visca el barca írta: ↑2022.03.20. 19:45:56
Kar h a legjobb kozepso bekkunket elszabjuk jobboldalra ahol hót gyenge, de remeljuk a legjobbakat.
Szerintem ez most az a kivételes eset, amikor nem nagyon van más opció. Benzema kiesésével (de tán még a francia jelenlétével is) a legnagyobb veszély onnan jön, főleg a kontrák alkalmával, ha azt egyvalaki a világon megállítja, az Araujo. Nem biztos, hogy sikerül neki, de legalább az eszköztára megvan hozzá (tempó, erő), hogy akár zsebre is tegye Vinit.
Ha ő nem lenne szélen, csak lassú játékos kerülhetne oda, ha nem veszem Minguezát. Alves főleg, itt is mindenki arról beszéltő, hogy oké, tök jó, de a Reál ellen ne játsszon - és Xavi is így látta. Ericet meg még rosszabb lenne kitenni jobbra, Dest pedig ugye sérült. Szóval én egyszerűen nem látok más opciót, nemhogy más jó opciót.
Amúgy szerintem sosem volt ő gyenge kint a szélen sem. Előre nyilván nem ad annyit, mint egy echte szélsővédő, de ezt túléljük, szerintem le is lesz korlátozva az előremozgásában.
ter Stegen; Baldé - Cubarsí - Araujo - Koundé; - Christensen - Pedri; Raphinha - Olmo - Yamal; Lewy