Csapatmunka a javából!
Sound On! 🔊🔊 pic.twitter.com/5eF2QUDuOt
— FC Barcelona (@FCBarcelona) October 26, 2024
Nem baj a bírók analfabéták de azért azzal kell foglalkozni hogy tengertúlra vigyék a bajnoki meccseket.Vakmacska írta:Érdekes, h a mi karunkra szeret tévedni. Még visszanézni semakarja
Tavalyhoz képest mindenképp. Reméljük szezon eleji forma csak.Feast4 írta:Amúgy a védelmünk szerintem mostanában meglepően fegyelmezetlen...
Ne forgasd ki a szavaim, nem ezt mondtam!geridoss írta:Jó, most erre válaszolnom kell, még akkor is ha törölve lesz és egy fél évre kitiltanak.honsapeter írta:
Én nézem és látom is Te meg nem annyira, de nagyon nem szeretnék Itt veled szájkaratézni!
Egyébként meg 2:2 közben figyeld a képernyőt!
Ha te komolyan azt gondolod, hogy egy piros lapnak nincs hatása a csapatra, és a másik 10 a hülye, aki nem osztódik, mint egy amőba, hogy lefedje az egy ember hiányát, akkor én magam kérem a kitiltásomat, mert úgy látszik nincs helyem ezen a fórumon többé.
Jó, most erre válaszolnom kell, még akkor is ha törölve lesz és egy fél évre kitiltanak.honsapeter írta:
Én nézem és látom is Te meg nem annyira, de nagyon nem szeretnék Itt veled szájkaratézni!
Egyébként meg 2:2 közben figyeld a képernyőt!
Én nézem és látom is Te meg nem annyira, de nagyon nem szeretnék Itt veled szájkaratézni!geridoss írta: Te nézed is a meccset, vagy fociztál valaha? Igen, csinál egy felesleges szabálytalanságot, kiállíttatja magát, megtörik a lendület, kapunk két gólt. Gondolom véletlen. Nyilván semmi köze hozzá.
Mondtam egy szóval is, hogy elment a meccs?
Te nézed is a meccset, vagy fociztál valaha? Igen, csinál egy felesleges szabálytalanságot, kiállíttatja magát, megtörik a lendület, kapunk két gólt. Gondolom véletlen. Nyilván semmi köze hozzá.honsapeter írta:persze tényleg egy emberen megy el a meccs ha elmegy..geridoss írta:Az utóbbi években általában nem a Classicon dől el a bajnokság, hanem az ilyen meccseken. Óriási hülyeség volt Lenglet szabálytalansága, egy megnyert meccsen vezet az ellenfél...
Kérdem én, a többi 10 merre járt, mit alkotott a 90 percben?
Ez a legegyszerűbb dolog, valakire mindig , mindent rá lehet kenni, amúgy van még bőven idő, illene kivárni a végét!