csababarca írta:Érdemes visszanézni, ahogy nem a labdásra megy, pedig közelebb volt Rakétához, hanem pánikolva hátranézett Messire és ment vele. Ott kinyílt a pálya.
ha kivált rakiticre, akkor meg messi maradt volna tök üresen, én annál a gólnál inkább a 16osunknál kedirázó casemirot venném elő, inkább volt az övé.
az első félidő döbbenetesen nulla volt, volt két kósza helyzetünk, de se labdabirtoklás, se kontra, se tikitaka, semmi egy hatalmas nulla. szünetben kb 10%-ot adtam, hogy kihuzzuk vmi csodával 0-0-val és egy pont elég is lesz. a real se volt vmi hú de jó, de azért csak nyomtak, letámadtak ezerrel. aztán a második félidőben én nem tudom h a habfehér taknyokkal mitörtént, de tucatjával szórták el a labdákat, modric is kroos is teljesen kipukkant, a két elől lévő saturól meg ne is beszéljünk. remélem a dagadt benzema még 5 évig standard kezdő lesz... kezdtünk szépen ráérezni a játékra, jött a labdabirtoklás, aztán egy kontrából szépen elszaladtunk, majd gyorsan kihasználtuk, hogy meg is zavarodtak és jött a második. én ott teljesen megnyugodtam 8pedig nem szokásom), vhogy éreztem, h ebben a realban ma nem lesz erő ahhoz h egyenlítsenek emberhátrányban. egyenként senkit nem emelek ki, mindenki csúszott mászott a végéig és hozzátette a magáét ahhoz kapjunk egy szép karácsonyi ajándékot. 11(14) pont, sokkal könnyebb tavaszi sorsolás (idegenbe csak a sevilllához megyünk), innen már nem szabad elbohockodni a bajnokságot. és végül ernőnek is jár a pacsi, szünetben valszeg kicsit helyretette a srácokat.