2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Mascherano esetében érdemes megemlíteni, hogy lehetőle ne a mi kapunkbaTromort77 írta:Nekem volt egy olyan érzésem, hogy ma betalál. De mindegy ki csak nyerjünk. Rangadókon mindig feljebb tudunk kapcsolni, remélem ma is sikerülBob_Marley írta: Na akkor hajrá, Mascherano most rúgja meg első gólját, annyira adná magát.
Nekem volt egy olyan érzésem, hogy ma betalál. De mindegy ki csak nyerjünk. Rangadókon mindig feljebb tudunk kapcsolni, remélem ma is sikerülBob_Marley írta: Na akkor hajrá, Mascherano most rúgja meg első gólját, annyira adná magát.
PCsabi írta:Gyorsan megelőztem paleszt.
Szokj hozzá, elvileg elég sok ilyen lesz ebben a szezonban az ázsiai piac miatt. Én se örülök, mert elég gyenge ez a Sport1-es stream, de 300 kb/sec-es neten ez a max..Vakmacska írta:Elég idióta időpont ez kezdés, nem is emlékszem ilyenre.
Rafinha szerintem nagyon jól tolja, nem pattannak el tőle a labdák, pedig gyakran kap szélsebes labdákat 5 méterről.Vakmacska írta:Rafinha jobboldalra nagyon kevés, egyenlőre támadásban is és védekezésben is egy nagy nulla.
Rendszeresen ott mennek el az ő oldalán, MAsch oda kevés egyedül.
Rakéta nagyon álmosan játszik, Stegen kirúgásai egyszer nem mentek emberhez.
A LEganes bátran játszik, az esélytelenek önbizalmával.
Elég idióta időpont ez kezdés, nem is emlékszem ilyenre.
Nem tudom Te milyen meccset nézel. Az egész védelmünk a bal oldalra tolódik, a jobb oldalon így nagyobb a terület, de Rafinha remekül segít ki. Jó pár labdát is szerzett. Előre pedig jókat passzol, többször is szépen hozta ki. Arról nem tehet, hogy Mascherano-t rendre lefutják.Vakmacska írta:Rafinha jobboldalra nagyon kevés, egyenlőre támadásban is és védekezésben is egy nagy nulla.