2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Az első meccsen a Juvénak se voltak nagyobb helyzetei, mint most nekünk. Ők akkor belőtték, mi meg nem találtunk be.efem27 írta:Nem tudom, hogy csak én gondolom e így vagy más is, de szerintem a mai meccs némileg elképzelés nélküli játékot hozott...voltak helyzetek, egy két kisebb villanás, de nem láttam azt az átütő erőt, lendületet...akarás volt, nem kevés, de itt kevés lett...
Na ne, tényleg nem a fifa? azt hittem elfelejtettem kikapcsolni a PS-t..zola8787 írta:De kit érdekel, hogy kinek a kerete értékesebb, ha az a pályán nem mutatkozik ki? Ez nem a fifa, hogy x-et ér egy ember és annyért el is viszik ha átadólistára teszem. Itt x-et ér és ingyen elviszik, kb.pep71 írta: Miért kinek a kerete jobb??
Real azt mondom oké, legyen, talán.
Bayern, amelyikben Robben és Ribery is két hét játék után két hónapot pályán kívül töltenek a koruk és a sérülékenységük miatt,de talán még ők is, ez 2.
Juve? PSG? ATMA ? v kié jobb szerinted? tényleg kiváncsi vagyok a válaszra.
igen oda kenhetjük, de talán a vezetőségnek is feltűnik,hogy végre komoly edző kell a csapat élére.csababarca írta:kenhetjük a hajunkra a top3asnak mondott keretünket.
4 éven belül harmadszor zakózunk ki a 8 között.
De kit érdekel, hogy kinek a kerete értékesebb, ha az a pályán nem mutatkozik ki? Ez nem a fifa, hogy x-et ér egy ember és annyért el is viszik ha átadólistára teszem. Itt x-et ér és ingyen elviszik, kb.pep71 írta: Miért kinek a kerete jobb??
Bayern, amelyikben Robben és Ribery is két hét játék után két hónapot pályán kívül töltenek a koruk és a sérülékenységük miatt,de talán még ők is, ez 2.
A keret nem csak az egyénekről szól, hanem a kapcsolatokról és a jövőről is szól. Utóbbiban a Dortmund, Monaco, MU (még ők is), Spurs előrébb áll, nálunk alig vannak fiatalok. A csapatmorál nem igazán jó, s rövid a kispad, nincs kit bedobni. Real, Juve, Bayern meg egyértelműen fölöttünk áll. Mit sem érünk az MSN-nel jelenleg.pep71 írta: Miért kinek a kerete jobb??
Miért kinek a kerete jobb??fanbarca írta:Most ki merem jelenteni, hogy ez mára már túlzás. Egyáltalán nem mély a keretünk, 5-6 játékos van, aki igazán értékes, a többiek közül bárki cserélhető. Át kell gondolni itt a dolgokat - én örülnék, ha kezdőbe igazolnánk csak s a többi helyet a fiataljaink töltenék be. Lassan a Margit is több saját nevelésű játékost épít be.pep71 írta:Azért arra jó volt ez a meccs, hogy kiderüljön, azért a Barca kerete még mindig elég komoly, top 3 a világon!
Most ki merem jelenteni, hogy ez mára már túlzás. Egyáltalán nem mély a keretünk, 5-6 játékos van, aki igazán értékes, a többiek közül bárki cserélhető. Át kell gondolni itt a dolgokat - én örülnék, ha kezdőbe igazolnánk csak s a többi helyet a fiataljaink töltenék be. Lassan a Margit is több saját nevelésű játékost épít be.pep71 írta:Azért arra jó volt ez a meccs, hogy kiderüljön, azért a Barca kerete még mindig elég komoly, top 3 a világon!
bárkit, Dybala most írta alá az új szerződését és 7 milliót fog keresni évente, ezt mondták az M4-en, ha ez igaz, akkor a Barca-nal ez egy átlag pénz, úgyhogy ne erre fogja a vezetőség, hogy nem lehet igazolni...van itt pénz, csak nem hülye módjára kéne elkölteni.Tobias88 írta:A fizetés így is a plafont verdesi már sajnos, nem tudom hogy kit lehetne kevés fizetéssel erősítésnek szánni ehhez a csapathoz. Több védőmunka kellene az első hármastól és akkor nem lenne gond a jelenlegi kerettel sem azt hiszem, csak néhány embertől kellene megválni. Nem tudom, hogy erre egy új edző képes e, de azt kétlem, hogy Unzué igenNero. írta:Suárezt már én is írtam korábban, de most hosszabbítottunk vele sajnos biztos hogy nem adjuk el. Rakitic helyére is hoznék egy játszósabb középpályást a kezdőbe.
A fizetés így is a plafont verdesi már sajnos, nem tudom hogy kit lehetne kevés fizetéssel erősítésnek szánni ehhez a csapathoz. Több védőmunka kellene az első hármastól és akkor nem lenne gond a jelenlegi kerettel sem azt hiszem, csak néhány embertől kellene megválni. Nem tudom, hogy erre egy új edző képes e, de azt kétlem, hogy Unzué igenNero. írta:Suárezt már én is írtam korábban, de most hosszabbítottunk vele sajnos biztos hogy nem adjuk el. Rakitic helyére is hoznék egy játszósabb középpályást a kezdőbe.
Pfff...szerintem akkor ülj be a DeLoreanbe és menj vissza a 10-15 évet R9, Batistuta, Henry idejébeaki képes kettő értelmeset passzolni 90 perc alatt
érdekes ez a Suarezes dolog nekem is megfordult a fejemben. Neymar és közüle én is inkább Suarezt adnám el, csak az a baj, hogy nem igen találni jobb 9-est...olyat se aki több gólt tud rúgni és olyat se aki jobban tud passzolni, kényszerítőzni(bár ilyen azért biztos vancsababarca írta:Én nem köszönöm meg annyira, mert oké hajtottunk,de hogy egy barca ne találjon kaput tiszta lövőhelyzetekből egész meccsen, az szánalmas. és most még Messi is beállt a sorba, ő is ezekből máskor elrak 2-t, most meg átlag 5 méterrel lőtte fölé/mellé a lehetőségeit.
most nem leszek népszerű, és jönnek a " csak az idegesség beszél belőled meg a csalódottság " riposztok, de Suareztől érzékeny búcsút vennék, és hoznék előre egy olyan centert, aki képes kettő értelmeset passzolni 90 perc alatt. nem tudom van e ilyen, de rossz nézni mennyire nem illik a képbe elől.
bocs, de így gondolom, pedig nekem nagy kedvencem az uru, de hihetetlen gyatra összjátékban.
vagy találjon ki valamit az új edző, mert ez így jövőre is kevés lesz.
4 év alatt harmadszor búcsúzunk a 8 között. az igen.