Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Nalam meg pont hogy Rakitic a kozepszer.. őt leginkabb cserekent tudnam elkepzelni, aki lenduletet hozhatna a csapatnak. Mindig azt latom rajta hogy kivan mint a disznó. Nekem ő mindig is keves volt az elvart Barca szinthez.. Nagyobb nev kell, jobb jatekos, akar dragabban.Kovbal88 írta:
Nálam Rakitic top középpályásnak számít, és Sergi Robertot is nagyon jó játékosnak tartom, össze lehet téveszteni Messivel, olyan ügyesen tartogatja a labdát. Őket mindenképpen megtartanám komoly szerepekre.
Stegen is van olyan jó, mint a világklasszis Bravo, de Valdestől sokkal jobb.
Szóval oké, hogy jöjjenek új játékosok. Csak olyat nem találsz aki 30 millióért megveszünk és jobbak mint Rakitic. Főleg a Barca vásárlásait ismerve.
Szerintem a srácok picit érinthetetlennek érzik magukat a nagy fordítás után. Nem láttam, azt a nagy csalódottságot a fejeken.csababarca írta: nem tudom mit játszottunk, nekem amúgy nem derült ki.
de néha úgy passzolgattunk hátul meg a felezőn, mintha mi vezetnénk 3-0ra.
Nálam Rakitic top középpályásnak számít, és Sergi Robertot is nagyon jó játékosnak tartom, össze lehet téveszteni Messivel, olyan ügyesen tartogatja a labdát. Őket mindenképpen megtartanám komoly szerepekre.Nézd meg az első gólt, hogy Matyi hova hátrált, és miért nem lépett ki. Ha időben kilép valszeg nem jut el helyzetig sem a Juve. Azt nem mondom h TS-é lett volna egyértelműen bármelyik gól is. Csak azt mondom ha Buffon áll a mi kapunkban a kapott 3 gólból 2-őt kapunk (de az is lehet h 1-et). Én nagy TS fan voltam, de úgy kb. januárra beláttam h ő középszerű. Nálam ez a középpálya kevés. Azt hiszem csababarca írta h ő alapból Busit tartaná meg kezdőként, a többiek kiegészítőként maradhatnak. Egyetértek. Amég a középpályán nem lesznek radikális változások addig ennyi van a bárcában. Széljátékunk nulla. Nem is értem h egy betömörülő csapat ellen miért mindent középen toltunk (ezért kellett volna Alba, és egy jó jobbhátvéd)
nem tudom mit játszottunk, nekem amúgy nem derült ki.vinszentvega írta:Illetve hogy 3-0 utan mi a francèrt nem jatszottunk a 3-4-3 ban??? Mit veszithettünk volna? Hisz, ha jozan èsszel nèzzük, màr nem is kellene itt lennie a csapatnak....
Alves piszok jó volt. Amióta elment nem tudtuk pótolni. Ez elég jó bizonyíték. Akik azt strigulázták h hány beadást rontott el egy meccsen meg hányszor maradt le a csatárról (és nem nézték a futómennyiségét, a beindulásait, az üresbe mozgásait stb.) azoknak valóban rossz volt. De nem véletlen h a barca a mai napig nem tudta pótolni...Kovbal88 írta:
A 8 évéből amíg itt volt 3 teljesen kuka.Kettő elment és mondjuk volt három nagyon jó.
Nem baj, hogy elment, csak nem Robertonak kellene pótolnia. Hanem nekünk is találni egy Douglas Costa féle játékost.
A 8 évéből amíg itt volt 3 teljesen kuka.Kettő elment és mondjuk volt három nagyon jó.TripleH írta:Akkor leírom amit már előttem ezren is, Alves menni akart.Fecooo írta:Danit nem kellett megtartani ám... ma is látszott, mennyire öreg már és haszontalan..NEM
A PSG ellen tenyleg nem, de azert itt Buffon 2t szedett ki, ha kaput talat, ha nem... Csak a mihez tartas vegettTripleH írta:Gyakorlatilag nem volt kaput eltaláló lövésünk.Normandia írta:Volt olyan gáz a mai mecs, mint a psg?
Nézd meg az első gólt, hogy Matyi hova hátrált, és miért nem lépett ki. Ha időben kilép valszeg nem jut el helyzetig sem a Juve. Azt nem mondom h TS-é lett volna egyértelműen bármelyik gól is. Csak azt mondom ha Buffon áll a mi kapunkban a kapott 3 gólból 2-őt kapunk (de az is lehet h 1-et). Én nagy TS fan voltam, de úgy kb. januárra beláttam h ő középszerű. Nálam ez a középpálya kevés. Azt hiszem csababarca írta h ő alapból Busit tartaná meg kezdőként, a többiek kiegészítőként maradhatnak. Egyetértek. Amég a középpályán nem lesznek radikális változások addig ennyi van a bárcában. Széljátékunk nulla. Nem is értem h egy betömörülő csapat ellen miért mindent középen toltunk (ezért kellett volna Alba, és egy jó jobbhátvéd)Kovbal88 írta:
Az első gól nem a Matyié volt! Kellett a nagydarab pali a csapatba a kis pici Alba-t simány elnyomják ezek a nagydarab olaszok.
Második se a kapusé. Nagyon megtekerte és erős lövés volt.
Szögletnél, a nagydarab védő simán lebirkozta a fele akkora Masceharo-t.
Stegen nem védett rosszul. Fogott egy hatalmas ziccert még az elején. Buffon jobb volt ez igaz.
viszont Gomes ma legalább megmutatta, hogy tud ő játszani...
Ennyi van bennünk, Malaga után nem is vártam többet.
Kár érte, mert ennyivel nem jobb a Juve. De RAkitic se játszhat minden meccsen két három ember helyett.
Annyira nem voltunk lefocizva, de helyzetekig nem nagyon jutottunk.Normandia írta:Volt olyan gáz a mai mecs, mint a psg?
Gyakorlatilag nem volt kaput eltaláló lövésünk.Normandia írta:Volt olyan gáz a mai mecs, mint a psg?
+1, szerintem sem lehet ma rá panasz. Jól ellátta a feladatát, ez a vkp szerepkör ízlik neki igazán. Itt tud jobb teljesítményt hozni, de nagyon ritkán játszik ezen a poszton.Bob_Marley írta:Végre labdákat szerzett, nekem ez feltétlenül javulás, mert pont ezt várnám tőle.
Lehet alakítani kell a kereten, de bízok benne, hogy nem Coutinho félékben gondolkoznak. Fabinhot ezerszer inkább elfogadnám, bármikor.
Jah, jöjjön még 5 gomes azt tapsikoljunk nekik.Bob_Marley írta:Végre labdákat szerzett, nekem ez feltétlenül javulás, mert pont ezt várnám tőle.
Lehet alakítani kell a kereten, de bízok benne, hogy nem Coutinho félékben gondolkoznak. Fabinhot ezerszer inkább elfogadnám, bármikor.
akkor felteszem a kérdést? ki a hibás, hogy menni akart? vagy úgy gondolod, hogy nem volt rá oka, hogy el akarjon menni?TripleH írta:Akkor leírom amit már előttem ezren is, Alves menni akart.Fecooo írta:Danit nem kellett megtartani ám... ma is látszott, mennyire öreg már és haszontalan..NEM