2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Bizony az se volt piti. Egy meccs van amit még ennél is jobban megjegyeztem az életemben. 2010-11-es szezon Real Madrid - Barca BL elődöntő. Tovább jutottunk és Messi idegnbe rúgott 2-őt! Utána meg a folytatást szerintem mindenki ismeri! Legjobb szezon volt, komolyan mondom!MQuCsabi írta:Mind a kettőnél bőgtemInié nagyobb volt, de ez volt a keményebb, mert le voltunk sajnálva , onnan álltunk fel.
Egyik ismerősöm szerint 1500-zas szorzó...Nem értek ehhez szal ha hülyeség megadom a címét és személyesen elbeszélgetsz vele.Robcsyy írta:17rol indult, de meccs elott lement 7-8 körülire.krosz31 írta:Srácok ez csodás volt..bevallom amikor felrugták Stegent és Neymar oda állt én már feladtam de az egész csapat rám cáfolt ma este!
Azt hiszem joggal mondhatjuk, kiszurkoltuk!!!![]()
![]()
UI: Fogadott valaki a továbbjutásra? Milyen odds volt a meccs előtt?
Engem az érdekelne live-ban mennyi lehetett a 85. percben...
De attól ez még igaz, hogy most mi rádobtunk még 10 lapáttal:) látom, írod is zárójelben.Messias2 írta:Csababarca, Te szoktad mondogatni, hogy a Real fejben nagyon erős, és szinte lehetetlen megverni. (Egyébkent jogosan)
Azért ilyet még ők sem tudnak. 7 perc alatt 3 gól. Beteg.
17rol indult, de meccs elott lement 7-8 körülire.krosz31 írta:Srácok ez csodás volt..bevallom amikor felrugták Stegent és Neymar oda állt én már feladtam de az egész csapat rám cáfolt ma este!
Azt hiszem joggal mondhatjuk, kiszurkoltuk!!!![]()
![]()
OFFkrosz31 írta:
És az első?visca el barca írta:megnéztem a második tizit vagy 10x, teljesen kamu volt. évekig hallgahatjuk
annyira nem, csak megjegyeztem. az sem zavart volna ha 3 kamu pirossal meg 6 kamu tizivel jutunk továbbTripleH írta:Érdekel?visca el barca írta:megnéztem a második tizit vagy 10x, teljesen kamu volt. évekig hallgahatjuk
Szard le! Bármit mondanak én csak jobban imádom ezt a klubot. Gyenge próbálkozások csak a sok-sok irigytől akik eddig is makogtak de nagyjából ennyi közük marad a ma esti történelmi fordiitáshoz!! Hihetetlen mekkora küzdelem volt.visca el barca írta:megnéztem a második tizit vagy 10x, teljesen kamu volt. évekig hallgahatjuk
Két kérdésem van. Mit vártál tőlük, és mi a fenének foglalkozol velük egy ilyen este után?hdavid írta:Hihetetlen hogy már jönnek a bandával meg a birozassal.... Cavanit meg dimariat is biztos lefizettek hogy ne lőjek be a ziccereket
Hülye vagy? Mindenkit érdekel. Én bőgtem, mint a kutya, meg nevettem egyszerre. Nem tudom elmondani, mit érzek most. Remontada HISTORICAAAA!Kash írta:Erre nincsenek szavak...Meccs előtt is és egészen 3-0-ig hittem a továbbjutásban, 3-1-nél viszont teljesen feladtam, de valamiért nem tudtam kikapcsolni a tv-t, néztem tovább...Nem bántam meg...Ja és sírtam is, de ez am se érdekel senkit.