2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Teljesen igaz!!!palesz77 írta:....
így is megtették, semmit nem ért a 4 "fizikális" középpályáshau30 írta:A socik egy fizikálisan erőteljes középpályával álltak fel és,ha ezzel szemben egy ilyen időjárási körülmények közé felraktál volna egy nem 100%-os Init ,akkor konkrétan felzazábáltak volna minket.
Való igaz, hogy a 4 középpályás egyike se alkalmas labdakihozatalra, de a padról se nagyon volt más választása. Középpályára Gomes helyett maximum DS volt a kispadon, aki kb. ugyanakkora dupla 0. Dembelét meg gondolom nem akarta ilyen talajon kezdetni.visca el barca írta: felálltunk 4 "buta" középpályással, akik közül senki nem tudta sem megtartani a labdát, sem megjátszani azt előre. ebbe a csapatba, hogy tudjunk labdát tartani, meg előrefelé játszani mindig kell egy iniesta kaliber, különben az van mint tegnap hogy egyszerűen nem tudjuk kihozni a labdát. a második félidőre annyi változott, hogy mindenki fentebb lett tolva 15-20 méterrel és így könnyebben mentek előre a zsugák. iniesta nem tudom mennyire volt sérült, de legkésőbb a szünetben be kellett volna hozni. vagy dembelét és átállni a 4-3-3-ra hátrányban. lehet ha a szünet 2-0 akkor meg is lépi.
4 középpályás, Gomes majdnem végig fent maradhatott, Paulinho vhogy idegen testként hatott a pályán... lehet érdemesebb lett volna kipróbálni a 3-5-2-t Robival és Albával, hogy legyen elég támogatás Messinek és Lalyosnak.rikko írta:visca el barca írta:EV viszont nem jól meccselt, már szünetben cserélnie kellett volna, szerencséje h a játékosok összekapták magukat és megmentették a se**ét.
Ezt kifejtenéd, mert már nem az első hasonló hsz-t olvasom.
Nem kötekedni akarok, csak kiváncsi vagyok mi volt kirívó EV taktikájában ?
Közben meg a 4, elvileg védekezésben és fizikálisan kiváló kp között úgy forgolódott Canales meg Jose, mint én a kiscsoportosok között. Eszetlen, ahogy megtartották a labdát. Paula meg szépen végignézte a gólt. Írtam meccs elott is, h a várható kontrák miatt Dembelet nyomnám inkább, mivel az elsőben labda sem volt nálunk, sztem indokolt lett volna.visca el barca írta:felálltunk 4 "buta" középpályással, akik közül senki nem tudta sem megtartani a labdát, sem megjátszani azt előre. ebbe a csapatba, hogy tudjunk labdát tartani, meg előrefelé játszani mindig kell egy iniesta kaliber, különben az van mint tegnap hogy egyszerűen nem tudjuk kihozni a labdát. a második félidőre annyi változott, hogy mindenki fentebb lett tolva 15-20 méterrel és így könnyebben mentek előre a zsugák. iniesta nem tudom mennyire volt sérült, de legkésőbb a szünetben be kellett volna hozni. vagy dembelét és átállni a 4-3-3-ra hátrányban. lehet ha a szünet 2-0 akkor meg is lépi.rikko írta:Ezt kifejtenéd, mert már nem az első hasonló hsz-t olvasom.
felálltunk 4 "buta" középpályással, akik közül senki nem tudta sem megtartani a labdát, sem megjátszani azt előre. ebbe a csapatba, hogy tudjunk labdát tartani, meg előrefelé játszani mindig kell egy iniesta kaliber, különben az van mint tegnap hogy egyszerűen nem tudjuk kihozni a labdát. a második félidőre annyi változott, hogy mindenki fentebb lett tolva 15-20 méterrel és így könnyebben mentek előre a zsugák. iniesta nem tudom mennyire volt sérült, de legkésőbb a szünetben be kellett volna hozni. vagy dembelét és átállni a 4-3-3-ra hátrányban. lehet ha a szünet 2-0 akkor meg is lépi.rikko írta:Ezt kifejtenéd, mert már nem az első hasonló hsz-t olvasom.
visca el barca írta:EV viszont nem jól meccselt, már szünetben cserélnie kellett volna, szerencséje h a játékosok összekapták magukat és megmentették a se**ét.
Emellett még jön Coutinho is, aki a BL-re pihentetés közben teljes értékű játékosa lehet a csapatnak.JimmyJump írta:A bajnokságban most elég csendes időszak jön, a következő hét meccsünk mindegyike nyerhető, miközben a Valencia játszik mindkét Madriddal és a Bilbaoval, az Atleti pedig a Valencia-Bilbao-Sevilla trióval. 1-2 döntetlen belefér, aztán a 27. fordulóban otthon az Atleti ellen le is zárhatjuk a bajnokságot. A Bl nyolcaddöntő visszavágóra és a negyeddöntő-elődöntő meccseire már bőven lehetne pihentetni így.
én is így gondolom, ha eleve 4 kp-val állunk fel, akkor 1 kéne legalább, akiben van támadásépítési képesség.Chino írta:
Én nem igazán éltetném, most Valverdet. Inkább Suarez megmentette a valagát. Már az első pillanattól látszott, hogy ez a középpálya így működésképtelen. Támadásépítésre nem alkalmas, 0 kreativitás, nincs senki aki húzhat egy váratlant. Gomes-Rakitic-Paulinho trióval kezdeni, kb annyit jelent, hogy add oda Messinek aztán várd meg hogy megoldja. Még szerencse, hogy Suarez ilyen formát fogott ki.
Értem én, hogy legyen stabilitás, de itt már kicsit a ló túlolldalára esett Valverde. Persze lehet mondani, hogy ő biztos jobban tudja meg, hogy nyertünk, de ez inkább az egyéni képességeken, meg a baszkok hibáin múlt.
Én nem igazán éltetném, most Valverdet. Inkább Suarez megmentette a valagát. Már az első pillanattól látszott, hogy ez a középpálya így működésképtelen. Támadásépítésre nem alkalmas, 0 kreativitás, nincs senki aki húzhat egy váratlant. Gomes-Rakitic-Paulinho trióval kezdeni, kb annyit jelent, hogy add oda Messinek aztán várd meg hogy megoldja. Még szerencse, hogy Suarez ilyen formát fogott ki.Waleba10 írta:Miért kellett ez az első félidő ha mi igy is tudunk játszani, parádé volt a második megint szokás szerint, jó mondjuk múltkor az első volt parádé, Alba középpályást játszott a végén, hát ilyet se láttam még, nem értem miért nem a meccs elejétől nyomtuk igy akkor, több értelme lett volna mint Gomesnek már nem azért.... Lajcsi meg Messi gólja meg, no comment, 10 év után végre elpicsáztuk már őket, ideje volt... Ernőba for president.... szép volt fiúk
Volt egy szép megmozdulása amikor elfutott a szélen, és ezen kívül még 1-2 pillanata, de tényleg látszott nagyon rajta hogy nem akar kockáztatni, pláne egy ilyen nehéz terepen.(meg is értem, nem sejtetne túl jót ha egy tőle felelőtlenül eladott labdából kaptunk volna gólt)MichaaBee írta:Akkor én egy másik meccset néztem.rikko írta:Dembele nagyon jól szállt be.Szerintem most elég idegen testként mozgott a pályán és nem emlékszem kiemelkedő megmozdulására. Persze ez nem baj, van még ideje belejönni a játékba, viszont szerintem ma nem hozott semmi extrát.
Akkor én egy másik meccset néztem.rikko írta:Dembele nagyon jól szállt be.
A Betis új edzője miatt nagyon támadó focit játszik, szerintem az nekünk feküdni fog, és egy sokgólos meccsen nyerünk.D.i.N.h.O írta:Most nézem jövő7en Betis ellen idegenben, kiváló sorsolás! Nem tudom, hogy sírjak vagy nevessek..hasonlóra számítok ott is.