2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Nyilvan folyamatos rossz dontesekkel nem lehet meccset nyerni. De a mostani jatekunk nekem nem elkeseredesre ad okot, ha begyotrunk egyet szerintem atszakad a gat. Vannak rossz teljesitmenyek ma, rengeteg a kihagyott helyzet, de ez boven biztato ma szerintem.csababarca írta:Benyaltatok egy optimistapista bélyeget?
Ha nem rúgunk kapura, úgy hiába a jó játék.
abszolút egyetértek. Egyébként ezzel sem lenne baj ha LE lehozná akiket le kell hozni, Messi meg pl. ha tudja h nem megy a szabadrúgás átadhatná másnak stb. És ilyen apróságok ha meg lennének lépve jönne az eredmény isBob_Marley írta:Fáradtság nálam ez, mikor rossz döntéseket hozunk. Kapu előtt, hátul elváltunk, rossz passz. Olyan lehetőségek vannak, amiből bajnokságot lehet nyerni. Mentális fáradtság ez.
HRG > MSNNero. írta:Detto. Vezetjük a bajnokságot még mindig, a többiek érdekeltek a BLben,mi már nem. Meglehet még ez, de honnan leadtuk,úristen...palesz77 írta:Nem tudom mikor toltuk ilyen jol legutobb, eskuszom nem ertem a sok sirast. Meg ha ki is kapunk, ilyen jatekkal siman nyerhetjuk a hatralevo meccseket.
Benyaltatok egy optimistapista bélyeget?Nero. írta:Detto. Vezetjük a bajnokságot még mindig, a többiek érdekeltek a BLben,mi már nem. Meglehet még ez, de honnan leadtuk,úristen...palesz77 írta:Nem tudom mikor toltuk ilyen jol legutobb, eskuszom nem ertem a sok sirast. Meg ha ki is kapunk, ilyen jatekkal siman nyerhetjuk a hatralevo meccseket.
Tabrol küldöm meg telorol,de el tudom képzelni Kata "Guardiola" János, meg a pápai Csuhai Jani örjöngéseit.paci írta:nem tudom ki hogy van vele de én bojkottálom a meccs hátralévő 30 percét és felnézek haxre ezt én már nem türöm idegekkel
A támadójáték nekem is tetszik, de a védelem katasztrófa, és nem nagyon hiszem, hogy utóbbi szezon végéig már javulni fog. De tényleg meglehet még, ha elől bemennek a helyzetek, és ellenfeleinknek sem mehet be mindig minden.palesz77 írta:Nem tudom mikor toltuk ilyen jol legutobb, eskuszom nem ertem a sok sirast. Meg ha ki is kapunk, ilyen jatekkal siman nyerhetjuk a hatralevo meccseket.
Detto. Vezetjük a bajnokságot még mindig, a többiek érdekeltek a BLben,mi már nem. Meglehet még ez, de honnan leadtuk,úristen...palesz77 írta:Nem tudom mikor toltuk ilyen jol legutobb, eskuszom nem ertem a sok sirast. Meg ha ki is kapunk, ilyen jatekkal siman nyerhetjuk a hatralevo meccseket.
+ 1ZBarca írta:Nem vagyunk rosszak, viszont a második félidőben több kell. Nagyon nem is tudok mit írni ezután a félidő után.
A lényeg, hogy ne kapjunk gólt, viszont szerezzünk hármat. Nehéz lesz, de nem megoldhatatlan.
Visca El BARCA!!!