Hát, akkor baj van. Depay minden meccsen egyre haloványabb sajna, bár nehéz véleményt mondani róla is, mert hátulról nem kap labdát, elöl meg nincs kivel játszania. A Lyonban pl. nem ez volt a helyzet, Paqueta meg Aouar szebbnél szebb kulcspasszokkal tömte, elöl meg Ekambi és Kadewere jó partnerek voltak. Lövöldözte is a gólokat. Meg zseniális szabadokat vágott be egyre-másra. Most belegondolva Messi távozása óta kb nem volt 16-os előterében szabadrúgás lehetőségünk sem...Titinho írta: ↑2021.10.27. 09:52:03Na Fati is kikerült végül a keretből, hivatalos közlemény jött róla, hogy vacakol a térde.
Frenkie is 7-10 napra esett ki, ő még a Real ellen sérült meg, ezért is kellett lecserélni.
Pedrinek pedig visszaesett a gyógyulása, további 3 hét pihi. A válogatott szünet után november 20-án az Espanyol ellen lehet újra a keretben.
Dembelé már a társakkal edz, de még a hétvégén sem biztos, hogy a keretben lesz.
A Sport szerint ez a kezdő várható ma este:
Ter Stegen - Mingueza, Eric, Piqué, Alba - Busi, Gavi, Roberto - Dest, Agüero, Depay.
Az a kp az gyönyörű lesz már előre mondom. Coutinho? Nico? Puig?![]()
Nem számítok könnyű meccsre, kontrára fognak szerintem játszani, amivel megint nem fogunk tudni mit kezdeni, 1-2 kapott gól várható szerintem megint. A kérdés, hogy mi mennyit teszünk el. Vagyis, hogy eltaláljuk e a kaput egyáltalán, a Real ellen 50 percet kellett várni rá...

Hiába szűk a keretünk, valahogy mégis sokszor az az ember érzése, hogy a cserepadból pl. jobb középpályát lehetne kirakni a pályára. Az a Cou-Nico-Puig szerintem bármilyen komolyabb csapatnál elfogadható kezdő lenne, még ha nem is feltétlenül a legjobb. Csak belegondolni is ijesztő már olyan kp-ba, ahol minimum 2 a 3-ból ellövi a labdákat 16-20-ról... DJ-Pedri-SR-Busi gálanégyesből soha senki semmi pénzért nem tenné ezt meg, és Gavinak sem ez az erőssége. Pedig így még lehetne kompenzálni a támadósor hiányosságait.
A másik opció persze hogy felküldünk minden tornyot 20 perccel a vége előtt, és ívelgetünk. Ez is megoldás.
Puigra ugye még mindig minden meccsen rákérdeznek a riporterek, és az a legutóbbi válasz, hogy túl nagy a versenyhelyzet. Akkor most döntsük el, hogy a keret nem elég erős, vagy a versenyhelyzet túl nagy, mert ez két totál ellentétes vélemény, amit meccsről-meccsre máshogy máshogy lát. De oké, nem kenyere a csávó, Nico viszont pont olyan játékot játszik, amit ő is szeret. Cou-t is szereti. Vagy nem középpályásként gondol a brazilra???
Vajon mit gondol erről az egészről Laporta, aki elég nyilvánvalóan tökéletesen ellentétes vonalat képvisel?
Dest elöl nevetséges. Nem ügyetlen a srác, de kapura teljesen veszélytelen. Még megpróbálni értettem, de látványosan nem működik. Most még remélhetőleg nem kell két védővel védekezni sem ott ilyen Vinik ellen, a Reál ellen az legalább magyarázat volt. Ott nagyon Demirért ordít a szitu, ha nincs Dembélé még. Elég unalmas már ez a poszton kívüli játékosszerepeltetés, főleg, ha nincs megindokolva. De ha már mindenképp más posztról akar odavinni valakit, akkor Cou. Nem jó oda ő sem, de legalább van a lábában veszély.
Albával eszerint minden rendben? Nagyon nem nézett ki jól a Reál ellen, látványosan sérült volt.
Valaki valamelyik topikban megemlítette Umtitit. Ha tényleg 100%-os állapotban van, akkor az ő padoztatása is luxus most nekünk. Én már el is feledkeztem róla. Vagy ő most ilyen klubszinten blokkolva van a hozzáállása miatt?
Na mindegy, szerintem a Rayot verni fogjuk ígyis-úgyis.