Élő közvetítések
veretlenség a célegyenesben 2 meccs van hátra se kupa se bl milyen meggondolásból rotált Valverde? Realosként én nem értem. ez lett volna a cél de ilyen égő módon eldobni ez fura. nézhetetlen játék, hatalmas blama a blben és most ez is, nem lepne meg ha a dupla ellenére kitennék.
A dupla dupla, de erősíteni kell a csapatot.
Továbbra is tartom, szégyenlem magam!!!
Messi nélkül Senkik vagytok...
GYALÁZAT!!
Szégyen
Győzött az ETO, mentem aludni! Jóéjt!
Lajos helyett jöhet Grizi....Lajos már idegesit..Ennyi
Jogos,akkor legyen csak a bajnokság,az a mi terepünk úgy isKZsola írta:Ha nem csak a bajnokság "játszik" ebben,akkor azt a Bayern kapta...Sinya22 írta:Sajnálom,hogy ez nem ment be,megérdemeltük volna,hogy az év vicc gólját is mi kapjuk

Hallok egy egyre erősödő Beny Hill zenét

Mindig elhiszem, hogy ennél lejjebb már nem tudink játszani, de jó munkások, rám tudnak cáfolni
Gratulálok, szrrágó nyomorultak. Levante, ez igen, tökös fiúk vagytok! Griezmann helyében a telefont nem venném fel

Mindig elhiszem, hogy ennél lejjebb már nem tudink játszani, de jó munkások, rám tudnak cáfolni

Football, bloody hell. /SAF/
A Bayern bekapott gólját a Real ellen nem überelte volna.Sinya22 írta:Sajnálom,hogy ez nem ment be,megérdemeltük volna,hogy az év vicc gólját is mi kapjuk
Na megvan az új mumusunk a Malaga helyett.
Ha nem csak a bajnokság "játszik" ebben,akkor azt a Bayern kapta...Sinya22 írta:Sajnálom,hogy ez nem ment be,megérdemeltük volna,hogy az év vicc gólját is mi kapjuk

Sajnálom,hogy ez nem ment be,megérdemeltük volna,hogy az év vicc gólját is mi kapjuk 

- csababarca
- Az Év Fórumozója - 2021
Busquets 

"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
Most mondjátok, hogy unalmas meccseket játszunk Valverde-vel

Jó Isten, ne mondjátok már... Bajnokcsapat!!Fecooo írta:5-1 volt az állás
(tökömet)
Football, bloody hell. /SAF/