Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Minden tiszteletem Gomesnek és én nem köpködtem rá,de 43 meccset játszott nálunk. 2 éve van itt. Szerintem ezzel elkéstünkD.i.N.h.O írta:Ennyit szamit ha biztatjak, melle allnak a csapattarsak es a nezok se futyulik hanem tapsolnak mikor beall. Sokkal tobb van a gyerekben es ez ki fog jonni ha az onbizalma a helyen lesz
Ennyit szamit ha biztatjak, melle allnak a csapattarsak es a nezok se futyulik hanem tapsolnak mikor beall. Sokkal tobb van a gyerekben es ez ki fog jonni ha az onbizalma a helyen leszMessiNeymarSuarez írta:Bakker Gomes, ha folyton ezt az akarást látnánk rajtad nem fikáznánk ennyit.
Igen, Valverde nagyon jól nyúlt a meccsbe és szerencsére időben (még ha Busi cseréje kényszerű is volt). Nincs már akkora kreativitás elől, de sokkal stabilabbak vagyunk hátul, ami most már bőven elégnek kell, hogy legyen.TrollBarcaFan írta:Paula és gomes jól szálltak be
A gól...és a mentés..TE jó ég.Grimaldo írta:Egész meccsen fel-le sprintelt ,gondolom már hulla a gyerek,de nagyot játszott ma ,most már remélhetőleg nem lesz kérdés hogy ki kezd jobb oldalt.
Kifutotta magát, megszakadni nem kell 3-0nál.MessiNeymarSuarez írta:Na Dembele- Vidal cserének mi célja vót'?
Teljesen felesleges volt, főleg h meg van 20-25 perc és három cserénél vagyunk.MessiNeymarSuarez írta:Na Dembele- Vidal cserének mi célja vót'?
Yokozuna írta:Gomes csinált Messinek helyet. Dicsérjük meg.