2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
én látva a bilbao két, marseille elleni európa liga meccsét meg könnyű meccsre számítok. aztán lehet a szokásos szenvedős, két helyzetes 1-0 lesz.rikko írta:Nehéz meccsre számítok
Ha tartja ,hogy minden meccsen ad 2 gólpasszt engem az se zavar ,ha többet a karrierjébe nem lő bl-ben góltNyiri81 írta:Engem Suarez aggaszt. 1 éve nem rúgott gólt a BL-ben. Azért egy csatártól ez fura. Tény hogy nem játszik rosszul és rengeteget melózik. De ha gólpasszokat ad és jó letámad, nem gond.
Minden tiszteletem Gomesnek és én nem köpködtem rá,de 43 meccset játszott nálunk. 2 éve van itt. Szerintem ezzel elkéstünkD.i.N.h.O írta:Ennyit szamit ha biztatjak, melle allnak a csapattarsak es a nezok se futyulik hanem tapsolnak mikor beall. Sokkal tobb van a gyerekben es ez ki fog jonni ha az onbizalma a helyen lesz
Ennyit szamit ha biztatjak, melle allnak a csapattarsak es a nezok se futyulik hanem tapsolnak mikor beall. Sokkal tobb van a gyerekben es ez ki fog jonni ha az onbizalma a helyen leszMessiNeymarSuarez írta:Bakker Gomes, ha folyton ezt az akarást látnánk rajtad nem fikáznánk ennyit.