Barça a Bajnokok Ligájában

Helyt áll-e csapatunk a BL-ben? Megnyerjük-e a Bajnokságot? Mi a helyzet a Király Kupával? Kellenek-e a barátságos mérkőzések? Hol lehet nézni a meccset? - Távkapcsolóval a kézben. Ha mondanivalód van, kerülj beljebb!
Kovbal88
Entrenador del Barça

2017.04.19. 23:24:19

efem27 írta:Nem tudom, hogy csak én gondolom e így vagy más is, de szerintem a mai meccs némileg elképzelés nélküli játékot hozott...voltak helyzetek, egy két kisebb villanás, de nem láttam azt az átütő erőt, lendületet...akarás volt, nem kevés, de itt kevés lett...
Az első meccsen a Juvénak se voltak nagyobb helyzetei, mint most nekünk. Ők akkor belőtték, mi meg nem találtunk be.
Küzdés az egyértelműen volt, kár a kiesésért, itt olyan edzőre van szükség, aki sokkal többet ki tud hozni ebből a csapatból mint LE. Sokkal taktikusabban kell játszani. A szögleteink komolyan, nemhogy veszélytelenek, de önveszélyesek. kontráznak belőle.

Örülök neki, hogy itthon nem kalapáltak el alaposan, így legalább azt mondom viszonylag szépen búcsúzunk. Viszlát jövőre.
Normandia
Director del Fútbol

2017.04.19. 23:23:12

Itt most mindenki mindenkit eladna, mert ez egy ilyen szezon. Adjuk el Neymart, Suarezt, Rakiticet, nemsokára Messit is aztán meg nézhetünk ki a fejünkből.
Ez a szezon ilyen, el kell fogadnunk, de ne essünk már át a csalódottság okán a ló túloldalára. Kell egy edző, aki ezt a társaságot felrázza egy kicsit, hitet és perspektívát mutat. Lucho megy ez biztos, tehát meg kell nevezni az utódját és rajta, kezdjék meg az elképzeléseinek megfelelő igazolásokat előkészíteni.
"Diego Simeone: "Diego (Maradona) megtöltött minket érzelmekkel, de azt mondom, kétségek nélkül, hogy Messi jobb játékos, mint Maradona volt."
pep71
Entrenador del Barça

2017.04.19. 23:17:15

zola8787 írta:
pep71 írta: Miért kinek a kerete jobb??
Real azt mondom oké, legyen, talán.
Bayern, amelyikben Robben és Ribery is két hét játék után két hónapot pályán kívül töltenek a koruk és a sérülékenységük miatt,de talán még ők is, ez 2.
Juve? PSG? ATMA ? v kié jobb szerinted? tényleg kiváncsi vagyok a válaszra.
De kit érdekel, hogy kinek a kerete értékesebb, ha az a pályán nem mutatkozik ki? Ez nem a fifa, hogy x-et ér egy ember és annyért el is viszik ha átadólistára teszem. Itt x-et ér és ingyen elviszik, kb.
Na ne, tényleg nem a fifa? azt hittem elfelejtettem kikapcsolni a PS-t..
Szvsz , ha most Allegri ül a Barca kispadján és egy LE szintű a juventus-én akkor sima Barca továbbjutás lett volna, erre akarok kitérni, hogy jelenleg nem a kerettel van a legnagyobb gond a Barca-nal, hanem az edzővel...legalább is szerintem.
Cseri
Entrenador del Barça

2017.04.19. 23:16:22

Így Torinóban kellett volna játszani. Szerintem innen a Juventus be is rántja a Bl-t. A Barca ráfér egy kis vérfrissítés,főleg a kispadon, remélem nem a mostani főesélyesnek tartott jelöltek közül kerül ki az új edző. Én speciel az öreg Trappatonit, Nevio Scalát vagy éppen Lippit is eltudnám képzelni a padon Xavi érkezéséig :)
„Az egyik oldalon van egy csapat. A másik oldalon is van egy csapat, amiben ott van Lionel Messi. Az úgy egy teljesen más történet. Amikor az emberek különböző csapatokat elemeznek, emlékeztetniük kell magukat arra, hogy ez az egy ember mindent megváltoztat. Vele másképp néz ki egy csapat.”
pep71
Entrenador del Barça

2017.04.19. 23:13:51

csababarca írta:kenhetjük a hajunkra a top3asnak mondott keretünket.

4 éven belül harmadszor zakózunk ki a 8 között.
igen oda kenhetjük, de talán a vezetőségnek is feltűnik,hogy végre komoly edző kell a csapat élére.
Ne vicceljünk már, amikor mindenhol azt hallani, hogy alig vannak klasszisok a mai fociban, lehetetlen igazolni klasszist egy MU-nak is, mert alig van, erre a Barca-nak itt van az MSN és akkor ilyen eredmények társulnak csak hozzá, az komolytalan.
zola8787
Director del Fútbol

2017.04.19. 23:11:19

Bayern, amelyikben Robben és Ribery is két hét játék után két hónapot pályán kívül töltenek a koruk és a sérülékenységük miatt,de talán még ők is, ez 2.
De kit érdekel, hogy kinek a kerete értékesebb, ha az a pályán nem mutatkozik ki? Ez nem a fifa, hogy x-et ér egy ember és annyért el is viszik ha átadólistára teszem. Itt x-et ér és ingyen elviszik, kb.
efem27
Barça C

2017.04.19. 23:10:51

Nem tudom, hogy csak én gondolom e így vagy más is, de szerintem a mai meccs némileg elképzelés nélküli játékot hozott...voltak helyzetek, egy két kisebb villanás, de nem láttam azt az átütő erőt, lendületet...akarás volt, nem kevés, de itt kevés lett...
fanbarca
Entrenador del Barça

2017.04.19. 23:10:24

A keret nem csak az egyénekről szól, hanem a kapcsolatokról és a jövőről is szól. Utóbbiban a Dortmund, Monaco, MU (még ők is), Spurs előrébb áll, nálunk alig vannak fiatalok. A csapatmorál nem igazán jó, s rövid a kispad, nincs kit bedobni. Real, Juve, Bayern meg egyértelműen fölöttünk áll. Mit sem érünk az MSN-nel jelenleg.
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára fanbarca 2017.04.19. 23:11:41-kor.
més que un club
Messias2
Director del Fútbol

2017.04.19. 23:09:38

Én nem tudok haragudni a csapatra.
Megpróbálták, sajnos nem jött össze, van ilyen. Az 1. meccsen taktikázta ezt el LE, így utólag nagy hiba volt 3 védővel kiküldeni a fiúkat.

Vasárnap pedig ugyanígy pörögni, és valahogy behúzni. 2 legyet ütnénk 1 csapásra, én még bízom egy jó zárlatban, ami a szezont illeti.
TS-Alba-Araujo-Koundé-Azpi-Busi-De Jong-Pedri-Dembélé-Lewa-Fati
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2017.04.19. 23:08:28

kenhetjük a hajunkra a top3asnak mondott keretünket.

4 éven belül harmadszor zakózunk ki a 8 között.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
pep71
Entrenador del Barça

2017.04.19. 23:06:02

fanbarca írta:
pep71 írta:Azért arra jó volt ez a meccs, hogy kiderüljön, azért a Barca kerete még mindig elég komoly, top 3 a világon!
Most ki merem jelenteni, hogy ez mára már túlzás. Egyáltalán nem mély a keretünk, 5-6 játékos van, aki igazán értékes, a többiek közül bárki cserélhető. Át kell gondolni itt a dolgokat - én örülnék, ha kezdőbe igazolnánk csak s a többi helyet a fiataljaink töltenék be. Lassan a Margit is több saját nevelésű játékost épít be.
Miért kinek a kerete jobb??
Samper
Director del Fútbol

2017.04.19. 23:04:27

EDZŐ KELL!!!
mess2009
Director del Fútbol

2017.04.19. 23:04:00

természetesen igaz , hogy min. így kellett volna játszani idegenben is akkor nem lett volna ez a mai egy reménytelenül görcsös akarás.
kár is most ezen a meccsen komolyabb értékelést elereszteni, annál is inkább mert bele illik az idei "trendbe".
az azonban (nálam is) vitán felül áll, hogy Suarez szégyenletesen gyenge teljesítményt nyújtott, mellette Rakitics is a többieknél talán a nagy akarás fordította negatívba a mai napot. nehéz szívvel de el kell ismerem, azt hogy Neymar gólképtelensége már nem kompenzálja a mezőnybeli remek teljesítményét - különösen nem hogy milyen lövéseket ereszt meg ....Messinél legalább mondhatjuk hogy ilyesmi kuriózum...
annyit még a mai hajtásról, hogy olyan edző kellene aki képes lenne ezt állandó alapként megkövetelni - mindenkitől (akár mekkora sztár)
szomorú vagyok és sajna ott bujkál bennem, hogy még nincs vége a pofonoknak.
fanbarca
Entrenador del Barça

2017.04.19. 23:01:39

pep71 írta:Azért arra jó volt ez a meccs, hogy kiderüljön, azért a Barca kerete még mindig elég komoly, top 3 a világon!
Most ki merem jelenteni, hogy ez mára már túlzás. Egyáltalán nem mély a keretünk, 5-6 játékos van, aki igazán értékes, a többiek közül bárki cserélhető. Át kell gondolni itt a dolgokat - én örülnék, ha kezdőbe igazolnánk csak s a többi helyet a fiataljaink töltenék be. Lassan a Margit is több saját nevelésű játékost épít be.
més que un club
pep71
Entrenador del Barça

2017.04.19. 23:01:10

Tobias88 írta:
Nero. írta:Suárezt már én is írtam korábban, de most hosszabbítottunk vele sajnos biztos hogy nem adjuk el. Rakitic helyére is hoznék egy játszósabb középpályást a kezdőbe.
A fizetés így is a plafont verdesi már sajnos, nem tudom hogy kit lehetne kevés fizetéssel erősítésnek szánni ehhez a csapathoz. Több védőmunka kellene az első hármastól és akkor nem lenne gond a jelenlegi kerettel sem azt hiszem, csak néhány embertől kellene megválni. Nem tudom, hogy erre egy új edző képes e, de azt kétlem, hogy Unzué igen :|
bárkit, Dybala most írta alá az új szerződését és 7 milliót fog keresni évente, ezt mondták az M4-en, ha ez igaz, akkor a Barca-nal ez egy átlag pénz, úgyhogy ne erre fogja a vezetőség, hogy nem lehet igazolni...van itt pénz, csak nem hülye módjára kéne elkölteni.
BarcasKrisz
Jugador d'estrella

2017.04.19. 23:00:22

Megvoltak a helyzeteink, hogy megfordítsuk a párharcot.

Remélem, Allegri lesz az új edző, külsős kell ide, addig, amíg Xavi átveszi a stafétát.
" A hazád nélkül, senki sem vagy
Nincs már helyed, nincs életed,
Jöttment lett a bélyeged..."

/Ismerős Arcok/
http://www.ismerosarcok.hu
Tobias88
Entrenador del Barça

2017.04.19. 22:57:59

Nero. írta:Suárezt már én is írtam korábban, de most hosszabbítottunk vele sajnos biztos hogy nem adjuk el. Rakitic helyére is hoznék egy játszósabb középpályást a kezdőbe.
A fizetés így is a plafont verdesi már sajnos, nem tudom hogy kit lehetne kevés fizetéssel erősítésnek szánni ehhez a csapathoz. Több védőmunka kellene az első hármastól és akkor nem lenne gond a jelenlegi kerettel sem azt hiszem, csak néhány embertől kellene megválni. Nem tudom, hogy erre egy új edző képes e, de azt kétlem, hogy Unzué igen :|
94:39 6 - 1
bali 15
Director del Fútbol

2017.04.19. 22:57:31

aki képes kettő értelmeset passzolni 90 perc alatt
Pfff...szerintem akkor ülj be a DeLoreanbe és menj vissza a 10-15 évet R9, Batistuta, Henry idejébe :D
A mai kilencesek inkább arra valók, hogy elől tartsák a labdát amíg a többiek felérnek és gólt lőnek helyette. Hányás a modern football...
Zolee23
Capitá del Barça

2017.04.19. 22:57:26

Nem volt ez rossz, ebben a csapatban ennyi van. Gratulálok a Juvénak, megérdemelték. 2-3 értelmes játékost igazolni kell, ha továbbra is a szűk elitben szeretnénk maradni.
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Zolee23 2017.04.19. 22:58:44-kor.
Nero.
Llegenda del Barça

2017.04.19. 22:54:31

Suárezt már én is írtam korábban, de most hosszabbítottunk vele sajnos biztos hogy nem adjuk el. Rakitic helyére is hoznék egy játszósabb középpályást a kezdőbe.
“Mindig is elakartam jutni Kínába. Soha nem gondoltam volna, hogy idővel Kína jön el hozzám.”
pep71
Entrenador del Barça

2017.04.19. 22:50:19

csababarca írta:Én nem köszönöm meg annyira, mert oké hajtottunk,de hogy egy barca ne találjon kaput tiszta lövőhelyzetekből egész meccsen, az szánalmas. és most még Messi is beállt a sorba, ő is ezekből máskor elrak 2-t, most meg átlag 5 méterrel lőtte fölé/mellé a lehetőségeit.

most nem leszek népszerű, és jönnek a " csak az idegesség beszél belőled meg a csalódottság " riposztok, de Suareztől érzékeny búcsút vennék, és hoznék előre egy olyan centert, aki képes kettő értelmeset passzolni 90 perc alatt. nem tudom van e ilyen, de rossz nézni mennyire nem illik a képbe elől.
bocs, de így gondolom, pedig nekem nagy kedvencem az uru, de hihetetlen gyatra összjátékban.
vagy találjon ki valamit az új edző, mert ez így jövőre is kevés lesz.

4 év alatt harmadszor búcsúzunk a 8 között. az igen.
érdekes ez a Suarezes dolog nekem is megfordult a fejemben. Neymar és közüle én is inkább Suarezt adnám el, csak az a baj, hogy nem igen találni jobb 9-est...olyat se aki több gólt tud rúgni és olyat se aki jobban tud passzolni, kényszerítőzni(bár ilyen azért biztos van :D )..inkább váltani kéne ezen a lassú tili-tolin és akkor neki is jobban megmutatkoznának az erényei, mert valljuk be, elég sok top csapat össze tenné a két kezét, ha lenne egy Suareze.
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2017.04.19. 22:46:12

Én nem köszönöm meg annyira, mert oké hajtottunk,de hogy egy barca ne találjon kaput tiszta lövőhelyzetekből egész meccsen, az szánalmas. és most még Messi is beállt a sorba, ő is ezekből máskor elrak 2-t, most meg átlag 5 méterrel lőtte fölé/mellé a lehetőségeit.

most nem leszek népszerű, és jönnek a " csak az idegesség beszél belőled meg a csalódottság " riposztok, de Suareztől érzékeny búcsút vennék, és hoznék előre egy olyan centert, aki képes kettő értelmeset passzolni 90 perc alatt. nem tudom van e ilyen, de rossz nézni mennyire nem illik a képbe elől.
bocs, de így gondolom, pedig nekem nagy kedvencem az uru, de hihetetlen gyatra összjátékban.
vagy találjon ki valamit az új edző, mert ez így jövőre is kevés lesz.

4 év alatt harmadszor búcsúzunk a 8 között. az igen.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
pep71
Entrenador del Barça

2017.04.19. 22:45:02

Azért arra jó volt ez a meccs, hogy kiderüljön, azért a Barca kerete még mindig elég komoly, top 3 a világon! A legnagyobb baj az edző, sajnos LE teljesen kimerült, semmi lendületet, újdonságot nem tud kitalálni.
Kell egy JHV bár nem SR-en múlott, de középpályán még jobb tudna lenni.
Suarez nagy csalódás nekem , nem csak ma, hanem mostanában.
Umtiti viszont elképesztő nagy fogás volt, nagyon nagy kedvenc már most :D
Fabinho, Lemar jöjjön, AG, Denis, Arda mehet.
Na meg persze ideje lenne, ha egy komoly elismert edző vegye át a csapatot és ez a legfontosabb, fontosabb mint, hogy milyen új játékosok érkeznek, mivel a csapat magja adott.
Rivaldo11
Llegenda del Barça

2017.04.19. 22:44:35

Kár a torinói meccsért, azt nem bírtuk el. Ma megpróbáltunk mindent, amit csak tudtunk, azt láttam. A győzelmet mindenképp megérdemeltük volna. Valaki írta, hogy ha az odavágón csak a mai intenzitás fele megvan, nagy eséllyel továbbmegyünk, de hát ugye nincs "ha".
Rivaldo-A Legnagyobb.
Dantes
Jugador del Barça

2017.04.19. 22:44:27

Kétséget kizáróan megérdemelt a juve továbbjutása: gratulálok nekik, kell egy jó olasz csapat is a Bl-be, még sokat fogunk tanulni tőlük... remélem döntőbe jutnak.

A barcára ráfér majd a frissítés, edzőt, taktikát, játékosokat, mentalitást illetően. Remélem jövőre jobb eredményt érünk el. =D>
Válasz küldése