Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Azt reagáltam, hogy szerintem túlgondoltad, mert ezen az önző megoldáson kívül én semmi jelét nem láttam annak, hogy egoista lenne a srác, sőt le is írtam, hogy miért tűnik nekem pont az ellenkezőjének.
Nem ezt írtad, de sebaj. Azt örömmel veszem, ha egy véleményemet elolvassák, és arra reagálnak, én is azt teszem. Ez nem egyenlő azzal, hogy ez valaki szerint túlgondolás.
De hát pontosan ezt írtam le
Veled ellentétben én nem k...-özök.davi10 írta: ↑2021.02.13. 22:37:51Valóban rossz döntést hozott, de szerintem teljesen irreális következtetéseket vontál le.
Soha nem lesz csapatjátékos? Egoista? Eddig a csávó behúzott farokkal szerencsétlenkedett a pályán, mindent lepasszolt, 1 hónap múlva már egy egoista k.csög aki soha nem lesz csapatember?
Ez a taktika, nem tudja védekezzen vagy támadjon, majd annyira túlgondolják, hogy ez zavarja meg őket, Grizi meg lő egy 3ast hazai földön...jarvis írta: ↑2021.02.13. 22:40:19Most mutatjuk meg Pochettinonak, hogy valójában mire számíthatcsababarca írta: ↑2021.02.13. 22:38:45Beindultunk a psg előtt, szebbnél szebb gólok.
Megérdemelte Firpo is, jó meccse volt.![]()
Most mutatjuk meg Pochettinonak, hogy valójában mire számíthatcsababarca írta: ↑2021.02.13. 22:38:45Beindultunk a psg előtt, szebbnél szebb gólok.
Megérdemelte Firpo is, jó meccse volt.
Valóban rossz döntést hozott, de szerintem teljesen irreális következtetéseket vontál le.