Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Nem tudod mit jelent arról nem én tehetekBob_Marley írta:Én nem tudom mennyire értek hozzá, de azt hiszem ugyanazt írtam mint te, hogy két gól parádés. Az meg elég vicces hogy te elküldenéd a Barca szurkolókat egy olyan névvel hogy Unity is Strength.Barcelona UnityIsStrenght írta: Jól van, látszik mennyit értesz a dologhoz... 2 gól neked semmi... Ennek az Atleticonak a Benzema félék egyet sem rúgtak volna csak megsúgom, de ne törődj vele. Üdv
Te meg ne haborodjal mar fel azon, ha valakit jogosan kritizalnak. Nem istenek ok se, hetvegen gyengek voltak, ma rugott kettot. A ketto nem oltja ki egymast, orulni kell a mainak, ennyi.Barcelona UnityIsStrenght írta:Menj már át a Madridistára légyszi. THX. Üdv
Én nem tudom mennyire értek hozzá, de azt hiszem ugyanazt írtam mint te, hogy két gól parádés. Az meg elég vicces hogy te elküldenéd a Barca szurkolókat egy olyan névvel hogy Unity is Strength.Barcelona UnityIsStrenght írta: Jól van, látszik mennyit értesz a dologhoz... 2 gól neked semmi... Ennek az Atleticonak a Benzema félék egyet sem rúgtak volna csak megsúgom, de ne törődj vele. Üdv
+1. Hihetetlen. Tizi elmaradt, meg szabálytalan belépők..herlius írta:Felháborító ez a bíráskodás. Nem tudom, hogy tudatos-e vagy a kiállítás miatt tudat alatt próbál kompenzálni, de hihetetlenül részrehajlóan fúj ez az elmebeteg. A második félidőben gyakorlatilag minden kétes szitut az Atletinek ítélt meg.
Tükörsimán. Mondjuk úgyse lőttük volna be.MessiNeymarSuarez írta:Szerintetek bűnti volt nemrég?
Jól van, látszik mennyit értesz a dologhoz... 2 gól neked semmi... Ennek az Atleticonak a Benzema félék egyet sem rúgtak volna csak megsúgom, de ne törődj vele. ÜdvBob_Marley írta:Barcelona UnityIsStrenght írta:
Menj már át a Madridistára légyszi. THX. Üdv
Rakd össze.recrea írta:Mert valaki szerint Suarez ma jó?
Nyilván 1-1 meccsből kell valamit megítélni, nem. Ma se jó egyébként, de ami a feladata azt megcsinálja. Két gól, ez kell.