Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Vagy csak nem érzik úgy ,hogy egy tükör sima meccsen kell kiadni magukból mindent ?torrestoni írta:Ez Valverde hibája is, még gyakran kiscsapat edzőjeként cselekszik.
Két három passz nem megy egymás után, ez azért pofátlanság. Borzalmasan motiválatlanok.
Vallatni jó, de másra nem. Ennyire alibizni... nincs mentség.
Mivel jobb ha nálunk van és adogatjuk körbe 5 percig,aztán elvesztjük? A Bilbao semmit nem tud csinálni a labdával,1 helyzetük volt. Mondjuk mi is gyök kettővel megyünk labdaszerzés után,de EV-nél ez van,nem fogunk minden meccsen 5-6 gólig játszani. Én is tartok tőle ilyenkor,hogy kapunk egy gólt és az utolsó percekre visszahozzuk az ellenfelet. De se a Tico,se a Chelsea nem volt képes gólt lőni,és a Bilbao se,úgy néz ki. EV taktikája működik,más kérdés hogy lehetne focizni 90 percig is,de vannak sérültek,vannak félig azok,nem fogunk semmit kockáztatni.Vakmacska írta:Piqué mintha picit húzná a lábát
még egy kamuszöglet
Pep idejében is volt sétálgatás, de akkor legalább nálunk volt a labda
Remélem lejön az utolsó percben sérülést szimulálva és benyögik kamuból hogy rásérült, de ez esélytelen, pedig jó lenne ha nem vinnék hokimeccsekre és pihenhetne a legfontosabb részre.Sinya22 írta:Iniestának be kell melegednie a 2 válogatott hokimeccsre,amin játszani fog
18 /+3millió opciók teljesülése esetén/ 2014-ben. Nagy vétel volt.Barca_10 írta:Én úgy emlékszem, hogy Mathieut drágábban hoztuk mint őt, azert az nem semmizola8787 írta:Rakitic barátomat nagyon marasztalom, mindenhol ott van, higgadt, imádom a csókát. 20 milláért hoztuk? Hát annyit azért megért
Én úgy emlékszem, hogy Mathieut drágábban hoztuk mint őt, azert az nem semmizola8787 írta:Rakitic barátomat nagyon marasztalom, mindenhol ott van, higgadt, imádom a csókát. 20 milláért hoztuk? Hát annyit azért megért