2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Igen, nekem is pont ez lett volna a meglàtásom, 3-0nál a peremembereket kell behozni, pl Messi, Pedri, De Jong helyére, teljesen értelmetlen cserék voltak. Más, a játékban én még mindig semmit nem láttam, csak a szokásos tologatjuk jobbra-balra elképzelés nélkül, se lövés se egy kényszerítőzés amellyel előre haladnánk, beindulások néha vannak de legtöbbször vagy nem mernek passzolni vagy akkor indul be valaki amikor esély sincs megjátszani. A letámadás olyan hogy igen szólt az edző kéne menni de semmi szervezettség vagy öszeszokottság ötlet nincs benne.Ami a leginkább bánt hogy nem tudunk kontrát játszani (nem a főprofil, de akkor is.), valaki elindul labdáva, az elöl lévők pedig ahelyett hogy helyet csinálnak visszalépnek a labda mögé, értelmetlen, ha mégis lesz belőle valami az a felzárkozóknak, az alapból labda nélkül érkezőknek köszönhető. Sajnos ezek nem csak Koeman hiányosságai, talán még EV elött is meg volt, mintha a játékosok nem tudnák vagy akarnák megtanulni. A szögletet már nem is veszem ide, arra sincs ötlet sajna.Atis710 írta: ↑2021.02.24. 21:21:3122-23 éve vagyok barca szurkoló, volt sok edzőnk jók is rosszak is, de ilyet mint ez még nem láttam.
Adott jó pár játékos, akik túl vannak terhelve, ráadásul nem is megy a csapatnak mostanában. Bekerül 3-4 ember a kezdőbe, egész jól játszanak (sokkal jobban mint akiknek a helyén játszanak). A csapat is jól játszik, vezetünk 3 góllal. Normális edző mit tenne, lehozná azokat, akik játszanak minden meccsen, és lehetőséget adna a fiataloknak.
Na de itt van nekünk ez a focihoz nem értő, edzőnek nem nevezhető Koeman, és akkor ilyeneket cserél.![]()
Hát az agyam eldobom.
Iniestahoz kár hasonlítani soha nem lesz az a szint Iniesta sokszor Messit is túlszárnyalta. Bocsi az előző hozzászóláshoz akartam de véletlenül ide küldtemGaillard írta: ↑2021.02.24. 21:59:38Aki nem látja Pedriben a minőséget, az eddig háttal ült a tévének.
18 évesen alacsonyabb osztályból jönni egy ekkora klubba, reflektor fénybe és ilyen megmozdulások tömkelegét lerakni az első szezonban, na ezt kevesen tudják.
Fiatalon lát a pályán, egyedi dolgai vannak, szorgalmas és alázatos, védekezésben sem teljesen utolsó, emellett vállalkozó - nem beszari - szellemű az összjátékban egy kirakat csapatban, ahol könnyű gyorsan megégni és olyan megoldásai vannak, ami kb. egy öreg rókától várna el az ember.
A gyengéje, amin nem biztos, hogy nagyon sokat lehet javítani, az úgy látszik a sebesség faktor, de szerintem lesz mivel kompenzálnia ezen hiányosságát és reméljük elkerülik a komoly sérülések.
A lövései, na azt nehéz megítélni, mert ahhoz többször kellene próbálkozni. Businál már kiderült, hogy az nem lehet az erőssége, mert 400 mérkőzésből ennyire nem lehetett visszafogott valaki e tekintetben
Persze, a legmagasabb szinten még nem tud kellően versenyképes lenni, fizikálisan - remélhetően csak egy ideig - még bedarálják, de benne láthatóan megvan az a potenciál, hogy egy ilyen klubban játsszon sokáig, reméljük összességében egyre csak jobb lesz és bőven fejlődni fog - főképp - a hiányosságai terén.
Tehát nem pihentetett senkit, de mégis becserélte azokat akik az előző meccseken végig játszottak fásultan? Akkor azt hogy csinálta? Varázslóvinszentvega írta: ↑2021.02.24. 20:54:43Hát ez így semmi, 3 gólt a tabella felsőseinek kelle rúgni, ennek az Elchének 7-et kellett volna.... Hétvégén Sevilla, erre senkit se pihentet. Beteszi a fásultakat ahelyett hogy behozná Fuentét, Fernandest , Puig-ot.... Utóbbi esetében ,20 perc alatt lehozna egy olyan passz statot mint amit valaki itt mutogatott Pedritől....
Második félidőben feljavult ő is, ahogy a csapt is.Guille írta: ↑2021.02.24. 20:39:26
Ja, a második abszolut korrekt. Így kéne nyomni, kár, hogy ismerjük az eddigi szezont.
(lehet, hogy pont jókor néztem oda mindig, de 3-4 olyan intelligens remek passza volt Pedrinek + 1 szerelése hátul.. es most is a Grizz kapufanal. sztem nagyon pro megmozdulasokat tol)
Poénokat félretéve ugyanerre gondoltam, de még Moriba is jöhetett volna Busi helyett. Nincs vesztenivaló....a jövő szempontjából viszont nagyon nem mindegy, sajnos
Ja, a második abszolut korrekt. Így kéne nyomni, kár, hogy ismerjük az eddigi szezont.csababarca írta: ↑2021.02.24. 20:33:26Pont máshogy látom, szerintem ma végigkamuzta a meccset.
De annyi baj legyen.
Második félidő már tetszetősebb, volt 1-2 tudatos támadásépítés.