2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Nem magaslik ki. Nem csak a pozitív statjait kell nézni.Guardiola írta: ↑2020.11.01. 00:38:01Lehetne nekik is. 10 próbálkozása volt ebből 5 eltalálta a kaput, kiosztott 4 kulcspasszt ő is, 13 sikeres csel, viszont elvesztette 5x a labdát saját hibájából, 3x szerelték a cseleket nem számolva (azt valamiért nem veszik bele ebbe a statisztikába), számok alapján továbbra is messze kimagaslik.
Az én szubjektív megítélésemben messze van a csúcsformájától, a pontosság, élesség hiányzik a végéről. De próbálkozik és nem kevésbé aktív mint az elmúlt néhány évben. Én bízom benne, hogy tud még sokat adni a csapatnak.
Hát barátom én 23 éve nézek Barca meccset és bizony azért merem ezt írni, ha egy Ferguson vagy Guardiola vagy Ancheloti féle edzőnk lenne az bizony látná és le merné hozni az olyan játékost aki annyira görcsösen játszik és annyiszor vezeti bele 5 védőbe önzőn és feleslegesen a labdát hogy az már a csapat kárára megy azt bizony le kell hozni mégha azt az illetőt Messinek hívják is. Csomószor csinálhatná ilyenkor azt hogy betőr amivel magára húz pár védőt és ilyenkor továbbtenné a társnak a labdát területet nyitva neki, de ő nem, mert erőlködik hogy végre sikerüljön akciógólt lőnie csak ez nem jönn össze és elhal a támadás ezen.Driftwood írta: ↑2020.10.31. 22:11:35Messit lehozni (mvik írta: ↑2020.10.31. 21:59:16Ámen. Komolyan mondom nem értem mit látnak ebben a három töketlenben. És ide nem fér be Puig??? Egy épkézláb indítást, meg összjátékot nem tudnak megcsinálni, támadás építés 0, lyukra beindítás 0, csak megy a tili-toli jobbra-balra meg hátra. Alba is össze-vissza szaladgál. Ha tökös lenne Koeman akkor Messit is lehozná, mert siralmasan görcsösen igyekszik 5 védőn át cselezni magát 2 m2 területen, csak képtelen már rá. Istenem és még beküldi a falábú Trincaot is![]()
![]()
![]()
![]()
) , valszeg pár hete kezdtél el LA ligát nézni , és lemaradtál tizenpár évről ....
Lehetne nekik is. 10 próbálkozása volt ebből 5 eltalálta a kaput, kiosztott 4 kulcspasszt ő is, 13 sikeres csel, viszont elvesztette 5x a labdát saját hibájából, 3x szerelték a cseleket nem számolva (azt valamiért nem veszik bele ebbe a statisztikába), számok alapján továbbra is messze kimagaslik.
Teljesen egyetértek, kicsit úgy érzem tavaly minden szerencsénket ellőttük és nyertük helyzetek nélkül a meccseket, Ter Stegen bravúrjai mellett. Vagy két lövéssel egyenlítünk.Arthur8 írta: ↑2020.10.31. 23:15:26Szerintem ezt a meccset 7-1re kellett volna kb megnyerni , ahogy a juve ellenit mondjuk 5-1re. Nekem sokkal sokkal jobban tetszik a játék, mint az elmúlt 3 évben bármikor és azt érzem, hogy egyénileg hibáznak nagyon sokat a játékosok. A védelem továbbra sem lesz jobb szerintem , viszont elől , ha megjön a koncentráció és egyénileg feljavulnak a játékosok, akkor sokkal eredményesebbek is lehetünk. De amúgy annyira nagyon az eredmény sem érdekel megmondom őszintén. Ez egy átmeneti év sok új játékossal és sok fiatallal , akikben egyébként baromi nagy potenciál van. Végre elkezdődött egy megújulás. Szerintem ez benne van, hogy nem egyből gálázunk , viszont , ha a játékot nézzük eredmény nélkül, sokkal jobb szerintem. Ilyen nyomásra , amit ma toltunk ennyi helyzettel szerintem nem volt példa 5 éve, de egyébként már a juve ellen is elképesztő mennyiségű helyzetünk volt és amúgy a real elleni meccs is simán lehetett volna ide 3-1. Most ezek (juvet leszámítva) rosszul jöttek ki eredményben, de legalább a potenciál a csapatban most érezhető.
Ők 3-at írnak ,de tökmindegy ,majd meglehet nézni a jobboldali játékunkat nélküle.MatyiG írta: ↑2020.10.31. 23:39:04És én azt írtam, hogy [auto_cenzúra] az edző?Egész meccsen meg volt 5 amiből egyet sikerült belőni! Konklúzió? [auto_cenzúra] az edző!
Az agyam eldobom...
Nem ott kell keresni, hanem itt: https://www.whoscored.com/Matches/14920 ... -BarcelonaAzt az 5 kulcspasszt az Alaves statisztikáiban kell keresni....
Messinek adott egyet ennyi !
Persze nem muszáj beismerni, mondhatsz nyugodtan ellent és szidhatod tovább.
Nem egyről beszélünk. Mielőtt még a szabadságharcos interjúkirályhoz került volna a labda, Lenglet volt az, akinek szerelnie kellett volna az Alaves támadóját. A fenti hasonlat pedig tökéletesen kifejezi, milyen módon is próbálta mindezt megtenni.. Nem fogok ezen vitatkozni. Rohadt nagy kérdőjel nálam a pali a leigazolása óta. De nem kell rá kihegyezni, Pique is hasonlóan sz.r. Griezmann helyett annyi pénzből védőket kellett volna igazolni.recrea írta: ↑2020.10.31. 23:30:03Sztem esélyes sem volt odaérni, olyan messze volt, de ezen nem veszünk össze.gránit írta: ↑2020.10.31. 23:21:39Ez valami vicc? Lenglet a gól előtt úgy ment oda az Alavés játékosához, mint szűz srác a jó nőhöz, akit nem mer megszólítani. Kritikán aluli szerencsétlenkedés volt a mai szereplése is, egy hátvéd játékának a paródiája mindössze. Neto szerencsétlenkedését meg vagy ezerszer meg fogom nézni youtube-on, az 100%.
SR meg még egész jól játszott, de azért ő is szidva van.
És én azt írtam, hogy [auto_cenzúra] az edző?Egész meccsen meg volt 5 amiből egyet sikerült belőni! Konklúzió? [auto_cenzúra] az edző!
Az agyam eldobom...
Nem ott kell keresni, hanem itt: https://www.whoscored.com/Matches/14920 ... -BarcelonaAzt az 5 kulcspasszt az Alaves statisztikáiban kell keresni....
Messinek adott egyet ennyi !
SR-re nem is volt szavam, véleményem szerint ő még abszolút a vállalhatóbbak, vagy legalábbis a kevésbé vállalhatatlanok közé tartozik. Sosem láttam benne semmilyen átütő erőt, de lényegesen kevesebb bohózatba illő szerencsétlenkedést produkál, mint kb. a csapata fele. SR-t inkább csak megszokásból fikázzák, Lenglet, Neto, Busquets vég nélküli fikázása viszont teljesen megalapozott, mert ők maguk szállítják hozzá az alapanyagot. SR inkább amolyan semmilyen, sótlan, átlagos játékos, de nem őt tenném meg a paródia esteket produkáló, bohóccsoporttá átalakuló védelmünk főszereplőjévé. SR inkább "csak" egy gyenge közepes a tragikomédia közepette.
Egész meccsen meg volt 5 amiből egyet sikerült belőni! Konklúzió? [auto_cenzúra] az edző!
Azt az 5 kulcspasszt az Alaves statisztikáiban kell keresni....Guardiola írta: ↑2020.10.31. 23:25:13Robinak 5! kulcspassza volt a mérkőzésen (legtöbb egyébként), ez nem azt mutatja, hogy ő lenne a legnagyobb alibista...Driftwood írta: ↑2020.10.31. 23:17:39
Dióhéjban szerintem is ennyi , Destnek kezdenie kellett volna ,márcsak a rotáció miatt is ,
továbbra is tartom SR a világtörténelem legnagyobb alibista labdarúgója ,előre játéka a nullával egyenlő ,most már rendesen olyan érzésem van ,mint a Manchester U-nál Fellaini ,nemcsak kilógott lefelé ,hanem szó szerint átkozott volt a csapat ,ha játszott.![]()
A PSG elleni fordítás után vissza kellett volna vonulnia .
Sztem esélyes sem volt odaérni, olyan messze volt, de ezen nem veszünk össze.gránit írta: ↑2020.10.31. 23:21:39Ez valami vicc? Lenglet a gól előtt úgy ment oda az Alavés játékosához, mint szűz srác a jó nőhöz, akit nem mer megszólítani. Kritikán aluli szerencsétlenkedés volt a mai szereplése is, egy hátvéd játékának a paródiája mindössze. Neto szerencsétlenkedését meg vagy ezerszer meg fogom nézni youtube-on, az 100%.
Egyáltalán nem!!! Mert ha nem ő játszani akkor valszeg Grízes lenne kint jobbszélen/vagy Messi. Középen meg Riqui..De tudod mit , akkor jatszon helyette a Dán! Remélem így hasal a hasonlat...Játszott eddig 7 meccsen vagy egy kicsit többen lehet. Volt amelyiken csettintettél, hogy na!!! ez igen, ezért megérte leigazolni?! (Jo mondjuk Grizesnél se más a helyzet
Robinak 5! kulcspassza volt a mérkőzésen (legtöbb egyébként), ez nem azt mutatja, hogy ő lenne a legnagyobb alibista...Driftwood írta: ↑2020.10.31. 23:17:39
Dióhéjban szerintem is ennyi , Destnek kezdenie kellett volna ,márcsak a rotáció miatt is ,
továbbra is tartom SR a világtörténelem legnagyobb alibista labdarúgója ,előre játéka a nullával egyenlő ,most már rendesen olyan érzésem van ,mint a Manchester U-nál Fellaini ,nemcsak kilógott lefelé ,hanem szó szerint átkozott volt a csapat ,ha játszott.![]()
A PSG elleni fordítás után vissza kellett volna vonulnia .
Egyetértek, a nagyobb sebesség és az összeszokatlanság miatt sok a hiba. Sajnos a Busi-Lenglet tengely védekezésben nagy hátrány (támadásban elégséges). Plusz, ugye most áll (talán) össze a játékrendszer, ami tök más, mint eddig bármikor. Trincao elég nagy kérdőjel, ha ő igen, Piug miért nem? Griz továbbra sem találja a helyét, Fati Messi megszokott helyére fut be beadáskor... ÉS továbbra sem mer lőni senki Messi és Fatin kívül.