Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Ez nekem is feltűnt, előbb írtam is, hogy úgy beszélnek mintha 100% hogy a Barca kiesik a BL-ből főleg hamar, csúfos vereéggel18Barca99 írta:Hogy lehet egy spanyol kupa félidőben arról beszélni a stúdióban, hogy mi lesz ha kiesik a Barca a BL-ből(!) és akkor menesztik-e Valverdét. Azt a Valverdét aki már most olyan eredményeket hozott, amit bőven nem vártak el tőle. Mi ez a Digisport te jó isten. Fogalmatlan Barca gyűlölő szerencsétlenek
Tudnék neki ajánlani néhány szalmát aminek nem örülne. Borzasztó amit csinál.recrea írta:Egri Viktorunk
Viktor és a foci??? Ebben az országban??recrea írta:Egri Viktorunk
és azt tudja valaki mi a becses neve a digis "kommentátornak"???18Barca99 írta:Igen, csak te nem egy sportkommentátor vagy, akit hallgat több száz Barca szurkoló...Yokozuna írta:Miért baj, ha utálja a Barcát? Én is utálom a Reált.
Sinya22 írta:Senki nem cirkuszolt,leírtuk hogy mást vártunk.csaaron írta:Ismét bevált úgy gondolom Valverde húzása hogy Vidalt küldte a pályára. De megint a legtöbben cirkuszoltak....
Igen, csak te nem egy sportkommentátor vagy, akit hallgat több száz Barca szurkoló...Yokozuna írta:Miért baj, ha utálja a Barcát? Én is utálom a Reált.
Következő ilyennél már szerintem Iniestának fog sárgát adni műesésértVakmacska írta:azért osztogatja a sárgát a Barcának hátha ki tud valakit állítani
Senki nem cirkuszolt,leírtuk hogy mást vártunk.csaaron írta:Ismét bevált úgy gondolom Valverde húzása hogy Vidalt küldte a pályára. De megint a legtöbben cirkuszoltak....