Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Könyörgöm,hagyjuk ezt az elfárad dolgot. Xavi első meccsén sokan mondtátok,mert a csapat a második félidőre visszaesett,mert elfáradt. De azóta pl. a Betis előtti bajnokin, kb 10 percet voltunk csak a pályán. Ez nem fáradtság. Ma sem elfáradtunk, sőt. Én nem szívesen szidom Xavit,egyrészt a keret miatt,másrészt a kevés ideje miatt. De egyelőre látványos,hogy mennyire nem tudjuk lekövetni az ellenfél játékát. Ezek az "elfáradások" valójában inkább csak az ellenfél váltásai, picit előrébb mennek, támadnak egy kicsit,majd visszaállnak. Hiába az agresszív letámadásunk, a ritmust az ellenfeleink diktálják.
Igen, de akkor már 2 hete itt volt. De mindegy is…4 hét, vagy 2 hét. Ennyi idő alatt nem lehet csodát várni, mert ez a keret több oldalról is nagyon vérzik.
Az első félidők nem rosszak, ott akadnak helyzetek. Én azt mondom a másodikra elfáradunk, fejben is, olyan passzok voltak, amit előre le lehetett olvasni, persze, hogy beleléptek. Depay nagyon egyedül van elől, és lehet ez a center pozíció se fekszik neki. Én Couthinotól várom a csodát, benne meg kell lennie.Fernando írta: ↑2021.12.04. 21:15:55Depay kegyetlen gyenge volt ma is. Emlékeztek mikor az egész fórum egyemberként küldte volna el Suarezt? Annak a teljesítménynek a felét nem nyújtja a holland. Rajta elhalt támadások, gyenge lövések (ha lehet annak nevezni ezt), egy sikeres egyéni megmozdulása nincs az embernek. Kezdem úgy érezni, ha Fati visszatér, előbb látnám Pique-t centerben, mint őt.
Nincs egy értelmes visszamozgása, állva várt labdák, borzasztó, hogy egyszer nem abba az irányba néz amerre tudna is lendíteni bármit az akción. Nyáron párban mehet Coutinho-val.
Nem érzem tragikusnak ezt a meccset, kell előre egy olyan ember aki képes mozgatni a támadószekciót. Busquets jól osztogat, de ha van elől 3 statikus támadónk cseszhetjük, hogy Alba néha beindul.
visca el barca írta: ↑2021.12.04. 21:35:05
Jol gyanitom h pont uo. gyengen jatszottunk mint barmelyik koeman meccsen?
Légyszi ne
Az alázat megvan, meg a hajtás is. Viszont ez a Barca -DNS vonal, vagy nem tudom minek nevezzük, félek hogy zsákutca lesz. Azért az látszott például ma is, hogy a spanyol csapatok nagyon képzetek, brutális, ahogy a csapatok képesek ki használni ellenük egy-egy helyzetet. Azért az tetszett, hogy öt fiatallal álltunk fel. A vereségért viszont kár.LG írta: ↑2021.12.04. 18:18:02Az előző meccseken is rezgett a léc, most pedig már a szerencse sem mentett meg minket. Nem lenne korrekt dolog Xavit néhány meccs után temetni, de ezt a nosztalgiavonalat, hogy mi vagyunk a Barca, ezért jók leszünk, meg Barca-DNS, a régi öregek visszahizása stb. el kell felejteni!
Teljes megújulás és alázat kell!
Még a vigoi sérüléséből nem épült fel, talán Münchenben már beállhat, de hinném, hogy olyan sok értelme lenne.