Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Visszakell razodnia, legkesobb a 60.ba hozza Rafinhat a helyére szerintem. Messi góloknak örülnék de szerintem ma nem nagyon lesz ilyen felforgatott kezdovel.visca el barca írta:iniestat minek játszatja ez a ***** egy sörmeccsen? hátha valaki agyonrúgja?
Nyilatkozta, hogy őt nem érdekli a meccs, de a csapatnak szüksége van a győzelemre, azért se pihentet teljes csapatot. Engem is zavar ez, de azért azt csak érzi, hogy mikor mi a jó a csapatnak..visca el barca írta:iniestat minek játszatja ez a ***** egy sörmeccsen? hátha valaki agyonrúgja?
Letol 1 félidőt visszarázódásképpenvisca el barca írta:iniestat minek játszatja ez a ***** egy sörmeccsen? hátha valaki agyonrúgja?
És tényleg, igazad van kössz az infót. Ez esetben a törököt megnézném a baloson hátha...Gareth Tello írta:Neymar sárga lapos eltiltás miatt nem lesz ma este, ahogyan Rakitic sem.D.i.N.h.O írta:A legjobban mégis annak örülnék ha Neymar végre magára találna, de valszeg pihi lesz neki is.
Itt a keret:
Cillessen, Masip, Sergi Roberto, Aleix Vidal, Mascherano, Umtiti, Alba, Digne, Busquets, André Gomes, Iniesta, Denis Suárez, Rafinha, Messi, Luis Suárez, Paco Alcácer, Cardona, Arda Turan.
Örültem volna még néhány Barça B-játékosnak (Aleñá, Marlon, Palencia/Nili, Ferran/Carbonell), de hát ez van. Remélem, Vidal kezd így, Roberto igazán pihenhetne egyet.
Neymar sárga lapos eltiltás miatt nem lesz ma este, ahogyan Rakitic sem.D.i.N.h.O írta:A legjobban mégis annak örülnék ha Neymar végre magára találna, de valszeg pihi lesz neki is.
Én úgy látom, hogy mind a négy csapat helyezése fix, szóval abszolút tét nélküli mindenkinek.visca el barca írta:még csak sportszerűtlenek sem leszünk, mert a citiy uis szerez pontot otthon a celtic ellen, így a mi meccsünk már nem fog befolyásolni semmit a csoport végső sorrendjét illetően
randomguy írta:Luis Enrique: "Messi will start tomorrow" #fcblive
úgylátszik rámennek a rekordra, csak nehogy sérülés legyen a vége![]()
gondolom iniesta is fog játszani egy órát hogy belerázódjon, meg én még umtitit játszatnám had vegye fel a ritmust ő is, viszont rajtuk kívül senkit nem kezdetnék a gálakezdőből.
kíváncsi vagyok cillessen debütál-e a bl-ben, vagy stegen véd holnap is
cillessent én is kezdetném, bár TS gondolom nagyon játszana a gladbach ellen.randomguy írta:Luis Enrique: "Messi will start tomorrow" #fcblive
úgylátszik rámennek a rekordra, csak nehogy sérülés legyen a vége![]()
gondolom iniesta is fog játszani egy órát hogy belerázódjon, meg én még umtitit játszatnám had vegye fel a ritmust ő is, viszont rajtuk kívül senkit nem kezdetnék a gálakezdőből.
kíváncsi vagyok cillessen debütál-e a bl-ben, vagy stegen véd holnap is
Köszönöm.geridoss írta:Sport 1-en lesz.bujna írta:A M'gladbach elleni keddi meccset melyik csatorna adja?
Sport 1-en lesz.bujna írta:A M'gladbach elleni keddi meccset melyik csatorna adja?