2019.11.03. 14:12:27
De ezek már halmozódnak, és a korábbi hibák szülik az újabbakat.
A tegnapi is már csak hab volt a tortán, amiből most már rengeteg van, és nekem ebből lett elegem.
Én azt gondolom, hogy ennél azért több lenne a csapatban. De EV-vel ez lehetetlen küldetés már, amiben a játékosok is hibásak bőven.
És így van, ha látványos, támadó focit játszanánk normális eredményekkel, akkor pontosan nem érdekelne, hogy ki a balhátvéd. De mivel nem megy a csapatnak, sokszor még normális, legerősebbnek gondolt felállásban sem, ezért szóvá teszem, ha szerintem még szándékosan is gyengítve van a csapat, és visszaszabályozva a teljesítmény.
Persze ez nem tény, de egyszerűen sokszor ordít a meccsekről, hogy mit kéne változtatni, mégse lépi meg, hanem totál az ellenkezőjét, be is sül vele nonstop.
Tudod, engem az idegesít, hogy azt érzem több van a csapatban, és még mindig úgy ülök le a meccsek elé (akármilyen a felállás), hogy na majd most.
De semmi, mindig ugyanaz a nihill, egyedül Messi néhány megoldása az, ami kizökkenti a meccseinket az értékelhetetlen kategóriából.
Ez jobb nem lesz már EV-vel, most lehet nyerünk 4-5 meccset megint, nézhetetlen játékkal, majd jön egy újabb blama. Ez ismétlődik. És ezek a blamák olyanok, hogy abszolút megérdemeltek, esélyünk sincs ezeken a meccseken.
Na mindegy, szerintem EV ideje lejárt itt, és mostmár minden felhúz vele kapcsolatban.
Ideges vagyok az elnökre, de a játékosokra is, akik homokba dugják a fejüket.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."