Ha meg Piqué játszik, miért nem rotálunk.drobika írta:A vezetés hibája az egész!
Ilyesmit megkockáztatni...
Nem is értem...

Valahol meg azt olvasom, hogy szinte biztos hogy kizárnak minket. Jó nagy kavar van a szabályok körül, az biztosCestus írta:Állítólag Carmen Pérez bírónő (a vezetékneve nem sok jót sejtet) ma négykor (más források szerint már 13:30-kor)hozza meg az ítéletét a Chumi-ügyben. Várhatóan elutasítja a Levante feljelentését.
Oké, ennyi erővel akkor senki sem nehéz, mert a Valencia stabil alsóházi csapat idén, a Real kb. a Castillát tudja feltenni, ha összesorsolnak minket (a hírek szerint ráadásul továbbra sincs edzője), a Sevillát meg már évek óta csak akkor nem verjük el, amikor nem akarjuk.visca el barca írta:girona, betis, getafe espanyol mitől lenne nehéz? attól h a betis 100 évente egyszer megvert idén minket? vagy mitől?Cestus írta:már csak nehéz ellenfelek maradtak: Girona, Getafe, Sevilla, Real, Valencia, Betis, Espanyol.
Ez szerintem is így van. A nagyok ellen 100%-on pörögve egy zseni, de a hokimeccseken túltolja Rakiticcsel együtt a lötyögést ott középen, és ebből szokott bajunk származni.csababarca írta:komolyabb ellenfelek ellen kell, de a kicsik ellen beletojik az egészbe, és csak alibizik.
ilyen csapatok ellen egyértelműen jobb, ha nem játszik.Vakmacska írta: Nekem tűnik csak úgy, h Busi nélkül jobb a kp?
girona, betis, getafe espanyol mitől lenne nehéz? attól h a betis 100 évente egyszer megvert idén minket? vagy mitől?Cestus írta:már csak nehéz ellenfelek maradtak: Girona, Getafe, Sevilla, Real, Valencia, Betis, Espanyol.
Nem teljesen vág ide, de már többször eszembe jutott, hogy a Barca B ifjúsági csapatnak számít? Van ott valami kikötés az életkorra? Mert ugyanabban a bajnokságban szerepel, mint más nagy csapat: most éppen a 3. osztályban, de volt már 2. osztályban is.Cestus írta:Ahogy én olvastam, nem teljesen ugyanaz az esetünk, mint a Realnak Lucas Vázquez játszatása, mert Chumi a B-ben játszik, és az ifjúsági csapatokra kicsit más szabályok vonatkoznak, .
Remélem,hogy igazad van. De mégis vita, feljelentés lett belőle. Vizsgálat.Messidona10 írta:Szerintem ez nem vitatott szitu. Kiállították a játékost az A versenysorozatban, a B-ben attól simán játszhat. Ez szerintem pont olyan, mint hogy ha a BL-ben kiállítanak valakit, attól a következő bajnokin gond nélkül szerepelhet.Amennyiben meg ez nem így van, az egyrészt szerintem elég marhaság, másrészt lehetne esetleg annyi engedmény, hogy kerethirdetésnél szólnak, hogy helló, ő nem játszhat, vegyétek már ki...
Szerintem ez nem vitatott szitu. Kiállították a játékost az A versenysorozatban, a B-ben attól simán játszhat. Ez szerintem pont olyan, mint hogy ha a BL-ben kiállítanak valakit, attól a következő bajnokin gond nélkül szerepelhet.drobika írta:Lehet, hogy én vagyok a butus, de most olvastam az oldalon, hogy EV pontosan ismerte a játékosunk helyzetét.
Miért kellett egy ilyen vitatott szituba belemenni ennek ismeretében?
Lett volna alternatíva. Ha kizárnak, akkor megérte? Lesz felelőse?