Élő közvetítések
Ettől féltem... bejött, sajnos.
Pedig voltak bíztató jelek, kifejezetten tetszett, hogy próbálkoztunk többször is távolról.
hajtás az van, akarás az van -szerintem,- csak a játékunk ötlettelen, sajnos.
Pedig voltak bíztató jelek, kifejezetten tetszett, hogy próbálkoztunk többször is távolról.
hajtás az van, akarás az van -szerintem,- csak a játékunk ötlettelen, sajnos.
- MessiNeymarSuarez
- Presidente del Barça
Masche 

- Ronaldinho&Barca
- Director del Fútbol
Tipikus meccs, ha jövő hétig játszanánk se rúgnánk gólt... nagyon kár érte, hiába az új játékosok és az MSN, nagyon fásult a felfogás. 

Visca El Barca!

Més que un club

Més que un club
Hármat is cserélhetne...de még vár...de mire??
-
- Jugador del Barça
[Csak a 2. félidő óta nézem]
André Gomes milyen poszton van a pályán? Mert hogy 1 támadást segítő passza nem volt az biztos. Azonnal Denist a helyére.
Széleken támadásunk nincs (védekezés se), egyedül Neymar képes ebből a csapatból ott tartani a labdát és hasznosat tenni vele...
André Gomes milyen poszton van a pályán? Mert hogy 1 támadást segítő passza nem volt az biztos. Azonnal Denist a helyére.
Széleken támadásunk nincs (védekezés se), egyedül Neymar képes ebből a csapatból ott tartani a labdát és hasznosat tenni vele...
- palesz77
- Az Év fórumozója 2014 & 2015
Ez a baj szerintem. Megallnak a 16-os vonalanal max, igy lehetetlen beloni nekik. Nem tudom ez edzoi utasitas-e, de baromi irritalo.eimenis1212 írta:ráadásul annyira bűnrosszul, ütemtelenül indul be mindkettő h nem is tudnak elég labdát kapni
Direkt figyelem ezt Robinal mostansag, es latom mar mi sokak baja vele. Ez tenyleg hianyzik a jatekabol, pedig ma tobbszor is emiatt akadt meg egy tamadasunk, hogy nem kinalt valos opciot.
- BarcafanTomee
- Director del Fútbol
Messi rém gyenge még mindig. Az a kevés helyzet is mind Neymarra jött ki ő meg kihagyja.
Amikor meg már egy Iniesta is sorozatba agyja el a labdákat...Baj van.
Amikor meg már egy Iniesta is sorozatba agyja el a labdákat...Baj van.
Reggelig sem rúgunk gólt..
- MessiNeymarSuarez
- Presidente del Barça
Na mibe hogy Iniesta helyére jön Denis? 

- Szuszimester
- Jugador del Barça
Évek óta most először gondolkodtam el rajta, hogy én ezt nem nézem tovább... rettenetes ez az erőlködés...
Szuszimester
Miért nem cserél?
- Bob_Marley
- Presidente del Barça
Mondjuk az se lett volna baj, ha nem agyig feltoljuk a csapatot az 50-ik percben.....Egész második félidőben a gólig fel voltunk maxolva.

Lehet kontrából gólt kapni, nem ezzel van a probléma. Hanem azzal, h Digne senkitől sem zavartatva bepasszolja középre az ellenfélnek, már ettől kimegy belőlem a sör, amit megittam, aztán Pique ugyanazt csinálja, amit mindig, ahelyett, h félpályán labdástul kirúgná a gatyájából az embert, elkezd hátrálni, amíg lendületbe nem kerül a csatár. Mivel ellentétesen indulunk hátrafelé velük, persze, h futásban megvernek.
Azért a vak Dani Alves néha jól jönne az előre játékban.
Azért a vak Dani Alves néha jól jönne az előre játékban.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára recrea 2017.01.08. 21:59:39-kor.
Miért nem lehet azt a rohadt labdát első szándékból ellőni.. miért kell az 5-ösnél még 3 passz????
-
- Jugador d'estrella
az a baj h nekünk két gyors szélső hátvéd kellene. Mindkettő lassú ráadásul annyira bűnrosszul, ütemtelenül indul be mindkettő h nem is tudnak elég labdát kapniBarcafanTomee írta:a csatárok is legalább annyira bűnösek mint a védők, amennyi helyzetet kihagynak meg labdát eladnak. De azt se értem Digne hogy tudott legalább 4 csapattárs közé passzolni.
- MessiNeymarSuarez
- Presidente del Barça
Dee miértnem jobboldalra passzolja annak aki üres?
Az a baj hogy lucho nem ad nekikhady írta:Nincs aki tüzelné, hajtaná, biztatná őket....Puyol már adott volna nekik....HAJRÁÁÁÁ
Nincs aki tüzelné, hajtaná, biztatná őket....Puyol már adott volna nekik....HAJRÁÁÁÁ
- BarcafanTomee
- Director del Fútbol
a csatárok is legalább annyira bűnösek mint a védők, amennyi helyzetet kihagynak meg labdát eladnak. De azt se értem Digne hogy tudott legalább 4 csapattárs közé passzolni.
Sansone meg Pato szétfutja Piquét meg Maschet
Sansone meg Pato szétfutja Piquét meg Maschet
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára BarcafanTomee 2017.01.08. 21:57:30-kor.
- MessiNeymarSuarez
- Presidente del Barça
2 Villarrealos fut a kapunk fele, mégis olyan érzésre mintha az egész Villarreal a kapunk előtt lenne....

helyezkedés és védőteljesítmény plss...

helyezkedés és védőteljesítmény plss...
-
- Jugador d'estrella
azért kiváncsi vagyok, hogy így 2-3 hónap elteltével most mit látnak akik szerint ez a Digne, SR páros barca szint. Meg vagyok győződve h a csapattal a jobb hátvéd hiány miatt (meg Digne is túl sokat játszik) van gond. No meg a középpálya....
Ez az, így kell kezdeni egy félidőt. Lehet kapaszkodni. A szokásos forgatókönyv.
- csababarca
- Az Év Fórumozója - 2021
10éve ebből kapjuk a góljaink 80%át.Bob_Marley írta:Jó öreg kontra....
Elfogyasztottunk ezalatt 5edzőt, semmi nem változott.
Mondjuk idén legalább már a kiesőjelöltek ellen is benyeljük ezeket.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."