2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
KÖSZÖNÖM! Hogy nem csak én látom ezt! Semmivel sincs több joga játszani mint szerencsétlen Puignak...aszim írta: ↑2020.10.31. 23:15:45Segítsetek, ez a Trincao mitől olyan menő gyerek akiről itt áradozni kell??? Igyekszem minden meccset megnézni, még semmi emlékezetest nem láttam tőle. Más. Lehet fogadást kötni, februárban Kooman lesz e még az edzőnk? Nem látom, hogy bármi elképzelése lenne. Nem tudja összerakni a csapatot !!!!
Ez szép, csak amíg töketlenek vagyunk a kapu előtt, addig kb semmit nem ér.
A gólnál Lenglet is teszetosza volt, satnyán lépett oda majd félúton megállt.
Dióhéjban szerintem is ennyi , Destnek kezdenie kellett volna ,márcsak a rotáció miatt is ,Saviola írta: ↑2020.10.31. 23:02:05Édes élet, ilyen fost. Eskü De Jong középsőben jobb volt, mint a megye kettes lenglé.
Pjanic meg kezdő, buszkecc mehet a b-be.
10 ember ellen ennyi idől alatt kabaré, hogy 1 pontot sikerült összeszenvedni. De ez az edzés hibája, hogy buszkeccekkel, szedzsi robertókkal meg dembelékkel kezdünk.
Na nem baj, legalább Pedri megint kumma jó volt.
Messi szituja, amikor SR labdát szerzett, letette neki, aztán Pacheco védett nagyot.csababarca írta: ↑2020.10.31. 23:12:22Tehát volt két jó labdája. Messiére nem emlékszem, Fatinak pazar labdát adott de bravúr lett volna belőni ( ha egy szitura gondolunk).
Baloson játszik mikor jobbhátvéd.
Össze sem lehet hasonlítani a két embert.
Nézd vissza, hátha segít, bár kétlem. Annyira unalmas, h automata szidtok pár embert minden meccsen, de látni is kéne.
Tehát volt két jó labdája. Messiére nem emlékszem, Fatinak pazar labdát adott de bravúr lett volna belőni ( ha egy szitura gondolunk).
Olyan gólpasszt, amit nem lőttünk be.csababarca írta: ↑2020.10.31. 23:07:35Egyik gólpassz védőtől jött, másik nem volt.
Milyen két gólpassz?
Egyébként ma SR magához képest vállalható volt, Desthez kèpest meg hurka.
Nem? A gól előtt ő vesztett labdát, mert úgy ment oda szerelni, mint, aki nem is akar. Ne mentegessük már, kalap sz.rt nem ért egész barcelonás pályafutása során.
Egyik gólpassz védőtől jött, másik nem volt.
Lengletnek ma nem volt rossz megmozdulása, de mindegy. Számtalanszor szerelt, a sárga volt hülyeség, ennyi.