2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Szerintem ez most az a kivételes eset, amikor nem nagyon van más opció. Benzema kiesésével (de tán még a francia jelenlétével is) a legnagyobb veszély onnan jön, főleg a kontrák alkalmával, ha azt egyvalaki a világon megállítja, az Araujo. Nem biztos, hogy sikerül neki, de legalább az eszköztára megvan hozzá (tempó, erő), hogy akár zsebre is tegye Vinit.visca el barca írta: ↑2022.03.20. 19:45:56Kar h a legjobb kozepso bekkunket elszabjuk jobboldalra ahol hót gyenge, de remeljuk a legjobbakat.
Én pont attól félek hogy mint Isztambulban, itt is megijedünk az első percekben és bizony egy Real ellen ez végzetes lehet, esetleg gólt kapunk és szaladhatunk az eredmény után miközben ők rettenet jól játszák Vinícius-sal a kontrákat. Ha lehozzuk az első 10-15 percet nyugiban és csinálhatjuk a játékunkat és persze mindezt megfelelően gyorsan, akkor úgy érzem sanszunk lesz nyerni.bence0330 írta: ↑2022.03.20. 10:50:38De hát egy meccs teljesen más kávéház, a Reál és Ancelotti igazi big time csapat és edző, pont ilyen nagy meccsekre tudják úgy felszívni magukat, hogy majdhogynem BL-esélyes szinten is képesek játszani akár. Érdekes lesz látni, hogy ezt mi is meg tudjuk-e csinálni, vagy ehhez még fiatalok vagyunk útban és átlagéletkorban is, és esetleg inkább lesz kicsit ijesztő a srácoknak, hiszen több első klasszikós van bent, vagy első klasszikós a Bernabeuban, meg még pár ifi.
Torresnek kell kezdeni, ő a legjobb megoldás a bal oldalra, Depay nem valami jó összjátékban és védekezésben, másik oldalt Traoréval támadásban semmit se fogunk érni, gyenge mérkőzések óta, viszont védekezésben többet tud adni, mint Dembele.vinszentvega írta: ↑2022.03.20. 08:27:03Remélem Egy Dembi Auba Traoré kezdővel rugaszkodunk neki ma.
Nincs bajom Torressel, de nem bánnám ha ő lenne ma a padon.
bence0330 írta: ↑2022.03.19. 22:31:24Deluigival egyetértek, Asensiot nem szabad lebecsülni, nagyon fontos gólokat szerzett. De tény, hogy nem egy Benzema csatármozgásban meg intelligenciában.
Április 24-én lesz pótolva, szóval sokáig 3 pontnyi lemaradásban, és az ezzel járó kicsit tán nagyobb teherrel fogunk játszani.
Deluigival egyetértek, Asensiot nem szabad lebecsülni, nagyon fontos gólokat szerzett. De tény, hogy nem egy Benzema csatármozgásban meg intelligenciában.
Igazából csak arra kell figyelni, hogy ne kerüljön sokszor lövőhelyzetbe, azon kívül nem szokott sok vizet zavarna, rádásul védekezésben nulla.
Nyilván jobbulást neki, de azért ettől a hírtől nem lettem szomorú.
ez jól hangzik, a gyakorlatban meg majd Piqué berohangál Araujot vagy X barca játékost fogni, mint a Galata góljánál.
Alves fog kezdeni jobb oldalt, Tauré, pedig figyel Viniciusra és megy segíteni , középen, lesz Pique és Araújo akik Benzemára figyelnek. Majd ha Vini fárad jön a csere a 70. perc környékén és jön Dembi előre, aztán Mingueza ki balra Alves helyett.visca el barca írta: ↑2022.03.19. 11:28:38Destet ugyanugy etetné vini mint alvest, ergo tokmind1 melyik fog jatszani. Ancelotti nem hulye, egyertelmeun alves a leggyengebb lancszem hátul, kb minden tamadasuk a baloldalon fog menni, még a hülye is tudja....
Remélem Araujo kezd a jobboson. Tudom, hogy közepén az igazi, de Alves így 38 évesen maximum egy prime Roberto szinten van.visca el barca írta: ↑2022.03.19. 11:28:38Destet ugyanugy etetné vini mint alvest, ergo tokmind1 melyik fog jatszani. Ancelotti nem hulye, egyertelmeun alves a leggyengebb lancszem hátul, kb minden tamadasuk a baloldalon fog menni, még a hülye is tudja....
Destet ugyanugy etetné vini mint alvest, ergo tokmind1 melyik fog jatszani. Ancelotti nem hulye, egyertelmeun alves a leggyengebb lancszem hátul, kb minden tamadasuk a baloldalon fog menni, még a hülye is tudja....