Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Azért egy Villarealban szerzett 1 pont miatt, ugyan ne hessegessük már a csapatot 'a' gödörbe....crixus írta:Ebben egyet kell értenem veled. Hozzátéve, hogy a klasszikusért is 3 pont jár és a tegnapi meccset is 3 pontért játszottuk volna. Piqué pedig játszott mát máskor is sárga lappal úgy, hogy nem állíttatta ki magát. Ez igen is egy rohadt nagy ballépés volt Lucho részéről és 2 pontunk ment el rajta. Abban reménykedhetünk, hogy nyerjük a klasszikust és nem veszítünk ott is pontokat, mert nem feltétlenül lenne jó ha épp most kerülnénk gödörbe...Yokozuna írta: Mi az, hogy kell a clasicora? A meccs áprilisban lesz. Az, hogy volt egy sárgája? Jól néznénk ki, ha minden sárga lapos játékost lecserélgetnénk. Turan nem volt rosszabb, mint Busquets vagy Rakitic. S. Roberto jolly joker szerepét is el kéne felejteni. Simán lecserélhette volna, és akkor nem kell, ahogy írtam is, felforgatni a csapatot.
Ebben egyet kell értenem veled. Hozzátéve, hogy a klasszikusért is 3 pont jár és a tegnapi meccset is 3 pontért játszottuk volna. Piqué pedig játszott mát máskor is sárga lappal úgy, hogy nem állíttatta ki magát. Ez igen is egy rohadt nagy ballépés volt Lucho részéről és 2 pontunk ment el rajta. Abban reménykedhetünk, hogy nyerjük a klasszikust és nem veszítünk ott is pontokat, mert nem feltétlenül lenne jó ha épp most kerülnénk gödörbe...Yokozuna írta: Mi az, hogy kell a clasicora? A meccs áprilisban lesz. Az, hogy volt egy sárgája? Jól néznénk ki, ha minden sárga lapos játékost lecserélgetnénk. Turan nem volt rosszabb, mint Busquets vagy Rakitic. S. Roberto jolly joker szerepét is el kéne felejteni. Simán lecserélhette volna, és akkor nem kell, ahogy írtam is, felforgatni a csapatot.
Mi az, hogy kell a clasicora? A meccs áprilisban lesz. Az, hogy volt egy sárgája? Jól néznénk ki, ha minden sárga lapos játékost lecserélgetnénk. Turan nem volt rosszabb, mint Busquets vagy Rakitic. S. Roberto jolly joker szerepét is el kéne felejteni. Simán lecserélhette volna, és akkor nem kell, ahogy írtam is, felforgatni a csapatot.visca el barca írta:turan gyenge volt, piqué kell a clasicora. mi ebben az érthetetlen?Yokozuna írta:a csapat érthetetlen felforgatásával
turan gyenge volt, piqué kell a clasicora. mi ebben az érthetetlen?Yokozuna írta:a csapat érthetetlen felforgatásával
Én arra gondoltam, hogy maga az, hogy cserélni kellett őket az volt indokolt. Az hogy kiket az már nem. Bartrát tudjuk, hogy nem az embere és azért nem játszik. Vidalt meg nem tudom minek hozatta ha egy ilyen meccsen inkább SR kezd jobbhátvédkéntntibi67 írta: Indokolt lett volna egy Bartra,Vidal csere.Érthetetlen ha Piquét cseréli le mindig Mathieu jön be és Mascherano húződik át a helyére.Egy kettő nullás állásnál miért érezte Luchó kockázatosnak Bartra becserélését?
Indokolt lett volna egy Bartra,Vidal csere.Érthetetlen ha Piquét cseréli le mindig Mathieu jön be és Mascherano húződik át a helyére.Egy kettő nullás állásnál miért érezte Luchó kockázatosnak Bartra becserélését?defender3 írta:1 pint sör, bor vagy mi?1 pint pluszba![]()
Gyenék voltunk ma, sikerült egy megnyert meccset elveszíteni, a cserék nagyon nem jöttek be. De indolkolhatók voltak.
A játékvezetés meg enyhén szólva is érdekes volt. A sárgák legalább fele olyan, amit nehezen lehet megmagyarázni
1 pint sör, bor vagy mi?1 pint pluszba
Hátakkor bizony semmi sem írhatómess2009 írta:ez a játék amit nyújtottunk erre volt elég. nem a sárgák játszottak jól, mi voltunk rosszak a második félidőben. a kapott gólok közül az első cca u. az mint a miénk, Matyi pedig peches volt van ilyen ezért kár piszkálni az utóbbi időben kifejezetten jól játszott. elől csak Neymart tudnám dícsérni, Messi nagyon visszafogott volt, Suarez .....? ha nincs a gól ami menti a játékát semmi nem írható a számlájára (néhány passz...)
a középpálya volt ma a leggyengébb láncszem szerintem. az elsőben Arda miatt, a másodikban pedig Rakitic már fáradt, Businak kissé gyors volt ez a játék úgy láttam.
azzal én is egyet kell hogy értsek - így utólag - hogy SR. jobbhátvédként nem volt jó húzás. (nem volt igazán indokolt)
összességében azt mondhatom, hogy amikor bekapták a két gólt el is ment a kedvük a játéktól, ami bizonyos fokig érthető, a döntetlen nem tragédia.
Barátodat is megdicsérheted,amiért összehozta az egyenlítés előtt a szögletet. Ha nem alszik el, akkor simán kihozhatta volna a labdát, vagy bármit csinálhatott volna vele.S.Agüero írta:Nagy csere volt Alves és Mathieu, szépen elrontotta ezt LE...
Kovbal88 írta:Rakitic nagyon jól játszott, Bravo kicsit furcsa volt ma, de a nap szerintem bezavarhatta, Jeremy miatt, pedig elment a meccs. Amúgy Neymar se volt rossz. Ez van.MessiNeymarSuarez írta:Hát nehéz véleményt alkotni...
Meccs előtt X-et aláírtam volna, de simán megnyerhettük volna...
Luchot nem hibáztatom, mi Suarezt is levitettük volna, Piquét le kellett vinnie mert sárgás volt, Ardát is, nem gondolhattunk hogy így eladják...
Bírókkal kezdhetnének valamit igazán, csodálkoznak ha megy a szövegelés a gyenge bírókhoz...
Rakitic nagyon jól játszott, Bravo kicsit furcsa volt ma, de a nap szerintem bezavarhatta, Jeremy miatt, pedig elment a meccs. Amúgy Neymar se volt rossz. Ez van.MessiNeymarSuarez írta:Hát nehéz véleményt alkotni...
Meccs előtt X-et aláírtam volna, de simán megnyerhettük volna...
Luchot nem hibáztatom, mi Suarezt is levitettük volna, Piquét le kellett vinnie mert sárgás volt, Ardát is, nem gondolhattunk hogy így eladják...
Bírókkal kezdhetnének valamit igazán, csodálkoznak ha megy a szövegelés a gyenge bírókhoz...