2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
jaja,de Messin már volt ember, így ketten fogták Messit, a labdással meg senki nem ment.visca el barca írta:ha kivált rakiticre, akkor meg messi maradt volna tök üresen, én annál a gólnál inkább a 16osunknál kedirázó casemirot venném elő, inkább volt az övé.csababarca írta:Érdemes visszanézni, ahogy nem a labdásra megy, pedig közelebb volt Rakétához, hanem pánikolva hátranézett Messire és ment vele. Ott kinyílt a pálya.
ha kivált rakiticre, akkor meg messi maradt volna tök üresen, én annál a gólnál inkább a 16osunknál kedirázó casemirot venném elő, inkább volt az övé.csababarca írta:Érdemes visszanézni, ahogy nem a labdásra megy, pedig közelebb volt Rakétához, hanem pánikolva hátranézett Messire és ment vele. Ott kinyílt a pálya.
Így lenne ötösöm a lottón. Egy az egyben az történt amit leírtam. Jöttek a pontos passzok, Busquets feljavult és gyakorlatilag esélyük sem volt. Volt talán egy véleményes Roberto kezezés ami le volt szorítva meg hátul is volt, de mozdult a labda felé valamennyire, de arra meg jut egy egyértelmű Ramos piros.Tobias88 írta:Az egyetlen pozitívum a meccsben, hogy úgy 0-0, hogy a Madrid ennél jobban nem tud játszani miközben mi a 2. félidőben eddig mindig feljavultunk a szezonban és ez most sem lesz másképp szerintem. Ami nagyon zavart, hogy sokszor a legegyszerűbb passzok nem mennek. Most a végén volt hogy talán Alba indult baloldalt a felezőnél és 30 méterre nem volt Madridi, csak be kellett volna emelni a labdát egyszerűen és ziccer. Erre fel belerúgja a Madridiba
Nem így kell neki állni... Győzni kell és kész, az X csak akkor megfelelő, ha a játék képe olyan lesz. Előre egy klasszikuson nem írunk alá X-etBob_Marley írta:Én nem aggódok hogy ne pattana be, jó öreg Paulinho tudja hol kell sertepertélni.Iksz tökéletes lenne, legyen 1-1, hajrá.
451-nek néz ki ez, Messi majd próbál kp-n alkotni, de szerintem remekül válaszott Valverde.soadroli írta:Barça XI v RM: Ter Stegen; Sergi Roberto, Piqué, Vermaelen, Alba; Busquets, Rakitic, Iniesta, Paulinho; Messi, Suárez