Bob_Marley írta:Én azért nem aggódok, mert a legösszetettebb meccseinket akkor hoztuk mikor nagyon kellett. Itt "állítom" le kellett adni a meccset. De ez csak feltételezés, s elmélet, de az viszont nálam tény, hogy a legjobb meccseink pont a Sevilla, Bilbao és az Atletico ellen voltak. Sőt a Valencia elleni fordítást is ideveszem, de ezen lehetne vitázni, mindenesetre ott sokkal inkább kapartunk mint pl ma, szembetűnő volt szerintem. Nekem ezzel nincs bajom, a bajnokságnak a lényege ez, s bajnok ismérve is ez. Annyit kell tudni kiadni magadból amennyi szükséges és a derbin nagyot futni.
én azt írtam a legelején, hogy nem tudom mi az oka a két félidő közti különbségnek (nem akartak, vagy nem tudtak....) a meccs leadás elég abszurd gondolat de a látvány amit a meccs hozott az maga is elég abszurd volt ezért aztán ahogy látom a reakciók is szépen "szóródnak"
nyilván helye van annak is, hogy itt és most a BL. folyik és a helyzetünk egyelőre jónak mondható.
másrészt helye van annak is, hogy az ember fogja a fejét egy ilyen produkció láttán és spekulál hogy mi is történhetett?
szerintem van azért néhány olyan gond ami nem leplezhető mert ismétlődő:
néhány emberünk feltűnő fizikai gyengesége: konkrétan a lassúság, az MSN. igenis megállítható és nem egy homogén-állandó gólzsák, LE. mintha továbbra sem lenne a helyzet magaslatán a sztárok kezelésében...(az eseti és a tartós formahanyatlásokra gondolok.)
néhányan itt visszatérően hivatkoznak bizonyos időszakokra, amikor úgymond nem is kell?! jó formában lenni én mondjuk nemigen értem ennek mi az élettani alapja ( -nyilván nem értek hozzá...) egy viszont biztos: számtalan kudarcos szakasz bele rondított már a ...most kell jó formában lenni....ábrándokba.
a fociban inkább a változó periódusok örök igazsága lehet irányadó - még akkor is ha közhely.