2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Megmondom őszintén, ilyen szemszögből egyáltalán nem néztem még a gyereket. Viszont egyvalakinél feltűnt, hogy folyamatosan a haját turkássza: Puig. De szerintem ezek abszolút másodlagos dolgok, lehet csak babona, vagy hosszú a haja és idegesítő helyen lógott, nem tudom. Most ez olyan, hogy ha valakinek megfogja a mezét az oldalvonal egy esésnél/csúszásnál, van aki megpróbálja letörölni, van aki szarik bele.Zsono írta: ↑2021.02.13. 23:25:23
Az egója kapcsán nem a játékára gondoltam, ezt nem írtam egyértelműen. Több meccsen is - most az önzőzése után is - a stadion kivetítőjét nézte egy-egy megmozdulása után. Ezen most például a helyzet visszajátszása után az ő félalakos képe volt látható. Akkurátusan igazgatta a séróját - a kivetítő volt a tükör -, amely még a hatvanadik perc tájékán is izzadságmentesen pont úgy kellett álljon, mint ahogy a fodrászától pár órája kilépett. Nem a társának szólt oda, hogy bocs, vagy majd legközelebb, hanem magával foglalkozott, egy a csapathoz, a mérkőzéshez nem nem tartozó vonatkozásban. Én még Telek Mancin, Gerán, Maldinin, itt meg Puyolon szerettem meg a csapat elsőbbrendűségét mindenek felett, a séró csak utána jön. Én már csak ilyen vagyok![]()
Nem mondhatni, hogy Trincaonak túl nagy híve lennék, és két jobb meccs bőven kevés ahhoz, hogy ez megváltozzon, de abban a helyzetben egy pont volt, amikor leadhatta volna, inkább kivárt, utána már részben le volt fedve a passzsáv. A lövés pillanatában már a passz lett volna a rossz döntés, és ha mondjuk mégis megpróbálja bepasszolni és a védő tisztáz, akkor most mindenki azt fújná, hogy mennyire nincs önbizalma, hogy a 100%-os ziccert nem meri elvállalni.
Ha jól emlékszem két védő volt körülötte és a kapus jött szembe.....Moriba teljesen egyedül volt.....ha Trincao bevágja, egy szót sem szólok, sőt eszembe sem jut, hogy passzolhatott volna....de így....sokak szemében nőtt volna, ha passzol.....
Nemár,basszus. Gólhelyzetben volt,ott már nem kell jófejnek lenni. Sőt,túl sok tisztelet és jófejség volt a srácokban. Ősszel is az a rengeteg helyzet mellé párosuló kevés gól részben azért volt,mert senki nem mert lőni Messin kívül. Trincaot nagyon sokan szidták a fórumon jogosan,mert dolgozott,néha ügyes is volt,de be volt tojva és inkább alibipasszolgatott. Látszik viszont,hogy hatott rá az edző,végre van benne veszély és lő ha van lehetősége. Igen,benne lesz,hogy néha nem passzol, de nem is kell mindig. Nagyon hiányzott ez a csapatból. Lassan eljutunk oda,hogy érdemben veszélyt jelentHET a kapura Messi,Grizes,Trincao,Dembele és de Jong is.. Mellesleg a Barca nem a lelkisérültek szanatóriuma,nem Trincaonak kell Moribat gyógyítania. Azt a hibát nem úgy javíthatja ki,ha lövetnek vele egy gólt,hanem úgy,hogy tanul belőle és tudni fogja mit ne csináljon így többet. Ha ez nem megy neki magától,akkor nem csak a Barcaban,hanem a profi fociban sem lesz jövője.
Az egója kapcsán nem a játékára gondoltam, ezt nem írtam egyértelműen. Több meccsen is - most az önzőzése után is - a stadion kivetítőjét nézte egy-egy megmozdulása után. Ezen most például a helyzet visszajátszása után az ő félalakos képe volt látható. Akkurátusan igazgatta a séróját - a kivetítő volt a tükör -, amely még a hatvanadik perc tájékán is izzadságmentesen pont úgy kellett álljon, mint ahogy a fodrászától pár órája kilépett. Nem a társának szólt oda, hogy bocs, vagy majd legközelebb, hanem magával foglalkozott, egy a csapathoz, a mérkőzéshez nem nem tartozó vonatkozásban. Én még Telek Mancin, Gerán, Maldinin, itt meg Puyolon szerettem meg a csapat elsőbbrendűségét mindenek felett, a séró csak utána jön. Én már csak ilyen vagyokdavi10 írta: ↑2021.02.13. 23:02:28
Azt reagáltam, hogy szerintem túlgondoltad, mert ezen az önző megoldáson kívül én semmi jelét nem láttam annak, hogy egoista lenne a srác, sőt le is írtam, hogy miért tűnik nekem pont az ellenkezőjének.
Semmiféle rossz indulat nem volt benne, legalábbis szándekosan biztos nem.
Na mindegy![]()
Azért szerintem még ott nem tartunk, be kellene ismerni, hogy mindenki mellényúlt, mert az ősszel rá is szolgált a kritikára, ahogyan most a dicséretre ismess2009 írta: ↑2021.02.13. 23:05:38a második már egész másképp nézett ki. ha van egy kis lendület és sebesség megy ez még nekünk is ....
Trincao? be kellene ismerni, hogy cca az egész fórum mellé nyúltnem azért ekézni, hogy mer és akar gólt lőni, ahelyett, hogy Messit lesné állandóan.
szóval, mindent összevetve egy gyenge első után üdítő második , jöhet a PSG.
Azt reagáltam, hogy szerintem túlgondoltad, mert ezen az önző megoldáson kívül én semmi jelét nem láttam annak, hogy egoista lenne a srác, sőt le is írtam, hogy miért tűnik nekem pont az ellenkezőjének.
Nem ezt írtad, de sebaj. Azt örömmel veszem, ha egy véleményemet elolvassák, és arra reagálnak, én is azt teszem. Ez nem egyenlő azzal, hogy ez valaki szerint túlgondolás.
De hát pontosan ezt írtam le
Veled ellentétben én nem k...-özök.davi10 írta: ↑2021.02.13. 22:37:51Valóban rossz döntést hozott, de szerintem teljesen irreális következtetéseket vontál le.
Soha nem lesz csapatjátékos? Egoista? Eddig a csávó behúzott farokkal szerencsétlenkedett a pályán, mindent lepasszolt, 1 hónap múlva már egy egoista k.csög aki soha nem lesz csapatember?
Ez a taktika, nem tudja védekezzen vagy támadjon, majd annyira túlgondolják, hogy ez zavarja meg őket, Grizi meg lő egy 3ast hazai földön...jarvis írta: ↑2021.02.13. 22:40:19Most mutatjuk meg Pochettinonak, hogy valójában mire számíthatcsababarca írta: ↑2021.02.13. 22:38:45Beindultunk a psg előtt, szebbnél szebb gólok.
Megérdemelte Firpo is, jó meccse volt.![]()
Most mutatjuk meg Pochettinonak, hogy valójában mire számíthatcsababarca írta: ↑2021.02.13. 22:38:45Beindultunk a psg előtt, szebbnél szebb gólok.
Megérdemelte Firpo is, jó meccse volt.