Élő közvetítések
- MessiNeymarSuarez
- Presidente del Barça
Umtitiiii :d
Umtiti!!!!!!!!!!!!
nyilván. úgy értettem, h legalább ennyivel a psg "felett" kell, h játszunk, h meglegyen...visca el barca írta:igen csak az a baj, hogy a psg nem a celtaMG írta:kb. ilyen foci kellene a psg ellen is...![]()
![]()
a játék jó, az iram úgyszintén, tetszik amit látok. kicsit furcsa ez a védekezésben 4-3-3, aztán ha támadunk akkor robi bemegy a jobboldali belső középpályásnak.... szerdán ez nem fog működni, mert draxler 6x odaér a kapuhoz mire robi visszakullog.
Jön a kisfőnök.
A bíró ezt benézte pöppet.
Nem mintha ezen múlna a győzelem
Nem mintha ezen múlna a győzelem
Megint Rakitic. Ez lehet, hogy formaidőzítés.
-
- Director del Fútbol
gyengén ki lett játszva

RAKITICCCCCCCCCCCCCCC!!!

Tényleg jók vagyunk, öröm látni ezt a felszabadult játékot, de hozzá kell tenni, hogy ez a Celta ma ritka gyenge, szervezetlen. Így kell játszani a PSG ellen is; még akkor is ők lesznek a favoritok a továbbjutásra, de talán sikerülhet a bravúr.
Csak ebben a felállásban ott lesz mondjuk egy középhátvéd a 3asból, könnyen be tud segíteni, ha szükséges.visca el barca írta: igen csak az a baj, hogy a psg nem a celta![]()
a játék jó, az iram úgyszintén, tetszik amit látok. kicsit furcsa ez a védekezésben 4-3-3, aztán ha támadunk akkor robi bemegy a jobboldali belső középpályásnak.... szerdán ez nem fog működni, mert draxler 6x odaér a kapuhoz mire robi visszakullog.
Amúgy szépen kirajzolódik a 4-4-2 védekezésben.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára etooka9 2017.03.04. 22:03:31-kor.

Rakéta jobb Ini helyén, mint jobboson
Jók vagyunk, senki sem lóg ki, nagyszerűek vagyunk. Messi és Neymar ma is kiválóak, de a többiekre sem lehet panasz.
A következő félidőben a lényeg, hogy zárjuk le a meccset és pihentessünk a szerdai meccsre. Innentől a kezünkben van a meccs, LE pedig remélem eszközölni fog majd pár cserét.
Visca El BARCA!!!
A következő félidőben a lényeg, hogy zárjuk le a meccset és pihentessünk a szerdai meccsre. Innentől a kezünkben van a meccs, LE pedig remélem eszközölni fog majd pár cserét.
Visca El BARCA!!!

- csababarca
- Az Év Fórumozója - 2021
Itt, miért hol lennének?hedora írta:Azok az emberkék akik tt decemberben eltemettek mindenkit és mident most hol vannak?:)
Vagy mire számítottál,hogy eret vágunk magunkon, mert kezd magára találni a csapat?

Azért túlzott optimizmusra sincs ok, bármikor fordulhat a kocka vissza, most jól megyünk,és az erőltetett februáron túljutva most észnél kell lenni, mert a bajnokságra van sansz.
Kár,hogy a bl-re kevés, mert én idén azt akartam nagyon nagyon.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
-
- Capitá del Barça
Szerintem az eddig ev legjobb felideje volt ez. Sajnos 3 honapot kellett ra varni...
Remelem most mar allandosul a kezdo, a taktika, foleg hogy bevallni latszik, legalabb is valamit Lucho el kapott, vagy kezd el kapni.
Hajra, nyomni kell tovabb, es ezen az uton haladni, aztan ami a csovon kifer, a kovetkezo 3 honapban

Remelem most mar allandosul a kezdo, a taktika, foleg hogy bevallni latszik, legalabb is valamit Lucho el kapott, vagy kezd el kapni.
Hajra, nyomni kell tovabb, es ezen az uton haladni, aztan ami a csovon kifer, a kovetkezo 3 honapban

Barça,Barça,Baaarça!!!
- Normandia
- Director del Fútbol
Ma Rakéta nagyot játszik eddig, remélem így is folytatja.
"Diego Simeone: "Diego (Maradona) megtöltött minket érzelmekkel, de azt mondom, kétségek nélkül, hogy Messi jobb játékos, mint Maradona volt."
- Rivaldo11
- Llegenda del Barça
Nem akarom elkiabálni, de az új felállás egészen kedvez a csapatnak, még Busi és Rakitic is látványosan feljavultak. Az az észrevétel pedig helyes, hogy Vidal nagyon élne Rafinha helyén. Lehet jövőre meg is látjuk!
Rivaldo-A Legnagyobb.
- visca el barca
- Presidente del Barça
igen csak az a baj, hogy a psg nem a celtaMG írta:kb. ilyen foci kellene a psg ellen is...![]()

Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

szerintem ne kiabáljuk még el!! hasonló második kellene de az nem könnyű, egy -egy félidőt már láttunk ide kettő kell.
a Messi - Ney duó ma a csúcson de jó az egész csapat, szinte nem tudok hibát találni...
a Messi - Ney duó ma a csúcson de jó az egész csapat, szinte nem tudok hibát találni...
Öröm nézni a csapat játékát, remélem még tovább javul a hét közepéig és akkor egy hatalmas adag szerencsével még esélyünk is lehet a hosszabbításra. De ha az nem is jön össze, legalább erőt meríthetnek abból ha elverik a PSG-t.
Az MSN-t ennyit rég láttam futni
Az MSN-t ennyit rég láttam futni
94:39 6 - 1
Szerintem a meccsel érdemes foglalkozni, és nem mások feletti ítélkezéssel.Te akkor is is biztos mindent előre láttál!hedora írta:Azok az emberkék akik tt decemberben eltemettek mindenkit és mident most hol vannak?:)