Barça a Bajnokok Ligájában

Helyt áll-e csapatunk a BL-ben? Megnyerjük-e a Bajnokságot? Mi a helyzet a Király Kupával? Kellenek-e a barátságos mérkőzések? Hol lehet nézni a meccset? - Távkapcsolóval a kézben. Ha mondanivalód van, kerülj beljebb!
ktm
Capitá del Barça

2017.03.09. 08:29:31

Suarez féle 11-esről annyit, hogy előtte volt az a korábbi eset amikor Veratti meglökte hátulról és elesett, nálam az is adható lett volna(hátulról lökte esélytelen volt, hogy köze legyen a labdához), ugyanis azt csak ők ketten tudják, hogy mekkora lökés volt + pont ettől kéne elvonatkoztatni, hogy azon kelljen gondolkodni, hogy mekkora lökés volt. Kis fault is fault. Talán az ilyenek megadásával rá lehetne szoktatni a játékosokat arra, hogy ilyen full szabálytalan mozdulatokat ne csináljanak.(most abba nem megyek bele, hogy ekkora tempónál milyen könnyen ki lehet billenteni valakit az egyensúlyából)
MessiNeymarSuarez
Presidente del Barça

2017.03.09. 08:21:22

Nero. írta:Elnezest mindnekitol amiert ennyire hitetlen voltam. Nem szoktam tuldramatizalni de ezen most szoszserint elsirtam magam. Buszke vagyok, de nem tudom elmondnai hogy mennyire :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
Örülök hogy ezzel nem csak így vagyok, konkrétan ahányszor belegondolok örömkönnyezek, a gólnál meg konkrétan zokogtam, mikor már emberemlékezet óta nem sírtam, hihetetlen.

Nem tudom elhinni még mindig, őszintén félek hogy csak álmodom ezt az egészet, és mindjárt felébredek és meglátom hogy egy 1-1 lett a meccs vége :D

Mindig is az örök optimisták közé tartoztam, és még a 4-0 + hosszabbításban is csak a legjobb hangulatomban bíztam, tudtam hogy lehetetlen, ha nem a kedvenc csapatomról lenne szó akkor nem maradt volna meg még a maradék szurkolói remény sem.
Azt meg végképp nem gondoltam volna, hogy ha a PSG betalál lehet keresnivalónk...

Leírhatatlan mit érzek, hihetetlen mit toltak a fiúk, és meglett az eredménye, mert láthatóan tényleg bíztak benne egytől egyig.
Még a legoptimistábbak is úgy gondolták közülünk hogy ha a PSG betalál akkor annyi(nem véletlen), erre a fiúk nem zuhantak össze a pályán, kicsit visszaestek, de utána újból éledtek és TÖRTÉNELMI párharc lett belőle.
Nem lett gólhelyzet-zápor a meccs, de mezőfölényben nagyon a PSG felé nőttünk, és szerencsére bement aminek be kellett.

2-0-ról is hatalmas teljesítmény visszajönni(egyedül nekünk és a Real Madridnak sikerült), hát még 4-0-ról...Leírhatatlan, bebizonyították a fiúk hogy a lehetetlen nem létezik, csak tenni kell érte.
Tényleg, ha ez tavaly történt volna akkor szegény Dicaprio vissza is adná az Oscarját mert mi vagyunk az igazi Visszatérők 8) :lol:
Bob_Marley
Presidente del Barça

2017.03.09. 08:15:10

És nem is játszottunk szerintem jól, Iniesta-Messi pl kifejezetten gyenge volt. Szív diadala volt, na meg a PSG valami iszonyat leolvadást produkált az utolsó percekben. Szép volt fiúk!
Kép
Kép
Kép
Balinho
Entrenador del Barça

2017.03.09. 07:42:46

Hát srácok! Erre egyet aludva is nehéz mit mondani...

Egyfelől nagyon örülök, másfelől te jó ég a PSG hogy rúghatta így tökön magát, az rejtély? Eleve, mi volt ez a játékfelfogás? De még ezzel a taktikával is jók lehettek volna, ha nincs az első félidőben az a két Benny Hill-showba illő bohóckodás hátul, a magyar válogatott legrosszabb napjait idéző szerencsétlenkedést toltak hátul! A harmadik gólunk megint atom mázli, csórikám pont úgy esik pofára, hogy elkaszálja Neyt.

Azután elkezdtek rendesen játszani és látszott is, ha letámadnak és agilisebben játszanak, akkor ott forró a pite, jöttek is a helyzetek és a gól, ami után egyszerűen visszaaltatták magukat a párharcban, ráadásul kihagyták a meccslabdákat, de még így se jöttek a helyzeteink, talán már mi is feladtuk kicsit, amikor jött egy pontrúgás, egy legalábbis véleményes tizi, hogy aztán Aurier meg a teljes PSG védelem miért gondolta, hogy megáll, arra megint nincsenek szavak.

Igazából kidolgozott helyzeteink nem voltak, a góljaink ordas védelmi hibából eredtek, de mégis kihasználtuk, hogy a PSG tökönszúrta saját magát.

A bíróról annyit, hogy a rigó nem volt épp topon, a kezezések közül Mascherano esete nálam sima tizi (mondjuk a kezezéseket elég konzekvensen ignorálta török barátunk), Neymar amikor idegből odavert Marquinhosnak, egy szót se szólhat, ha kizavarják, és Suarez esésére is az a legtöbb, ami elmondható, hogy nem volt adhatatlan. Az 1. tizi mondjuk vitathatatlan és aki a hosszabbítást sokallja az se tudom milyen meccset nézett. Ettől függetlenül, a PSG csak magát okolhatja. Mi meg örüljünk, de azért túlságosan ne higgyük el magunkat!
zsoltman
Jugador d'estrella

2017.03.09. 07:39:32

Kik vannak nálunk sárga veszélyben?
Res
Jugador d'estrella

2017.03.09. 07:37:14

Asszem így utólag már senki sem gondolja úgy, hogy tartalékolni kellett volna a Depor elleni meccsre... :D
Barca333 írta:Végső soron Várhídi 0 %-ot adott a PSG-nek, és igaza lett. Remélem nem kért bocsánatot az odavágó után :D
Hiába, aki szaki az szaki... :mrgreen:
JimmyJump
Jugador del Barça

2017.03.09. 07:03:01

Hát ha van még csoda, amit ez a garnitúra nem vitt véghez.. Mennyi kupa, mennyi fantasztikus meccs az elmúlt 10 évben, és még mindig tudnak újat mutatni a srácok. :)
Ez a 6-1 nagyon szürreális, mert akadoztak a dolgok, nem igazán tudtuk feltörni a PSG védelmét, de valahonnan mégis jöttek a gólok folyamatosan. :)
Suarez esetéhez annyit, hogy a védő elé került, kapuval szemben, a labda pedig nagyon pontosan érkezett, szóval innen már adta magát a büntető. A védő ráadásul odanyúlt, összeakadtak a lábak, nyilván ki lehet kockázni utólag, de élőben, sebesség mellett ez a szituáció sokkal inkább büntető, mint nem.
Barca333
Jugador del Barça

2017.03.09. 02:24:14

Végső soron Várhídi 0 %-ot adott a PSG-nek, és igaza lett. Remélem nem kért bocsánatot az odavágó után :D
ALEXDP
Capitá del Barça

2017.03.09. 02:11:11

markionni

Az van, hogy amit mondasz, szerintem sehogy nem áll.
Láttunk már ilyet elengedni is valóban, de adható is volt, ilyenkor ez az ő döntése(főleg azért mert az egyértelmű hogy történt kontakt) , és ő megadta.
Harmadszor pedig, ha nem fújja be, akkor sem a sárga(második) és szabadrúgás kifelé a helyes ítélet, hanem hogy továbbengedi.
A melyik testrészét fogta az esés után-részhez meg annyit, hogy a meg nem adott tizenegyes Di Maria agyonrúgásáért szituban DiMaria haldoklott, majd tiz másodperc múlva felállt és visszament védekezni, mert támadtunk....
Te is tudod, hogy nem ezeken dőlt el ez a párharc.
De ismerem az érzést ami benned van, pl Ramos egyenlítő gólja a Bl döntőben,meg ami utána jött.... Bökte a csőröm, ahogy ez most neked és sokaknak.
TripleH
Entrenador del Barça

2017.03.09. 02:05:16

Amúgy meg, ne egy Barca oldalon akard már elmagyarázni, hogy magyarázkodnunk kell a győzelem miatt. Én is írok a Madridomra, de nem fogom boncolgatni ott, hogy Ramos nélkül, lehet csúnya végetek lett volna tegnap.
Kash
Entrenador del Barça

2017.03.09. 02:00:43

Igen erre gondoltam. De ha kicsit megnezitek a pszichologiajat a dolgoknak:
akkor Suarez aki nyilvan szeretett volna eladni egy tizit akkor miert a mellkasat fogja az eset utan ha olysn nagy kontakt volt a labuknal? Kerdezhetnem ugyis miert hitte azt hogy arra a kis nyakerintesre nagyobb esellyel kap tizit mint egy allitolagos beleterdelesre? Elarulom, mert nem tortent ilyen.
Figyelj, elmagyarázom neked, hogy Suarez miért a fejéhez nyult, majd miért a nyakához majd aztis, hogy miért nem a lábához.
Suarez a kontakt pillanatában ránézett a bíróra, aki elsőre nem fújt semmit ezért a fejéhez kapott, hogy "uramisten ezt a bárgyút", de mivel a védő a kezével mandulán vágta ezért ugye mint minden normális ember, a fájó ponthoz érünk...A lábát azért nem fogta, mert bár volt kontakt, biztosan úgy gondolta, hogy az nem volt tisztán kivehető ezért nem is próbálta meg erőltetni...Am meg ha megnézted volna Suarez arcát esés közben, láthattad mekkora fájdalmakat élt át, ezek után van képed ilyet írni, hogy kamu?
Kép
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2017.03.09. 01:58:13

Nem volt kontakt a lábaknál? :D

Nézd már meg...ösztön...nézz meg szabálytalanságokat, 10ből 9szer nem oda kapnak a játékosok ahol valóban fáj, még csak nem is arra a lábra pl sok esetben.

De ha azt mondod, hogy nem volt kontakt a lábaknál, hovatovább kézzel sem csapott oda a védő, akkor felesleges vitatkoznunk.
Még magyarázd meg a lest is.

Nem tudom ez nektek miért jó, én a helyetekben annak örülnék, hogy a csapatom kettős győzelemmel, simán bement a 8ba. Talán az fontosabb esemény volt a héten, mint hogy mi továbbjutottunk. Mármint realos szemszögből nézve.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
Legendinho
Jugador del Barça

2017.03.09. 01:56:32

Amúgy a Suarez témához, nem a fejét, hanem a nyakát fogta, mert a Márkínnyó gyerek nyakonvágta/megpróbálta visszahúzni... Oké, nem volt akkora ütés de Suarez máskor is eljátsza a nagyhalált, majd pont most ne tenné, ha még hozzá is értek, nem mellesleg nem csak kézzel, hanem lábbal is? :)
Bartomeu, OUT NOW!
Barcelona UnityIsStrenght
Jugador del Barça

2017.03.09. 01:53:35

markionni írta:
"Igen erre gondoltam. De ha kicsit megnezitek a pszichologiajat a dolgoknak:
akkor Suarez aki nyilvan szeretett volna eladni egy tizit akkor miert a mellkasat fogja az eset utan ha olysn nagy kontakt volt a labuknal? Kerdezhetnem ugyis miert hitte azt hogy arra a kis nyakerintesre nagyobb esellyel kap tizit mint egy allitolagos beleterdelesre? Elarulom, mert nem tortent ilyen. ;)
"

Jajj ez nekem már nagyon belemagyarázós szövegnek tűnik. :D Én elmagyarázom neked, de szerintem szükségtelen, Te is érted csak próbálsz valami kivetni valót keresni a meccsel kapcsolatban. Grat. =D>

Ui.: Esetleg Suárez nem azért fogta a fejét mert tiszta ziccerből rúgták össze a lábát és nem tudott érvényesülni egy kb. 100%-kos helyzetben? Én is fogtam volna a fejem. Biztos színészkedés miatt #-o és biztosan ezen múlt a meccs. #-o Omg kategória bocs.

Láttad az Atletico elleni meccset amikor Suárezt a semmiért kiállították?
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Barcelona UnityIsStrenght 2017.03.09. 01:57:03-kor.
Barcelona Unity is Strenght!
markionni
Capitá del Barça

2017.03.09. 01:48:48

ALEXDP írta:
markionni írta:Jo akkor hagyjatok, de azert nem veletlen hogy mondjuk a Bayern mostani tovsbbjutasanal az egesz vilsg gratulat es aradozott roluk, mig nektek egy 6-1nel is magyarazkodni kell es a vilag nagyresze bizony hany a jatekvezetestol. :(
Ha elmagyarázod nekem a linkelt videodon látható történet pontosan miért piros és szabad kifelé?
Esetleg arra gondolsz hogy sárga műesésért?
Igen erre gondoltam. De ha kicsit megnezitek a pszichologiajat a dolgoknak:
akkor Suarez aki nyilvan szeretett volna eladni egy tizit akkor miert a mellkasat fogja az eset utan ha olysn nagy kontakt volt a labuknal? Kerdezhetnem ugyis miert hitte azt hogy arra a kis nyakerintesre nagyobb esellyel kap tizit mint egy allitolagos beleterdelesre? Elarulom, mert nem tortent ilyen. ;)
TripleH
Entrenador del Barça

2017.03.09. 01:46:29

markionni írta:Jo akkor hagyjatok, de azert nem veletlen hogy mondjuk a Bayern mostani tovsbbjutasanal az egesz vilsg gratulat es aradozott roluk, mig nektek egy 6-1nel is magyarazkodni kell es a vilag nagyresze bizony hany a jatekvezetestol. :(
Ki szerint kell magyarázkodni? Szerinted? Az nem érdekel. Más real szimpatizáns szerint? Szintén nem érdekel.
Legendinho
Jugador del Barça

2017.03.09. 01:46:11

Bob_Marley írta:
LG írta: Szerintem meg nem kicsi hátszelet kaptunk a játékvezetőtől, ami nálam be is árnyékolja az estét.
Isten ad, Isten elvesz. :D Ezért mondom ezek kiegyenlítik magukat az évek során. Nem hiszem, hogy hátszelet kaptunk, de az biztos, hogy voltak olyan nagyon kényes szituációk, amikből talán jól jöttünk ki. Szerintem Mascherano kezezése instant tizenegyes, megakadályozta, hogy második hullámba visszamenjen a labda. És hiába előtte Neymar esete is az lett volna, a 20-ik perc körül egyenlíthetnek mondanom sem kell mennyire más a szitu. Előnyszabályokat meg pl nem mi kaptuk jól, szóval lehetne ezt elemezni, de én ezért is mondom mindig, hogy nem a bírókkal kell foglalkozni akkor se ha úgy tűnik mi voltunk hátrányban. Viszont a te részeddel meg nem értek egyet, mert a győzelmet sose kell megmagyarázni. Nem jó fiúk meg rossz fiúk csatája soha a foci. Nyerni kell és ennyi.
Fél szemmel néztem egy horvát streamet is (jó a kommentár), és ott a meccs utáni beszélgetésben az egyik vendég egy volt játékvezető (valami nagy arc volt anno az öreg), aki mondta, hogy jött valami új szabály, hogy amennyiben a játékos úgy ér kézzel a labdához, hogy az elkerülhetetlen (érstd rálövik közelről, vagy úgy pattan a labda a kézhez, hogy nem a keze követi a labdát/nem akar kézzel a labdához érni, vagy elcsúszik és miután elcsúszik nem direkt akar kézzel a labdához érni a játékvezetőknek továbbot kell alkalmazni. Namost Masche és a PSG játékos esete is ilyen volt, Masche ráesett gyakorlatilag kézzel, a PSG játékos kezére meg rápattant a labda, úgyhogy nincs miről beszélni.
A tizikkel kapcsolatban Neymar buktatásra egyértelműen mondta, hogy ez sima ügy, a Suarez esetre meg annyit mondott, hogy volt kontakt, kézzel is hozzáért, meg lábban is, ráadásul teljesen hátulról, mégcsan nem is oldalról, hogy a labdát próbálja elrúgni. Ez az eset inkább adható, de ha nagyon szigoró a bíró, akkor továbbot is inthet, bár a mérközés után ezt hibaként írnák fel neki (mármint ha nem fújja be)
Szerintem a bíróval ma pont nem kell foglalkozni, nincs arról szó, hogy így meg úgy csaltak volna nekünk. A PSG megúszott pár lapot, meg Verratti megúszott egy kiállítást mikor felrúgta Stegent + Messi lerántását is elnézték neki.

Szerk. Nemrég angol elemzést is olvastam/néztem ott se bírózik senki, a tizire se mondják hogy kamu stb... nem vágom minek kell itt a dráma. Értem én, már készültek egyesek trollkodni, aztán most ez nagyon fáj, de akkor is.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Legendinho 2017.03.09. 01:48:16-kor.
Bartomeu, OUT NOW!
Barcelona UnityIsStrenght
Jugador del Barça

2017.03.09. 01:43:42

"Soha nem volt még ekkora fordítás, vajon miért? Biztos nem tolt senkit sem a bírói gárda."
Ja igen így gondoljuk itt egy páran, meg a szakértők is. :D
A Barcat azért éri mindig sok vád, mert a "lehetetlent" viszik véghez és vannak akik megakarják magyarázni aaa mit is? Még ők se tudják.
A Barca hogy nyerte meg a BL-t 2011-ben? Gyönyörű játékkal és én még azt hittem azt nem lehet überelni.
Barcelona Unity is Strenght!
Barca96
Jugador del Barça

2017.03.09. 01:42:20

Ez elképesztő volt, az ember még ennyivel a mérkőzés után sem tud szavakat találni!
A mérkőzés legjobbjai között volt Ter Stegen is véleményem szerint, volt egy hatalmas védése Cavani lövésénél, illetve a végén mikor Turan elveszítette ő mentette meg a labdát attól, hogy az egyik párizsi az üres kapura vigye.
Tehát megérdemelné szerintem, hogy rá is lehessen szavazni! :D
”A bajnokságban nagyon nehéz dolgunk lesz, mert a Madrid nagyon jó állapotban van. De nyerjék meg ők maguknak, mi nem fogjuk még meg is lökni őket a cél felé.”
Kash
Entrenador del Barça

2017.03.09. 01:40:19

De ez kit érdekel most? Jó oké a hatereket igen, ők minden gólunkban találnának valami olyat amivel megmagyarázzák, hogy kamu, miközben mind2 tizi jogos volt, Robi pedig nem volt lesen, egyvonalban volt a védőkkel, az utolsó előtti pillanatban ugrott ki.

Jah nekem meg gyakorlatilag aludnom kellene de még sok videót és képet akarok megnézni ujra és ujra :D
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Kash 2017.03.09. 01:45:42-kor.
Kép
ALEXDP
Capitá del Barça

2017.03.09. 01:39:02

Ha elmagyarázod nekem a linkelt videodon látható történet pontosan miért piros és szabad kifelé?
Esetleg arra gondolsz hogy sárga műesésért?
MatyiG
Adminisztrátor

2017.03.09. 01:37:25

Ki magyarázkodik? És kinek kell? Savanyú a szőlő, aztán jönnek megint a kifogások. És igen, mindkét oldal ezt csinálja, tudok róla.
geridoss
Director del Fútbol

2017.03.09. 01:36:50

Egy 10-2-n mit magyarázzanak? Még ha hét gólt is kapott a Bayern ajándékba a játékvezetőtől (ami nyilvánvalóan így volt ugye... se), akkor továbbmentek volna. Nálunk 1 utolsó perces gól döntött, persze, hogy jönnek a haterek. De tudod mit? Kit érdekel. Engem abszolút nem.

Nem fér hozzá kétség, hogy a jobb csapat ment tovább. Soha nem volt még ekkora fordítás, vajon miért? Biztos nem tolt senkit sem a bírói gárda. Kifogás kifogás hátán. :)

Chelsea ellen is hányingerkeltő volt az övrebözés, mert senki nem emlékezett hirtelen arra, hogy Barca ellen is volt tévedés + Drogba nem egy 100%-os ziccert rontott el ott, az is biztos a partjelzőn pattant meg. (hozzáteszem, több volt a mi javunkra a tévedés, mint ellenünk! de ez van túlozva..)

Én már hozzászoktam egyébként, ha a Barca kikap, akkor megy a kárörvendés, ha nyer, akkor meg a bírózás. Mondjátok csak... :)
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára geridoss 2017.03.09. 01:39:22-kor.
"Látta a Real Madrid Villareal elleni 6-2-es győzelmét?" " Nem láttam, viszont emlékszek egy 6-2-re a Bernabeuból..." /Joan Laporta/

Visca el Barca!
markionni
Capitá del Barça

2017.03.09. 01:34:08

Jo akkor hagyjatok, de azert nem veletlen hogy mondjuk a Bayern mostani tovsbbjutasanal az egesz vilsg gratulat es aradozott roluk, mig nektek egy 6-1nel is magyarazkodni kell es a vilag nagyresze bizony hany a jatekvezetestol. :(
Legendinho
Jugador del Barça

2017.03.09. 01:33:32

Hogy is kezdjem... Az odavágó után nagyon mérges voltam, hogy egy élettelen, enervált játékkal lenulláztuk magunk, és gyakorlatilag a saját hülyeségünk, és nemakarásunk miatt elment az esély. Akkor le is írtam, hogy kieshetünk, az benne van, de nem így! Elkönyveltem, hogy a BL kuka, innen nem jövünk vissza, de jó ha a bajnokságban tudunk tapadni a Realra... Jött a következő meccs, javulgatni kezdtünk, de még nem volt az igazi. Jött a hétvége, és bár még mindig nagyon sok hibát láttam, és néhol igencsak rossz megoldást választottunk, egyre jobban kezdtünk összeállni, mondtam is magamban, alakul ez, szép volt fiúk! Itt ott tartottam, hogy a PSG ellen essünk ki szép játékkal, akarjanak a fiúk, nekem már az is elég lesz. Mert úgy, ahogy az első meccsen játszottunk nem lehet kizúgni, kell a szépítő meccs. Eljött a mai nap, párszor napközben eszembejutott a mai meccs, de nem voltam bezsongva. 8 körül már eléggé rápörögtem a meccsre, és habár semmi esélyt nem láttam a továbbjutásra, valamiért úgy izgultam, mintha 1 gólra lettünk volna a továbbjutástól (én se értettem, ez miért van, mivel teljesen tisztában voltam vele, hogy gyakorlatilag semmi esélyünk, és én is azt gondoltam, hogy itt a vége, majd jövőre), és azán elkezdődött a meccs...
Gyakorlatilag úgy izgultam, mintha döntőznénk a Real ellen, és nem is tudtam hova tenni, hogy mi ez a nagy izgalom. :lol: Örültem annak amit látok, hogy a fiúk odatesznek mindent, mintha az életük függne ettől a 90 perctől. Mondom ha így kiesünk, én elfogadom, és megdícsérem a csapatot, mert ez már valami, így, ilyen játékkal ki lehet esni.
Ez után jött a második gól, és még bőven időben voltunk.... Itt már az ülés is gondot jelentett, olyan "idegállapotba vótam" :D Ekkor azt mondtam, hogy ez így ideális, de most még az utolsó néhány percben be kellene nekik rúgni még 1et, hogy megzuhanjanak szünet előtt... Ez sajna nem jött, de mondom a következő félidőben simán reális az újabb 2 gól...
Elkezdődött a második félidő, és tizi... Na mondom csak Messi nehogy rágörcsöljön... Bevágta! =D> Itt már gyakorlatilag ülni se tudtam :D Mászkáltam a TV előtt oda-vissza :D Ilyen a Chelse elleni visszavágókor volt (mármint hogy ilyen szinten ideges legyek, meg izguljak/szurkoljak)...
És ekkor jött a hidegzuhany.... 3-1 :roll: Mondtam magamban, hogy akkor ennyi volt, szép volt fiúk, megpróbáltuk, amit lehetett megcsinálták a srácok, látszott hogy mindenki odateszi magát amennyire tudja, a játék is szép volt a PSG másik rendezvényen volt, dehát ebben a játékban benne volt a kontra, be is jött nekik az idegenbeli gól. Kicsit elkeseredtem, de inkább csak lenyugodtam a nagy idegeskedés után.
Telt az idő, szerintem a srácok is feladták, a közönség is elhalkult, aztán jött Neymar! 8) Itt elkezdtem bosszankodni az a kihagyott Gomes helyzet/Umtiti kapufa miatt, dehát ez van, majd jövőre...
Utána jött az újabb tizi, mondom magamban, kár, hogy későn jött, nincs már idő, de őszintén ha lett volna idő se gondoltam azt, hogy ezt behúzzúk... Mikor Neymar odaállt 11est lőni, mondom jajj, ismerve a toporzékolós lövését, mondom ez nem biztos, hogy bemegy, talán másnak kellene lőnie... Inkább fogadtam volna arra, hogy kihagyja :D De bevarta! =D>
Itt lettem csak igazán idegbeteg :D Mondom van még 3-4 perc, az nem lesz elég, hiába vagyunk jók, hiába nyomunk nagyon! Stegen is felszaladt, mondom ha az első ívelés nem jön be, nekünk annyi, jön a kontra, de ezt kell játszani. Na, az első ívelés nem jött be meg is indult a PSG... Mondom magamban szép volt fiúk, így kell ezt csinálni, kár volt azért az odavágóért... Erre újra Neymar, hopp egy csel, bal láb, ível, Robi pedig érkezik... Itt olyat sivalkodtam, mint egy 10 éves kislány, ugráltam helyben, tapsoltam, ordibáltam :D :lol: Nem azt akarom mondani, hogy mintha megéreztem volna, mert teljesen lemondtam a továbbjutásról, de "volt ma valami a levegőben"! :D
Ez egy olyan élmény volt, mint anno Ini utolsó perces bombája... Soha nem felejtem el, de gondolom a játékosok se! Köszönet a csapatnak ezért az estéért, és köszönet a játékosoknak is, hogy odarakták magukat, és újabb történelmet írtak!
Szerencsésnek érzem magam, hogy átélhetem ezeket a meccseket, ilyen élményben lehet részem!
Szóval innen már bármi lehet, de nekem ez a mai meccs kárpótolná azt is, ha nem jutnánk tovább a következő körben. Olyan élmény volt ez, amit nehéz szavakba önteni, át kell élni!
PS Bocs, hogy ilyen hosszú lett ez a szösszenet, de még mindíg nem tudok aludni, aztán ki kell magamból adni a feszkót :D Hajrá Barca!
Bartomeu, OUT NOW!
Válasz küldése