak aki a labda felé rohan, akkor 100% gól, mivel a kapus már verve van.Bob_Marley írta:Meglett a győzelem, a végén még pluszban jöttek gólok is, de a lényeg hogy szépen megyünk tovább és már 30 az annyi.
Tizenegyes nekem kicsit sok volt, megalázónak éreztem, de a lényegen nem változtat, 57 pontunk van.Szép volt fiúk, Szerdán belehet pótolni az elmaradt meccset és lehet növelni az előnyt. Remélhetőleg marad puskapor.
Arda elvileg 100%-os, érdekes... amúgy jogos.visca el barca írta:Barcelona line-up (official): Bravo - Alves Pique Mascherano Alba - SergiRoberto Busquets Iniesta - Messi Suarez Neymar
Nem hinném, hogy attól kevesebb nyomás lenne Messiéken, ha a B-csapat kikapott volna tegnap.BarcafanTomee írta:Én jobban örültem volna ha tegnap kikapunk. Nyomás is tud lenni egy ilyen veretlenségi széria, ráadásul papíron verhető ellenfelek következnek, főleg idegenben. Kicsit könnyelműen megyünk bele a meccsbe, stb, láthattuk tavaly is leginkább az ilyen meccseken bukdácsoltunk.
Aztán (remélem), hogy csak én vagyok túl óvatos, és simán hozzuk a Celta ellenit. Utána lesz 3 kirándulásunk sorozatban, Gijónban, Las Palmason és Londonban..
Valahogy úgy érzem ha a következő 3 bajnokin meg lesz a 9 pont akkor tovább nőhet az előnyünk, a bepótolt meccsen felül.
Szerintem is elpicsázzuk őket, most nagyon adja magát.Alcantara írta:Valamiért van egy olyan érzésem, hogy vasárnap a Celtára egy méretesebb zakót fogunk felpróbálni.
Jó ez a rotáció számunkra, elvileg nekik is elment a hajó a Sevilla ellen, kíváncsi leszek hogy állnak ma este fel. Jó lenne egy parázs kis meccs hosszabbítással, de ez csak álom. Valószínű ők is lepötyögtetik az esti meccset inkább.
Nem azért lehetett rajta aludni, mert meg volt nyerve, hanem mert nagyon rossz volt.Annyira azért nem volt megnyerve ez a meccs, hogy nyugodtan aludni lehetett alatta. Ha a szenvedő játékot nézzük, akkor már jogos a csukott szem.
Bravo, Masc és Busquets volt csak jó, Alves feltűnően gyenge.
Nálam messze volt az alvás. Barca meccsen még nem aludtam, másrészt hiába hagyott kívánni valót a játékunk maga után (és enyhén fogalmaztam) az izgalomban nem volt hiány. Buktunk el pontokat már nagyobb előnnyel és jobb játékkal, most meg gyakorlatilag egy X-el és egy minimális vezetéssel (öngól) játszottuk végig a meccset, ráadásul a Levante-ra se lehetett mondani, hogy veszélytelenek lettek volna. Volt ott kapufa, Bravonak is kellett nyújtóznia. Kb. a 70. percig lehettünk relatíve nyugodtabbak , mert ha előtte egyenlítenek még fel tudunk pörögni, de utána már veszett fejsze nyele.Castiel írta: meccsről:
Neymar, azon kívül hogy nem nagyon fekszik neki sem ez a korai meló, azért kapott is sokat, faragták, és kényelmetlenné tették számára a perceket... Messinek volt egy jó beindulása, amiből a "les"gól lett, más érdemi megmozdulására nem nagyon emlékszem!
Segi-jollyjoker-Roberto volt nálam a legjobb, rengeteg labdát szerzett, mindig ott volt ahol kellett. Ivánnal jól megoldották a kp-t!
Alves fejében lehet még a hajnali pókerparty járt, vagy apa-fia verseny volt az óvodában, és egy kicsit elfáradt, mert a játéka hagyott némi kívánnivalót maga után!Finoman fogalmazva!
Lényeg, a 3 pont, és a spórolás, valamint a sérülésmentes meccs!