rikko írta:Köszönöm a válaszokat. Értem már mi volt a gond szerintetek. Viszont ki a francot kellett volna bedobnia, hogy jobban működjön az egész? DS-t ? Vagy a sérült Iniestát ? Vagy a nemrég felépült Dembelét kellett volna erőltetni ezen a moslék talajon. Én azt gondolom, hogy nem akart kockáztatni, de mivel nem állt jól a szénánk megtette amit megkövetelt a haza.
Egy stabil középpályát favorizált 433-al szemben. Az eredmény őt igazolja. Igaz kellett a változtatás, de már akkor visszajöttünk a meccsbe, amikor nem jöttek be az emberek.
Paula lehet nem játszott nagy meccset, de megint gólt lőtt.
Alba sem fickándozott, mert Gomes ott totyorgott előtte. Gomes-t nagyon gyorsan el kell passzolni, igaz néha vannak villanásai, de összességében betli.
Leírod, hogy egy stabil középpályát favorizált és igaza volt, utána meg, hogy Gomes gyeenge volt, még Alba sem tudott tőle fickándozni.
Lehet, hogy papíron stabil volt a kp, de gyakorlatban nem látszódott. Képtelenek voltunk kihozni a labdát, a baszkok pedig rendre átjátszották a kp-t. Attól, hogy fizikailag erősebb egy kp, nem egyenlő azzal, hogy tényleg stabilitást ad. És Gomes helyén Denist is szívesebben láttam volna. Képes védőt megverni és több "esze" van a játékhoz.
Szerintem egyértelmű, hogy nem jött be Valverde húzása. Ezt inkább a Soci cseszte el, Eusebioval az élen. Két gólunk is a semmiből jött, jó adag segítséggel. Ha Suarez egy közepes meccset hoz le nem vennék rá mérget, hogy egy döntetlennél többet érünk el.